Per què està passant Bitcoin? (I ho continuarà) | Catalan.Lamareschale.org

Per què està passant Bitcoin? (I ho continuarà)

Per què està passant Bitcoin? (I ho continuarà)

El següent post reflecteix l'opinió de l'autor i no ha de ser vist com una recomanació d'inversió. Sempre que invertir en Bitcoin (o qualsevol altra cosa) que estan posant els seus diners en risc i ha de fer això al seu propi risc. En resum, això no és un consell d'inversió!

En els últims mesos bitcoin preus han augmentat considerablement, passant de menys de $ 250 la tardor passada a més de $ 650 al juliol. Per a les persones que han estat invertint en bitcoin, això no hauria de ser una sorpresa. Després de tot, la moneda va ser dissenyat des del codi bàsic en un màxim de guanyar valor amb els anys. Tot i això, la pujada espectacular en els últims mesos és, sens dubte una cosa digne d'excavar, i per als nous inversors, la comprensió d'aquest augment de preus és essencial.

Llavors ¿per què els preus són tan alts Bitcoin? Com una moneda, Bitcoin es pot veure afectada per un gran nombre d'esdeveniments i problemes, així que no hi ha una resposta única. Nosaltres, però, explorar alguns dels factors més importants en els últims pujada de Bitcoin, i també considerar alguns esdeveniments i escenaris que podria empènyer els preus cap amunt bitcoin encara més en el futur.

Està tot sobre l'oferta i la demanda

Oferta i la demanda són els dos conceptes més fonamentals en l'economia moderna, i tenen un impacte dramàtic en l'un a l'altre. Si la demanda supera l'oferta, els preus tendeixen a pujar. No obstant això, si l'oferta és més gran que la demanda, els preus tendeixen a caure. Això és cert en tots els mercats liberalitzat, i és essencial per a la comprensió de l'augment en el preu de Bitcoin. Com més gran sigui la demanda de bitcoin, els preus més alts serà.

Pel que fa a l'oferta, l'oferta de Bitcoin és relegat per la moneda en si. Fundador Bitcoin Natoshi Nakamoto estipula que el subministrament màxim de bitcoin fixat en 21 milions. És a dir, un cop 21 milions d'bitcoins s'extreuen, no més noves monedes Mai entrarà en circulació. Això està en marcat contrast amb la majoria de les monedes nacionals. Els governs generalment augmenten la quantitat de diners cada any, que és una de les principals raons de la inflació i la devaluació gradual de les monedes.

El que és més, el nombre de bitcoins creades després de cada bloc extret està disminuint gradualment. Aproximadament cada quatre anys, el nombre de bitcoins premiats per la mineria d'un bloc es talla per la meitat. El 9 de juliol, 2016, l'oferta de nous bitcoins es va reduir de 25 a 12,5. Aquesta reducció en les noves monedes ajuda a reforçar la taxa de canvi de Bitcoin, i ajuda a explica per què Bitcoin ha augmentat molt en els últims mesos, encara que altres esdeveniments també han tingut un impacte.

Així que per què Bitcoin els preus varien d'un mercat a un altre?

Diferents intercanvis bitcoin sovint mostren diferents preus de bitcoins. Els preus s'estabilitzen en general, al llarg passadís, però de vegades els preus poden variar enormement d'un mercat a un altre. Part d'això es deu al fet que no hi ha mercat central, i per tant l'oferta i la demanda poden variar d'un mercat a un altre. Si la majoria dels inversors són optimistes Bitcoin (és a dir, que vulgui comprar) en un intercanvi, els preus probablement tendència a l'alça. De la mateixa manera, si els inversors Bitcoin són baixistes (és a dir, que volen vendre) en un altre mercat, és probable que tendència a la baixa. Tots dos esdeveniments poden ocórrer al mateix temps, amb els preus de les pressions que difereixen d'un mercat a un altre.

Altres factors, com les taxes, la percepció de legitimitat i estabilitat dels propis intercanvis, i els volums baixos, entre altres coses, pot tots els preus d'impacte en els intercanvis individuals. Quan vostè està negociant Bitcoin, no sempre salten a les monedes més barats, sinó també en compte els intercanvis mateixos. Per exemple, abans Mt.Gox ensorrar Bitcoins van ser venuts per més de 50% menys del preu normal de mercat. La raó és perquè la gent no creuen que van a ser capaços de retirar els seus diners que l'intercanvi pel que va ser en una festa de venda.

A més, l'oferta i la demanda poden ser fortament afectats per les condicions locals. Si un intercanvi es basa a Europa, i està orientat principalment als inversors europeus, i un gran esdeveniment local canvia dramàticament l'oferta i la demanda, els preus poden canviar ràpidament en el mercat europeu, fins i tot si es mantenen estables en altres mercats (per exemple, la recent Brexit va causar Bitcoin de preu d'una tendència alcista).

Llavors, què esdeveniments poden Impacte Bitcoin?

Hi ha molts esdeveniments que poden afectar el preu i el valor de bitcoins. No podem passar per sobre de tots ells, no en un article, però podem destacar alguns dels esdeveniments més grans, més comuns i més importants. A mesura que avancem a través d'alguns exemples, recorda que tot es redueix en gran mesura a l'oferta i la demanda. En altres paraules, els esdeveniments estan tenint un impacte en l'oferta i la demanda en si.

En primer lloc, és important entendre que Bitcoin ha assumit el paper d'un vehicle d'inversió "refugi segur". Certes inversions, com Bitcoin i or, esdevenen afavorits quan els mercats són turbulents. Això es deu al fet que els inversors estan buscant refugis segurs a causa d'altres inversions, com accions i opcions, simplement semblen ser massa alt risc per invertir.

