Linforme Willy culpa als robots de la volatilitat de Bitcoin i al final del mont. Gox | Catalan.Lamareschale.org

Linforme Willy culpa als robots de la volatilitat de Bitcoin i al final del mont. Gox

Linforme Willy culpa als robots de la volatilitat de Bitcoin i al final del mont. Gox

Un bloc d'una sola pàgina anomenada "L'Informe Willy" (eliminat en el interí) ha denunciat recentment una presumpta conspiració per manipular el preu de Bitcoin a través de l'ús dels robots. Segons l'informe, escrit per un comerciant moneda digital que afirma haver analitzat diversos registres comercials a partir de novembre de 2013, un robot anomenat Willy és l'únic culpable de l'ona de la volatilitat de l'any passat.

El bloc evenblames el bot pel robatori de milions de dòlars a partir de l'intercanvi ara difunt Mt. Gox. "En algun lloc al desembre de 2013, una sèrie d'operadors entre els quals em va començar a notar un comportament sospitós en bot Mt. Gox", l'autor anònim comença dient.

"Bàsicament, un nombre aleatori entre 10 i 20 Bitcoin es va comprar cada 5-10 minuts, sense parar, durant almenys un mes a l'extrem, fins a finals de gener", afegeix. El comerciant afirma aquestes transaccions es van facilitar del 27 de setembre pel bot usant diversos comptes diferents. El robot podria comprar monedes digitals en el mercat, el tancament del compte i obrir un de nou poc després.

Informa Fox Business que, en total, l'autor afirma que $ 112 milions van ser gastats per aquest robot per comprar prop de 270.000 BTC, sobretot durant novembre de 2013. No obstant això, els registres mostren que el robot encara estava treballant fins a finals de gener, juntament amb altres, tant anomenat Markus, que aparentment compra i es ven BTC al voltant d'aquest mateix període de temps el pagament de comissions d'operació zero.

"Si es pregunten com de cop i volta Bitcoin apreciat en valor per un factor de 10 en el lapse d'un mes, així, això pot ser per això. No inversors xinesos, no el bust Silkroad - aquests esdeveniments poden haver contribuït, però no pot haver estat la raó principal ", diu l'autor de l'informe.

A continuació, tots sabem el que va passar al desembre. El preu de Bitcoin a la muntanya Gox (i pràcticament a tot arreu) es va disparar. Un breu passeig cap a la part superior fins que els veritables problemes van començar. L'autor del document no excluse la possibilitat que aquest va ser el treball dels hackers o fins i tot fora de sospita prop de la muntanya Gox.

Tot i això, el preu de Bitcoin ha estat força estable des de la muntanya desastre gox. Després d'una breu caiguda, el preu de moneda digital s'ha estabilitzat entre els $ 450 i els $ 600. En el moment de l'escriptura, el preu va ser d'al voltant de 580 $.

Notícies relacionades


Post ICO

El nou servei de divises digitals llançat per Expresscoin fa que sigui més fàcil comprar Bitcoin a Canadà

Post ICO

El ministre de Finances belga no prediu problemes entre el banc nacional i Bitcoin

Post ICO

El professor de Stanford afirma haver inventat un nou Bitcoin més segur i ràpid

Post ICO

Es fa cada vegada més fort Bitcoin? El valor sestabilitza fins i tot després de totes les amenaces recents a la moneda digital

Post ICO

Fer diners amb Steemit (Steem Dollars i Steem Power explicats)

Post ICO

El futur dels diners Bitcoinized

Post ICO

Els Bitcoins de Silk Road podrien estar protegits per la Cinquena Esmena

Post ICO

Bitcoin arriba a Turquia: BTCTurk és el primer intercanvi de Bitcoin al país

Post ICO

The Bit Standard és la nova revista Bitcoin per a la comunitat financera

Post ICO

Els empleats de Bitcoin poden pagar-se amb criptocurrency gràcies a la nova API de BitPay

Post ICO

Tres articles dentreteniment per a adults que pots comprar amb Bitcoin el 2014

Post ICO

El reconeixement Bitcoin a poc a poc va guanyant vapor a pesar dels contratemps