Per què Generation Z definitivament abraçarà Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Per què Generation Z definitivament abraçarà Bitcoin

Per què Generation Z definitivament abraçarà Bitcoin

¿S'imagina un món sense diners físic? Un món en el qual no hem de portar bitllets i monedes a les butxaques i carteres? Generació Z pot.

Un món on els diners es fa exclusivament de nombres en un registre digital és natural per als nens d'avui en dia. Una nova surveyshows que més d'una quarta part dels pares estan donant la moneda digital als seus fills, que després passen a jocs com Minecraft i els monstres de Moshi o la compra de música a iTunes.

D'altra banda, un terç dels 2.000 pares britànics que van respondre a l'enquesta opt per transferir una quantitat setmanal en els comptes bancaris digitals dels seus fills.

I si els diners van als comptes dels nens, que no va en cap altre lloc, d'acord amb l'informe encarregat per Entorns Intel·ligents ferms fintech. Gairebé quatre de cada 10 pares van dir que no donin als seus fills qualsevol moneynowadays butxaca.

Enrere van quedar els dies en què les assignacions es van fer principalment d'efectiu i els agressors podrien robar els diners de l'esmorzar els nerds '. Digital està de moda entre la Generació Z en aquests dies i és per això que abraçaran fàcilment moneda digital.

"Res ha canviat més de la forma en què fem servir els nostres diners; la nostra investigació mostra que, en un món d'aplicacions, llibres electrònics, música digital i els jocs en línia, més nens que mai estan demanant per a la seva assignació setmanal digital per impulsar la despesa d'avui dia, com ara compres en l'aplicació, en el joc de divises i descàrregues de música digital ".

David Webber, director general en Entorns Intel·ligents

L'efectiu és primitiva

No em malinterpretar. Generació X i Millenials estan fent una bona feina difusió de la paraula i el desenvolupament de Bitcoin i altres altcoins. Hem estat testimonis d'una veritable revolució financera en els últims cinc anys i la majoria de nosaltres creiem que aquest és el camí a seguir, cap a un món on els diners físic és innecessari.

Diners físic és primitiu. Hem estat intercanviant signes de valor des de l'antiguitat. No té sentit que, 15 anys al segle 21, encara van amb una butxaca ple de petits trossos de metall. Hem construït un dispositiu complex que va viatjar a Plutó i ens va enviar una foto d'un planeta que es troba 7500000000 de quilòmetres de la Terra, però encara depenem de trossos de paper amb valor imprès?

Aquesta és la forma en què penso i, en canvi, porto diners en efectiu perquè necessito. No obstant això, aquí hi ha la diferència entre jo - una mil·lenària amb un treball en línia i l'orgullós propietari d'una cartera Bitcoin (fins i tot si és bastant buit...) - i un dels meus amics.

Ella és una dona de 83 anys d'edat amb una història de vida increïble, que forma part de la generació silenciosa. Recentment vam anar parlant de la meva feina com a escriptor i jo estava tractant de trobar una manera d'explicar moneda digital a algú nascut en la dècada de 1930. I va ser llavors quan ella li pregunta "Vol dir Bitcoin?". Em vaig quedar bocabadat (farem ús del tesaurus).

que va conduir a una interessant conversa sobre la moneda fiduciària enfront del diner digital i, en certa disappoiment quan vaig descobrir que el meu amic no confiar en tot el que no és "diners reals." I jo que pensava que havia trobat la meva primera Bitcoin-amigable ancians. Però la cosa és que, igual que els nens d'avui no són tan familiaritzats amb diners físic, que mai ha estat còmode amb monedes i targetes de plàstic digitals. Tot es paga en efectiu.

Som diferents, però no som tan diferents. Hi ha al voltant de 35 anys d'evolució financera i el desenvolupament del sistema bancari entre nosaltres, però tots dos utilitzen els diners físic. Ella utilitza diners en efectiu perquè vol, el faig servir a causa i quan ho necessiti.

Una revolució naturals

No obstant això, els temps han canviat profundament i la tecnologia més evolucionat en l'última dècada que en els últims 50 anys. En l'actualitat hi ha gairebé 20 anys entre els nens d'avui i jo. I ells estan adoptant la moneda digital i l'espai fintech sense adonar-se'n, és natural. És part de les seves vides. Podria ser una revolució per a Millenials com jo, que encara van comprar jocs a la botiga utilitzant els diners de butxaca salvat, però no per aquesta nova generació.

Estem a poc a poc, però sense pausa, avançar cap a un món sense diners en efectiu. Diners físic serà una cosa del passat en unes poques dècades, no és més que una peça de col·lecció. Els països del nord d'Europa ja estan fent canvis - Dinamarca va permetre botigues deixessin d'acceptar cashearlier aquest any - i més nacions es preparen per seguir l'exemple. I amb els bancs tractant d'integrar el blockchain (o la creació de 'sistemes híbrids' inspirats en la tecnologia central de Bitcoin), és obvi que la Generació Z es farà més i més moneda digital ambient.

"En aquests dies, el que queda de 'diners' és sovint només un registre de compte es llegeix en una pantalla d'ordinador, i aviat podria ser només una línia de codi en un llibre major de Bitcoin."

Edward Frenkel, professor de matemàtiques a la Universitat de Berkeley

'La generalització' es portarà un temps, tots estem d'acord en això, però passarà. A la lluna!

Exempció de responsabilitat: Les opinions expressades en aquest article són les de l'autor i no representen necessàriament els punts de vista, i no han de ser atribuïdes a, 99Bitcoins.

Notícies relacionades


Post ICO

Què és el Capital One Labs de totes maneres? Què volen amb Bitcoin?

Post ICO

Bitcoin Scams

Post ICO

La cort japonesa declara que Bitcoin no és digne de protecció legal

Post ICO

LFBI tracta de capturar 600.000 Bitcoins de la Mastermind de la Seda

Post ICO

Excedent per donar un 4% dels ingressos de Bitcoin a les fundacions Advocant per ladopció de la criptocurrency

Post ICO

Les dues startups de Bitcoin guanyen un desafiament mòbil promogut per Citibank

Post ICO

Banc Central de Xipre contra Bitcoin: no hi ha cap aprovació per a activitats relacionades amb la criptografia

Post ICO

Fundador de lestalvi i la confiança de Bitcoin a càrrec de la SEC per executar el pla Bitcoin Ponzi

Post ICO

Canadà i Califòrnia aproven noves lleis de Bitcoin

Post ICO

El CEO de BitInstant, Charlie Shrem, arrestat a causa de les sospites de blanqueig de diners

Post ICO

Intercanvi Bitcoin BtcChina va patir atac de DDoS de 100 Gbps

Post ICO

Lautoritat dingressos de Singapur reconeix i impedeix Bitcoin