Per què el govern xilè va donar $ 40K a un intercanvi local de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Per què el govern xilè va donar $ 40K a un intercanvi local de Bitcoin

Per què el govern xilè va donar $ 40K a un intercanvi local de Bitcoin

La nova borsa xilena Bitcoin SurBTC podria haver operacions va donar inici fa molt poc, però ja ha conquerit la confiança de govern del país.

Encara que l'empresa s'enfronta a una gran quantitat d'oposició de banksin del principi, amb el temps va trobar un soci bancari moneda digital amigable amb seu a Xile. No obstant això, l'evolució de SurBTC realment es va accelerar gràcies al suport proporcionat pel govern xilè.

Les autoritats del país també van decidir recolzar l'intercanvi donant $ 40.000, dins d'una iniciativa estatal creada per impulsar noves empreses. Segons el CEO i cofundador de la borsa, Guillermo Torrealba, l'equip involucrat en els projectes i sent aquest suport és una "validació extraordinari".

"Nosaltres interpretem aquesta 'responsabilitat', oferint un intercanvi segur molt transparent i obert a altres empresaris per connectar i desenvolupar les seves pròpies solucions. Aquesta és l'única manera que les persones poden oblidar les estafes que han estat ".

Torrealba, un empresari xilè, creu SurBTC definitivament pot créixer i expandir els seus serveis gràcies al suport oficial.

Per ara, l'intercanvi planeja sumar US dollarsto llista de la plataforma de monedes (que només inclou pesos per ara), així com expandir-se a altres països d'Amèrica del Sud. Al final, Torrealba i soci fundador Agustí Feuerhake volen SurBTC per convertir-se en la principal bossa que operen a Amèrica Llatina.

En altres notícies relacionades geogràficament, d'Amèrica Llatina Facebook rival - xarxa social Taringa! - Bitcoin ha integrat d'una manera especial. La plataforma està utilitzant moneda digital per pagar als seus membres locals que proporcionen continguts.Per què els comerciants volen acceptar Bitcoin com a pagament?És vostè un comerciant o no és el propietari d'una botiga en línia? A continuació, aquest article si per a vostè. Estem segurs que vostè ha plantejat aquesta pregunta diverses vegades: per què hauria de negociar amb bitcoins i com puc fer-ho?

Bé, en primer lloc, anem a respondre al "què". No hi ha moltes empreses (en línia i en el món real) que accepten Bitcoin, soyou poden ser un pioner i atraure els milers de userswho comprar amb moneda digital, abans de totes les altres empreses es rendeixen a la "moneda" calent.

I no es preocupi: les transaccions Bitcoin són generalment considerats segurs, ja que cada transacció es verifica públicament per la xarxa d'usuaris de Bitcoin.

Ara, anem a passar a la "forma" i li explica com rebre bitcoins com a forma de pagament. El primer pas és crear un compte amb una solució comerciant Bitcoin, el que permetrà acceptar bitcoins. Es pot utilitzar una plataforma com Mt. Gox, el més popular, o d'un altre com BitPay o BitMerch.

Aquestes plataformes d'intercanvi d'bitcoins es convertiran dòlars nord-americans o altres monedes per un preu nominal (Mt gox cobra fins al 0,6% de cada pagament i de cada partit). A continuació, publicar una imatge al seu lloc web o botiga en línia que informa als seus clients sobre la nova opció de Bitcoin.

Si vostè té un negoci real i voleu acceptar bitcoins allà, a més del seu ús en el món virtual, els seus clients poden pagar amb moneda digital mitjançant l'ús d'una aplicació de telèfon mòbil, com Blockchain o Paytunia Bitcoin Wallet, eines que funcionen amb codis QR.

Qualsevol dubte? Envia'ns un comentari i anem a tractar d'ajudar!

Via entrepreneur.com


WiiBox i Gridseed MergeUna nova companyia minera moneda digital ha nascut com a resultat de la fusió de Gridseed i WiiBox.

Sfardsis una nova empresa minera xinesa moneda digital finançat per Li Xiao Lai un dels més grans forquilles de Bitcoin a la Xina i Matrix Partners Xina (inversors en Tap4Funand altres) per la qual cosa és primer amb respatller de risc moneda digital empresa minera de la Xina per Matrix Partners Xina.

Li Xiao Lai és ben conegut per molts a Àsia en el món moneda digital com l'home darrere Bitfoo i com a membre vitalici de la Fundació Bitcoin.

La nova companyia espera Sfards per aprofitar el poder dels respectius talents de cada empresa. L'equip WiiBox per portar més capacitats en el sistema de control de maquinari minera WiiBox i l'equip Gridseed se centra en nous semiconductors.

La nova companyia també està treballant per portar una nova solució de mineria de núvol per a les masses, juntament amb una actualització de la plataforma WiiBox permetent als usuaris lloguen hash d'energia als usuaris.

Cortesia de Sfards

Gridseed és conegut entre molts cercles per portar el Gridseed ASIC al mercat que van permetre als miners a la mina de doble tant Scrypt i SHA256. La companyia més tard arribaria a la Gridseed fulla que era un miner Scrypt encara més ple d'energia.

WiiBox proporciona un controlador de maquinari i programari que pot controlar els dispositius Gridseed.

Cortesia de WiiBox

El maquinari venia ple d'una peça de programari que fa la mineria amb dispositius Gridseed molt més fàcil oferir programari que va permetre la commutació de la piscina, la configuració de overlock, estadístiques i més.

Tot i que els detalls sobre la suma de la inversió feta per Li Xiao Lai ni Matrix Partners Xina han donat a conèixer l'empresa amb seu a Pequín es prepara per a futurs desenvolupaments en el món de la mineria moneda digital.

Notícies relacionades


Post ICO

És el moment de Mt. Lúltim alè de Gox?

Post ICO

Conegueu els mercats de BTC, la nova plataforma dintercanvi Bitcoin (i Litecoin) dAustràlia

Post ICO

Erik Voorhees perd 550 BTC a causa de Mt. La caiguda de Gox: preparat, perquè serà una setmana lleig

Post ICO

Bitcoiners a Taiwan ara poden comprar BTC de més de 5,000 botigues de conveniència

Post ICO

El preu de Bitcoin supera els 200 dòlars i registra el màxim pic des de la bombolla de labril passat

Post ICO

Australian National Dictionary Center escull Bitcoin com a paraula de 2013

Post ICO

Buida la teva cartera de Bitcoin i compra aquesta mansió de luxe a Sud-àfrica

Post ICO

Lagència delictiva del Regne Unit aprofita milions de lliures de Bitcoins, vuit concessionaris de la Ruta de la Seda que es van arrescar a tot el món

Post ICO

Declaració editorial especial sobre Homer, Joshua Garza

Post ICO

Bitcoin London 2013, la nova aventura de Winklevii i la carta de la fundació Bitcoin

Post ICO

Lempresa Bitcoin Coinsilium llança el primer bloqueig dIPO del Regne Unit

Post ICO

Preordeneu la cartera de Bitcoin de maquinari actual des de la botiga electrònica de Trezor