Per què els executius de crèdit de la Unió estan tan entusiasmats amb Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Per què els executius de crèdit de la Unió estan tan entusiasmats amb Bitcoin?

Per què els executius de crèdit de la Unió estan tan entusiasmats amb Bitcoin?

Moneda digital està canviant el nostre món, fins i tot les companyies de targetes de crèdit han de reconèixer-ho, ja que Bitcoin està "robant" alguns beneficis d'ells. Però hi ha un grup que és molt entusiasmats amb el potencial de la moneda virtual: els executius de la Cooperativa de Crèdit.

D'acord amb Carol Van Cleef, a partir de la firma d'advocats amb seu a Washington Patton Boggs, el que és interessant sobre moneda digital és que "es tracta d'un moviment cap als pagaments sense fricció. Bitcoin és un equivalent en efectiu". I aquests executius ja s'han adonat de les increïbles possibilitats d'oferir comptes denominades en Bitcoin. Almenys, saben que "seria un excel·lent truc de relacions públiques", diu Stephen Fraga, director general d'una empresa de formació d'equip de Sant Francesc i també propietari d'un Bitcoin.

"Aquesta moneda pot arribar a ser un disruptor greu que podria desestabilitzar les unions de crèdit i bancs", afirma Ari Zoldan, CEO de Quantum Mitjana Holdings, amb seu a Nova York. No obstant això, "si ve a Bitcoin encara no s'ha vist bon terme", afegeix l'expert Bitcoin.

Per als executius de la Cooperativa, el principal problema sobre Bitcoin és, molt probablement, la seva volatilitat, que és el primer gran problema Bitcoin ha de superar per guanyar credibilitat.

Via cutimes.comPer què alguns oportunistes ataquen els intercanvis de Bitcoin?Avui en dia, estem revisant el que hem après sobre Bitcoin fins ara. Per tant, vam decidir parlar sobre la raó principal darrere dels atacs als intercanvis Bitcoin. Per què la gent fer alguna cosa com això? Bé, perquè alguns de nosaltres són clarament oportunistes.

D'acord amb la muntanya Gox - el més famós lloc web d'intercanvi, que va patir un atac recentment -, la gent fa això per desestabilitzar el mercat de divises digital.

Un atac pot fer que els usuaris de Bitcoin pànic, una vegada que vegi que no tenen accés als seus "monedes" o no poden convertir-los en una moneda real. En general, quan els usuaris s'enfronten a una situació com aquesta, que tendeixen a convertir tots els seus bitcoins en dòlars, per exemple, que en tenen l'oportunitat. Això significa que una gran quantitat de bitcoins sortir del sistema, augmentar l'oferta de moneda digital i reduir el seu preu.

Per tant, l'autor de l'atac ara pot comprar bitcoins a un preu molt més barat, d'acord amb els nivells d'eficàcia de la seva acció. Una vegada que el mercat és estable altra vegada, pot revendre ells i fer algun benefici.

Via wired.co.uk


Per què els governs no faran que Bitcoin sigui il·legalBitcoin pot haver estat rebut per politians amb les celles arrufades, però el joc està canviant. I encara que el govern d'Estats Units està fent tot el possible per perseguir les empreses i plataformes que estan fent treballs bruts, cap govern considera Bitcoin il·legal, segons Tom Geller.

El comentarista de tecnologia amb experiència afirma que la moneda no és el culpable, com Craigslist no és culpable pel crim organitzat a través dels seus anuncis. Imagineu si els governs van tractar de culpar els usuaris comuns Bitcoin pels delictes de qualsevol tipus vinculats a la moneda digital... Bona sort!

I, però, si algun dia Bitcoin resulta un veritable èxit, fins i tot més que ara, thatgovernments Forecastis de Tom Geller es volen un tros d'ell. La regulació és un futur probable per al moneda digital, a mesura que més i més usuaris s'uneixen a la rajada.

Pot ser que no sembli positiu al principi, però si es pensa en les conseqüències de la regulació, no és tan dolent. Una autoritat central que controli Bitcoin s'asseguraria que no hi ha monedes es destrueixen per error, com ja ha passat abans, la creació de noves formes de recuperació o restitució. I, a continuació, tot el sistema serà més protectedfrom un gran atac, com un atac al 51% expliquem aquí.

Així que, en general, Bitcoin estaria més protegit, sinó també sota vigilància com mai abans i això pot anar en ambdós sentits, ja que només existirà Bitcoin i perseverar, sempre que hi ha gent de comerç i l'intercanvi de la mateixa. Quan arribi el moment, la forma en què els usuaris de les monedes digitals sentir sobre això?


Per què Bitcoin encara es veu com una estafa?Podem tenir Internet, la realitat virtual, compres en línia... Podem ser tan avançat com el que volem, però alguns de nosaltres encara veurem Bitcoin com una estafa. Això és inevitable.

Fins i tot Mike Shedlock, des del lloc web d'Oracle El Mercat, utilitzat d'acord amb aquesta idea, fins que va parlar amb Geoff Turk, de GoldMoney. Segons l'especialista, "estafa" no és la paraula adequada per definir Bitcoin. Després d'investigar bitcoins, ell diu que no ha trobat "res estafa similar sobre ells".

No obstant això, "volatilitat dels preus és una altra cosa, i que és el resultat d'una creixent demanda d'un recurs relativament escàs".

George Turk afegeix que "pot beindividuals intentar manipular el preu d'alguna manera, que sabem que és possible en qualsevol mercat petit o fins i tot no tan petita". També diu que "protocol de Bitcoin en si és bastant so, i crea un híbrid interessant d'una mercaderia sense l'existència corporal que es limita, però, en el subministrament".

Així, estafa no és la paraula exacta per definir aquesta moneda digital amb un valor extremadament volàtil. Però, de tota manera, els usuaris encara han de ser carefulabout els llocs en què inverteixen els seus bitcoins.

Via themarketoracle.com

Notícies relacionades


Post ICO

El poder del crowdfunding i la caritat alimentat per Bitcoin

Post ICO

Ladministrador de Silk Road és transferit i jutjat a Nova York

Post ICO

The Tale of CoinJelly

Post ICO

Preordeneu la cartera de Bitcoin de maquinari actual des de la botiga electrònica de Trezor

Post ICO

Linforme preveu que les transaccions Bitcoin es duplicaran fins als 56 milions lany 2017

Post ICO

Exdirector adjunt de FinCEN per parlar a la Conferència VeriCoin

Post ICO

The Bit Standard és la nova revista Bitcoin per a la comunitat financera

Post ICO

3.454 bilions de dòlars és una bona raó per comprar Bitcoin

Post ICO

Fundació Bitcoin Comentari sobre el retard BitLicense del Departament de Serveis Financers de Nova York

Post ICO

Incursió massiva de seguretat a Paybase

Post ICO

Karpeles admet canviar el saldo Bitcoin dun Mt. Compte Gox

Post ICO

El pioner de Cryptocurrency explica per què és impossible tancar Bitcoin cap avall