Serà la regulació de les piscines dapagat? | Catalan.Lamareschale.org

Serà la regulació de les piscines dapagat?

Serà la regulació de les piscines dapagat?

Amb tota la discussió recent sobre les regulacions propostes NYFDS que hem vist discussions al voltant de com afecta els intercanvis, programes d'inflexió, i molt més, però una àrea que ha estat passat per alt, en part, és la mineria piscines.

BTC Guildhowever és aparentment pensant en el possible impacte que tindrà a la piscina després de la mineria publicació d'un avís en el lloc web que diu:

Aquesta actualització de notícies s'està fent per recordar a tots els usuaris que BTC gremi no és un banc. Deixant BTC en qualsevol lloc que no és la seva pròpia cartera és sempre un risc que està fora del seu control. Recessos automàtics sempre han de ser configurats per activar almenys una vegada a la setmana, o amb més freqüència per als grans usuaris, el que limita la seva exposició.

L'anterior també és important com a notícia es produeix fora del Departament de Serveis Financers, Nova York amb les regulacions propostes que són extremadament ampli. Sota les propostes actuals (subjecte a comentari públic i revisió), el funcionament d'una piscina dins dels EUA, serà impossible fer legalment sense necessitat d'obtenir informació personal significatiu en tots els usuaris, no només els dels EUA.. Hi hauria també importants costos financers que excedeixin la quantitat de diners que la piscina ha generat des de l'inici. Com que no hi ha manera que ningú va a explotar en una piscina amb aquests requisits, vol dir que qualsevol piscina en els EUA es veuran obligats a tancar, o operar il·legalment i espero que siguin ignorats.

Si es finalitzen les regulacions (això és poc probable que succeeixi durant almenys 3-4 mesos si no més) en una forma que encara s'aplica a les piscines, la piscina es veuran obligats a apagar. Aquest lloc de premsa s'està realitzant com notificació que es tracta d'una excepció a la finestra de tancament 3 mesos indicat identificat en el nostre FAQ i el fil del fòrum. Si se superen les regulacions, la finestra de 3 mesos es reduirà a 45 dies a causa de l'obligació legal de cessar les operacions prèvies a la normativa en vigència.

Aquesta advertència és preventiu. Res ha canviat a partir d'aquest lloc de premsa, i encara estic esperant a la retroalimentació d'un assessor legal pel que fa a si és o no és possible per a Nova York per estendre el seu abast a un altre estat si la piscina té usuaris en el mateix a partir de Nova York.

Tal com està BTC gremi no s'està tancant, però que estan pensant d'una manera molt cap endavant en parlar amb un assessor legal sobre com aquestes regulacions podrien afectar la piscina mineria i altres piscines mineres.

Alguns han argumentat que les teories actuals són alarmistes que fa a la regulació, mentre que altres afirmen que les regulacions no són clares en molts aspectes i fins que no s'aclareixen a més que s'ha de tenir precaució i l'assumpció haurien de ser pitjor dels casos, especialment quan es deixa intencionadament o no intencionalment vaga postures dels reguladors.

Tot i que els informes BTC gremi és segur si mentre no opera a Nova York si les regulacions s'aplicarien a la piscina les regles han estat força clar en què es refereix. Les regulacions llegeixen:

(N) Moneda virtual de negocis Activitat significa la realització de qualsevol dels següents tipus d'activitats relacionades amb Nova York o un resident de Nova York:

La majoria dels advocats semblen estar d'acord que si vostè s'ocupa dels residents de Nova York en qualsevol manera o forma, independentment de en quin estat es troba en les regles s'apliquen igualment al seu negoci. Si hi ha alguna cosa que normalment s'explica en una llei específica que normalment és exactament com es llegeix.

Dit això, és un simple fet que està arribant la regulació. Hem arribat a un punt en el que serà impossible evitar la regulació.

El que l'impacte de les regulacions estarà en moneda digital encara no s'ha vist però ha de servir com un recordatori de l'important que és ara per a la seva veu sigui escoltada quan comença el període de comentaris.

Com BTC Guild i altres reaccionen a aquest conjunt de regulacions encara no s'ha determinat, però és evident que tothom està pensant en això i es prepara per tancar les escotilles.

Notícies relacionades


Post ICO

Australian National Dictionary Center escull Bitcoin com a paraula de 2013

Post ICO

Els sol licitants dassistència australians han de declarar actius en moneda cibernètica

Post ICO

La meitat de totes les transaccions de Bitcoin poden provenir de jocs dapostes en línia

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners obté accés exclusiu a entrades anteriors a la venda

Post ICO

US Consumer Bureau es compromet a mirar més a prop a Bitcoin

Post ICO

Els gegants dInternet són anglosais cap a Bitcoin i molt més

Post ICO

10 característiques poc conegudes ocultes dins Blockchain.info

Post ICO

Canvi senzill EasyCoin llest per començar a funcionar el 31 de desembre

Post ICO

Servei de Bitcoin Wallet Inputs.io hackejat per un lladre que va robar 4100 BTC

Post ICO

Ara podeu suggerir músics amb Bitcoin a SoundCloud gràcies a ChangeTip

Post ICO

La nova esperança dalguns nord-americans té un nom familiar: Bitcoin

Post ICO

Plataforma bitcoïna danesa BIPS piratejada: 1.295 BTC robat