Wikileaks accepta donacions de Bitcoin per ajudar a Edward Snowden | Catalan.Lamareschale.org

Wikileaks accepta donacions de Bitcoin per ajudar a Edward Snowden

Wikileaks accepta donacions de Bitcoin per ajudar a Edward Snowden

Després de crear el Fons de Defensa de la protecció d'origen periodístic, Wikileaks ha decidit que va a estar al centre de la seva primera recaptació de fons: Edward Snowden. El fons, que recapta diners per a la defensa legal fonts periodístiques, ha decidit donar suport l'home que va revelar la veritat sobre el prisma i el programa de vigilància nord-americà.

A més de les formes habituals de recaptació de fons - com ara targetes de crèdit, xecs o PayPal -, el fons també està acceptant bitcoins. La campanya només ha estat funcionant durant dos dies, però ja ha recollit més de $ 9000 a través Fundazr, donat per 160 partidaris. I sembla que l'opció moneda digital és agradable als col·laboradors.

Edward Snowden, que va ser consultor de l'Agència Nacional de Seguretat (NSA), es troba actualment a Rússia, on se li ha concedit asil temporal. "El govern dels Estats Units està exercint una pressió important a Rússia i altres països en un intent de forçar al Sr. Snowden als Estats Units on s'enfrontarà a dècades de presó o alguna cosa pitjor. Defensa legal (...) del Sr. Snowden i la seva campanya pública associada serà bea viatge llarg i costós que només se superarà amb la seva support.Support el dret a saber. Suport Edward Snowden ", és possible llegir a la pàgina oficial de la recaptació de fons.

I per assegurar que tot va pel llibre, Derek Rothera & Company Comptadors Públics va ser designat per a administrar el fons, que es regeix per les lleis del Regne Unit. "El Fons de Defensa de la protecció d'origen periodístic és auditat i només pot gastar els fons en la campanya de defensa legal de les fonts periodístiques nominats. Els termes del fons i els seus fideïcomissaris es pot obtenir de Rothera & Co", segons Wikileaks.

L'organització garanteix que el treball del Fons de Defensa la protecció d'origen periodístic no s'aturarà aquí: "periòdicament es designarà les fonts que desitja dirigir assessor legal i campanya per a".

Per fer la seva donació Bitcoin, tot el que ha de fer és enviar la quantitat desitjada a la direcció 1snowqQP5VmZgU47i5AWwz9fsgHQg94Fa.Wikipedia selecciona Coinbase per a les donacions de BitcoinWikipediaand la Fundació Wikimedia han estat jugant una mica amb la idea d'acceptar Bitcoin donacions per als últims mesos.

Semblava que no estaven segurs de com avançar i Jimmy Wales, fins i tot va afirmar que no estaven segurs durant diversos mesos, però ara sembla que ara per fi tenim una resposta a la pregunta de si seria començar a acceptar Wikipedia Bitcoin.

Aquesta resposta és sí, ja que anuncien al bloc de la Fundació Wikimedia avui declarant:

Tenim la sort que milions de persones a tot el món donen suport al treball de la Fundació Wikimedia a través de donacions. Sempre ha estat important per a la Fundació per a assegurar-se que la donació és tan simple i inclusiu com sigui possible. Actualment, acceptem 13 diferents mètodes de pagament que permeten donacions de gairebé tots els països del món, i avui, estem afegint una més: Bitcoin.

Per aquells no familiaritzats amb Bitcoin, és relativament una nova moneda virtual, que està sent acceptada per un nombre creixent d'institucions i comerciants a tot el món. Els membres de la nostra comunitat han sol·licitat a la Fundació per començar a acceptar Bitcoin. Aquestes sol·licituds, juntament amb la recent orientació de l'IRS, anima la Fundació per revisar un cop més la nostra capacitat per acceptar Bitcoin.

Durant aquesta revisió, hem identificat una nova manera de treballar al voltant passada desafiaments tècnics, així com per reduir al mínim els riscos legals d'acceptar Bitcoin. Usant Coinbase, un intercanvi de Bitcoin, som capaços de convertir immediatament Bitcoin dòlars nord-americans, el que requereix la implementació tècnica mínima per part nostra. Des d'ara també tenim una guia sobre com donar compte de Bitcoin, hi ha una clara comprensió de com manejar legalment.

La Fundació Wikimedia seleccionat Coinbase per al processament de les donacions a la fundació i la pàgina de donar s'ha actualitzat per tenir el nou botó Donar amb Bitcoin com una opció. Podeu trobar la pàgina de donacions Actualitzat a les https://wikimediafoundation.org/wiki/Ways_to_Give#bitcoin


Mt.Gox es vendrà per 1 BTC, Bitcoin es reduirà un 10% i més Actualització setmanal de notíciesEn primer lloc, si encara no ho ha sentit, llavors vostè necessita per escoltar. Ha de canviar totes les seves contrasenyes per als seus comptes personals, incloent Bitcoin. Sí, cada contrasenya. Per què? A causa d'una nova revelació que una falla de seguretat que ha existit durant els últims dos anys en OpenSSL s'ha debilitat xifrat del tràfic web, deixant a la informació personal de les persones exposades, incloent contrasenyes cartera Bitcoin i altres dades essencials. La falla, ara conegut com heartbleed, pot tenir milions potencialment afectades. Donada la dificultat de seguiment de Bitcoin robatoris és especialment important per als membres de la comunitat Bitcoin per protegir els seus actius.

Notícies relacionades


Post ICO

MeXBT amb seu a Mèxic compra una moneda de Singapur Coin Republic

Post ICO

Índia i la República de Xina contra Bitcoin, nou centre de Nova York i el 100è ATM venut per Lamassu

Post ICO

Jon Matonis renuncia: seient de la junta per a les eleccions gener de 2015

Post ICO

Les declaracions de Mark Karpeles infurien a la comunitat Bitcoin

Post ICO

BitGive rep 503 (c) (3) Estat del IRS

Post ICO

Els hackers roben més de 40 BTC de Coinbase dins de la cadena de robatoris de Bitcoin

Post ICO

Dell amplia lopció de pagament de Bitcoin al Regne Unit i al Canadà

Post ICO

Bank of Montreal adverteix a Cointrader sobre lacció anti-Bitcoin, sense conseqüències per a altres empreses fins ara

Post ICO

Els caixers automàtics Bitcoin produïts per Robocoin i PayMaq arriben a Corea del Sud i Espanya

Post ICO

Heus aquí una idea: què passa si el preu de Bitcoin estava vinculat al dòlar dels EUA?

Post ICO

Antic conseller delegat de Mt. Gox Mark Karpeles arrestada a Tòquio

Post ICO

La Creu Roja Americana accepta Bitcoin a través de BitPay