Per què el problema de lanonimat perseverant encara bloqueja levolució de Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Per què el problema de lanonimat perseverant encara bloqueja levolució de Bitcoin?

Per què el problema de lanonimat perseverant encara bloqueja levolució de Bitcoin?

Algunes persones ni tan sols parpellegen quan l'assumpte és Bitcoin i el seu potencial. Per a ells, Bitcoin és el futur. Almenys, aquesta és l'opinió de Marc Courtney, director de productes i serveis en el GBGroup, una companyia d'intel·ligència d'identitat, que recentment va escriure un article d'opinió per Wired.

En el seu lloc, Mark Courtney se centra sobretot el tema de Bitcoin del anonymityas una qualitat que atreu a la gent en el món moneda digital. "No obstant això, si mai per aconseguir l'adopció sigui més gran, els proveïdors de la moneda digital calen per demostrar que són alhora fiable i digna de confiança. Per això hauran d'oferir mercats assegurances, les fluctuacions de valor salvatge tranquil·les i el més important alleujar els dubtes del potencial usuaris ", l'expert GBGroup escriu.

Si bé la capacitat de romandre en l'anonimat és una de les coses que atrau els usuaris, "això ha de canviar si la moneda és aconseguir una àmplia acceptació".

El que molta gent no sap és que aquest anonimat és només relativa i no absoluta, un fet que no vol dir que sigui menys preocupant per a certes autoritats. De fet, "totes les transaccions Bitcoin es va registrar realment públicament a la xarxa, és a dir, les metadades pública està disponible gratuïtament, mentre que els pseudònims d'usuari són ara verificable. És un començament, però no és suficient", afegeix Mark Courtney.

Per començar, "informació d'identitat fiable és un infraestructures requirementof fonamentals utilitzats per gestionar l'intercanvi de divises, béns i serveis, i els pisos de comerç en línia ha d'adoptar una verificació d'identitat en línia. Això permet a les empreses per autenticar als seus clients potencials en temps real, mentre també ofereixen la escalabilitat i l'eficiència necessària per a una companyia global ".

No obstant això, aquest tipus de pràctiques i regles necessiten ser adoptat en una forma més àmplia, "alterar dramàticament la percepció de Bitcoin com la moneda digital líder".

Si continuem seguint aquesta direcció del creixement i el desenvolupament, "algun tipus de regulació global és inevitableas la indústria actualment no fa prou per protegir contra el rentat de diners", afirma l'expert en seguretat digital. La solució podria ser fins i tot en les "empreses amb visió de futur Bitcoin", que poden "obrir el camí en l'elaboració de directrius per a donar forma i assegurar la seva pròpia indústria". Com a mínim, aquests canvis "hauran d'introduir la verificació pseudònim perquè fins i tot un nivell bàsic de seguretat".

D'acord amb Mark Courtney, les "companyies que compleixen amb Bitcoin serien capaços d'operar i comercialitzar, com seguir els estàndards de millors pràctiques de la indústria. Això ha d'incloure seguir la regulació antilavado, així com la implementació de verificació d'identitat per als venedors i compradors".

"Sense una infraestructura segura, una moneda digital mai va a aconseguir l'adopció generalitzada per un públic general. L'èxit inicial de Bitcoin demostra que hi ha una gana per un tipus de moneda digital, però sense fer el servei fiable, més plantes comercials tancaran", afirma l'expert.

Via wired.co.uk

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin 2015 Preu - Una predicció del valor de Bitcoin a través de la saviesa de la multitud

Post ICO

La Unió Europea diu que Bitcoin està exempt de lIVA

Post ICO

Fundador de lestalvi i la confiança de Bitcoin a càrrec de la SEC per executar el pla Bitcoin Ponzi

Post ICO

LAssociació nord-americana de futbol de Lligues ara accepta Bitcoin

Post ICO

És el moment de Mt. Lúltim alè de Gox?

Post ICO

Dos punts de vista diferents sobre el cas de la Reserva de la Llibertat

Post ICO

MasterCard nega lassociació PayCoin

Post ICO

Bitcoin Black Friday - La millor manera de passar els teus Bitcoins

Post ICO

Operacions editorials alarmantment transparents

Post ICO

El desenvolupador principal de Novacoin: el sistema de prova de participació no sha de prendre perquè una solució només sigui útil per a les criptoconcies

Post ICO

El mercat de les ovelles a 100.000 BTC podria ser lescamot més gran de Darknet

Post ICO

Adam B. Levine: és difícil de complir quan les regles estan subjectes a canvis en qualsevol moment