Per què els països en vies de desenvolupament més petits estan sorgint com a líders de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Per què els països en vies de desenvolupament més petits estan sorgint com a líders de Bitcoin

Per què els països en vies de desenvolupament més petits estan sorgint com a líders de Bitcoin

Geòrgia, un ex membre de la Unió Soviètica comunista, ha sorgit com un dels països més importants en el món de Bitcoin. El país és la llar de menys de quatre milions de persones i té un producte nomimal intern brut (PIB) de menys de $ 17 mil milions.

Per posar això en perspectiva, no és un estat als Estats Units també anomenat Geòrgia. Aquest estat únic, un 50 que conformen el país, és la llar de més de 10 milions de persones i un PIB que s'aproxima a $ 400 mil milions.

[Tweet_box disseny = ""] box_02 més petits països en desenvolupament podria potencialment convertir-se en líders en el desenvolupament de la moneda digital. [/ Tweet_box]

Així que, sí, el país de Geòrgia és un lloc bastant petita, i poques vegades arriba als titulars internacionals. El petit país ha, però, va sorgir lentament com un lloc calent per fer negocis. Especialment cripto-negoci.

A "La facilitat de fer negocis" rànquing del Banc Mundial, el petit país del Caucas està en el lloc número 14 dels prop de 200 països. Si un rànquing anaven a ser creat per als "més importants" Bitcoin països, Geòrgia és gairebé segur que entre els 10 primers, i molt probablement ni tan sols entre els cinc primers. Per a un país que acull a menys de quatre milions de persones, això és una gran cosa.

Els països en desenvolupament podrien prendre la iniciativa en la mineria Bitcoin

Per què és tan important per a Bitcoin Geòrgia? El país escassament poblada és la llar d'algunes de les majors operacions de mineria Bitcoin del món. De fet, l'estiu passat, BitFury - operació minera més ben finançada del món - va anunciar que estava planejant la construcció d'un centre de dades $ 100 milions al país.

És important destacar que, Geòrgia ha sorgit com un dels principals centres de Bitcoin miningbecause el propi govern s'enfonsa diners en les operacions relacionades amb moneda digital. El govern de Geòrgia està aconseguint això a través de Fons de Co-inversió del país, un fons de capital privat que es va iniciar i encara està fortament influenciat pel multimilionari més ric del país i el primer ministre, Bidzina Ivanishvili.

Mentre que altres governs del món tenen dificultats per trobar la manera de regular Bitcoin, els països en desenvolupament més petits podrien potencialment convertir-se en líders en el desenvolupament de la moneda digital. D'una banda, sovint és més fàcil per als polítics locals per crear i implementar lleis i regulacions ràpida i fàcilment. Influències privades, com les signatures de lobby, els interessos establerts (és a dir, els bancs tradicionals), i altres forces generalment no són tan potents en aquests països. Alhora, els països més petits solen tenir governs més petits. Això vol dir que la creació de regulacions i la determinació de les polítiques legals generalment serà més fàcil.

A més, els països que estan lluitant per fer front a la pobresa, o que estan molt preocupats amb el foment del creixement econòmic a causa de la seva petita grandària, seran més propensos a afavorir el desenvolupament de la indústria de Bitcoin. Per als Estats Units o de la Unió Europea - tots dos amb economies que produeixen més de $ 15 bilions de dòlars en activitat econòmica cada any - Bitcoin és un sector relativament petit. Per a un país com Geòrgia, la multimilionària en dòlars del sector Bitcoin representa una enorme oportunitat.

Com a resultat, els països econòmicament desenvolupats més petits i menys com Geòrgia podrien arribar a ser vital a través de les primeres etapes de creixement de Bitcoin. Simplement mitjançant la presentació de més d'una oportunitat per al creixement econòmic, aquests països tenen un major incentiu per abraçar moneda digital, així com els governs de les economies més grans lluiten amb la forma de fer front a la moneda digital.

Què passa amb els països desenvolupats petits?

Alhora, fins i tot petits països rics, com Singapur, podrien sorgir com els principals centres de Bitcoin. Singapur ja ha estat seu d'importants conferències moneda digital i és la llar de nombroses noves empreses reeixides Bitcoin.

El govern local ha estat un dels líders quan es tracta d'abordar i regular Bitcoin. Singapur no es queda enrere econòmica, però, amb la petita ciutat-estat és una de les ciutats més riques i més importants al món. En termes de desenvolupament humà, de negocis, el PIB (per càpita), l'educació i altres classificacions, Singapur gairebé sempre fa que la llista curta de la majoria dels països desenvolupats.

Aquests països més petits en general, pot ser més flexible i sensible a les condicions canviants i les oportunitats emergents. Bitcoin i sens dubte representa una oportunitat emergent. Com a tal, països com Geòrgia i Singapur estan convertint en l'avantguarda de adoptadors primerencs moneda digital. A mesura que passa el temps, més d'aquests països més petits és probable que posicionar-se com centres de Bitcoin, així que assegureu-vos de mantenir un ull als desenvolupaments.

Notícies relacionades


Post ICO

Micky Malka i Bitcoin: els diners són adequats per a la interrupció

Post ICO

El preu de Bitcoin per sota de $ 300 per primera vegada des de finals de 2013: la comunitat no està preocupada

Post ICO

Intercanvia Kraken per ajudar a resoldre el monte. El misteri de Gox dels Bitcoins desapareguts

Post ICO

Bitcoin London 2013: lamor dEuropa per la criptocurrency, un nou caixer automàtic i moltes start-ups

Post ICO

Els caixers automàtics Bitcoin de Robocoin per obtenir noves característiques destil bancari aquest estiu

Post ICO

La fundació de Bitcoin va gastar $ 150K per mes, va perdre $ 4.6M en menys dun any

Post ICO

Gavin Andresen: hi ha una petita possibilitat que Bitcoin es posi realment, realment gran

Post ICO

Intercanvi Bitcoin britànic Bit121 anuncia el període de hibernació

Post ICO

Tradehill suspèn el comerç, els problemes amb lactualització de Google Authenticator i la regulació dels debats del Regne Unit

Post ICO

El servei de lliurament daliments popular a la República Txeca ara és amigable amb Bitcoin

Post ICO

Lincompliment de seguretat condueix a robatoris de Bitcoin

Post ICO

Bitstamp confirma el problema de ladreça del dipòsit