En aquest moment, l'economia global sembla bastant perillós. Xina està tractant amb mals préstecs i una bombolla d'actius potencials, entre altres coses. La Unió Europea i el Regne Unit encara estan tractant amb les conseqüències de la votació Brexit. Espanya, Itàlia i Grècia, entre d'altres, estan lluitant amb les finances públiques pobres, l'alt atur i altres desafiaments greus. Amb els mercats de valors que sembla tan turbulenta, refugis segurs com Bitcoin un aspecte molt atractiu.

Per què és Bitcoin un refugi segur? Una de les raons principals Bitcoin és vist com un refugi segur és a causa de la seva limitada oferta. Quan les economies nacionals estan lluitant, els governs tendeixen a imprimir fins a diners nous, el que redueix el valor de dòlars individuals, lliures, etc. Això vol dir que fins i tot diners en efectiu en si mateix no és una inversió segura durant una recessió.

Altres esdeveniments també poden afectar Bitcoin. Per exemple, una important companyia podria anunciar que començaran a acceptar Bitcoin, o reguladors nacionals podria anunciar noves regulacions. Afegir a escàndols, com quan la muntanya Canvi gox es va esfondrar, i que dóna gust veure que hi ha molts esdeveniments que els inversors Bitcoin han de tenir en compte.

La predicció de la pujada i la caiguda en els preus Bitcoin

En primer lloc, no hi ha una fórmula màgica o manera de predir l'ascens i la caiguda dels preus bitcoin amb 100 per cent d'exactitud. Dit això, podem oferir alguna informació per ajudar a començar. Recordeu, però, que el factor més important és l'oferta i la demanda.

Hi ha dos tipus d'inversors bitcoin, inversors fonamentals, que utilitzen una barreja de dades quantitatives i qualitatives per invertir en Bitcoin, generalment per un llarg període de temps, i els inversors tècniques que se centren gairebé exclusivament en dades quantitatives, i en general només inverteixen amb la intenció per mantenir bitcoins per només uns pocs dies, hores o fins i tot minuts.

Amb la inversió fonamental, en general, adoptar una combinació de mètodes quantitatius i qualitatius. Vas a mantenir un ull en gràfics i números, segur, sinó que també passa molt temps llegint les notícies, i veient per a grans esdeveniments. Si una crisi econòmica esclata als Estats Units, per exemple, i els mercats de valors s'enfonsen, és possible que tracti d'invertir en bitcoins abans que altres inversors comencen a comprar a ells a la recerca d'un refugi segur.

Amb l'anàlisi quantitativa, s'intenta descobrir discrepàncies en els preus. Per exemple, Bitcoin podria baixar sobtadament i inexplicablement en un 5 per cent. Després d'haver vist bitcoin durant un llarg període de temps, es reconeix que quan aquestes gotes sobtades inexplicables ocorren, els preus tendeixen a recuperar-se ràpidament, pel que decideix invertir en Bitcoin.

Mitjançant l'anàlisi tècnica en general requereix l'ús d'eines d'anàlisi tècnica avançades que li permeten analitzar els mercats de forma ràpida, i sovint de forma automàtica. Abans d'invertir grans sumes de diners a través d'anàlisi tècnica, es recomana de passar algun temps a aprendre més sobre aquesta estratègia d'inversió.

També ho faran Bitcoin els preus segueixen pujant?

El total de subministrament i s'afina de nous bitcoins limitada significa que els preus bitcoin probablement seguirà augmentant, en el llarg termini. En aquest moment, bitcoin preus podrien estar en una lleugera bombolla, amb els inversors bitcoin reaccionar a la turbulència econòmica mundial, i amb el nou subministrament de monedes poc després d'haver estat reduït a la meitat. Fins i tot si Bitcoin preus cauen una mica (cosa que es diu una correcció), en el llarg termini bitcoin probable que els preus seguiran pujant. De fet, si els preus cauen, probablement serà un bon moment per invertir.

En cas que un altre cop recessió, o una crisi financera important trencar, bitcoin els preus podrien augmentar de manera espectacular. Fins i tot si no és així, es Bitcoin (probable) continuen guanyant valor en els mesos i anys vinents. Això no vol dir que els preus no baixaran, els mercats tendeixen a anar i venir, però bitcoins romandran entre les inversions més segures que hi ha.

El següent post reflecteix l'opinió de l'autor i no ha de ser vist com una recomanació d'inversió. Sempre que invertir en Bitcoin (o qualsevol altra cosa) que estan posant els seus diners en risc i ha de fer això al seu propi risc. En resum, això no és un consell d'inversió!

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin no està segur: una mentida pels bancs i els governs (aquí és per què)

Post ICO

Mt. El fundador de Gox sol · licita tornar als Estats Units, els intercanvis xinesos de bitcoins en problemes i més actualitzacions de notícies setmanals

Post ICO

El CEO de Coinsetter escriu una carta pública als bancs per demanar més cooperació

Post ICO

FinCEN demana als bancs que no finalitzin de manera contundent els comptes del MSB Bank

Post ICO

El banc central belga i lautoritat financera adverteixen sobre Bitcoin

Post ICO

Jeff Garzik vol protegir Bitcoin i la seva xarxa a lespai

Post ICO

10 mites de bitcoins bufades

Post ICO

SQ1.tv llança una campanya de Kickstarter per produir lespectacle The Bitcoin Phenomenon

Post ICO

Latac farà que els intercanvis Bitcoin siguin molt més resistents, diu Antonopoulos

Post ICO

Plataforma bitcoïna danesa BIPS piratejada: 1.295 BTC robat

Post ICO

Lempresa de jocs Big Fish sincorpora a Coinbase per acceptar Bitcoin

Post ICO

Bitcoin obté un segell important daprovació: el preu de la criptoconització ara està en Bloomberg