Guanya un Bitcoin complet amb la cadena de ràdio | Catalan.Lamareschale.org

Guanya un Bitcoin complet amb la cadena de ràdio

Guanya un Bitcoin complet amb la cadena de ràdio

Cadena Radioin un sorprenent anunci la setmana passada durant el 100k Dux Dig sorteig vam aprendre que la cadena de ràdio està intensificant els regals que estan fent al lloc web de Ràdio Cadena i l'estació.

No només és l'estació de regalar 100.000 100.000 LTBcoinafter la dogecoin giveawaythat va tenir lloc seran revelar detalls sobre com els oients poden guanyar 1 BTC complet en les pròximes setmanes.

Aquest és de llarg el més gran regal que tindrà lloc a l'espai de ràdio moneda digital fins a la data i mentre que els detalls són encara escassos en relació amb el sorteig que hem vist l'estació fent grans esforços per donar grans sumes de diversos cryptocurrencies en les últimes setmanes, ja que es va llançar inicialment i diferenciar-se de la propera competència (tenim algunes entrevistes alineats amb altres estacions de publicar en breu).

Els detalls complets estaran disponibles en un futur pròxim de la cadena Radiowebsite.Laplicació WinkDex per a iPhone i iPod Touch està aquíEls bessons Winklevoss han anunciat que el WinkDex Apphas oficial va arribar a iOS per l'iPhone i l'iPod touch.

La nova aplicació gratuïta es pot trobar a iTunes hereand permet als usuaris veure la taxa actual d'acord amb el WinkDex, els últims màxims i mínims de 24 hores i els canvis al llarg amb una calculadora, els gràfics històrics i més.

L'aplicació ara només està disponible a la botiga d'aplicacions d'Estats Units, però aviat estarà disponible per a molts altres països com Canadà i el Regne Unit.


La inversió de Winklevii a Bitcoin creix més de $ 20 milions en mig anyLa dita popular diu que "El que riu últim, riu millor" i que no podria ser més cert quan es pensa en els bessons Winklevoss.

A l'abril, quan van decidir invertir $ 11 milions en Bitcoin, diversos inversors i homes de negocis riure a costa d'ells. No obstant això, ara que estan pagant la factura, ja que el Winklevii van ser capaços de triplicar que la inversió inicial en $ 32 milions en només set mesos, informa el Washington Post.

Tyler i Cameron no van tenir tanta sort en el començament. Es va anunciar el dia de compres Bitcoin el 11 d'abril, després que el màxim històric de $ 266. En aquest dia, cada moneda digitals costen $ 120, però una espiral descendent va conduir a un mínim de $ 50. No obstant això, van decidir mantenir atapeït i aviat estaven somrient de nou. D'acord amb una font propera als germans Winkelvoss, no han venut cap de les seves bitcoins des d'abril.

Una Bitcoin és ara un valor de voltant de $ 350: gairebé el triple de $ 120, el preu el 11 d'abril, segons el declarat pel New York Times. Això vol dir que les monedes que van ser una vegada un valor de $ 11 milions són actualment un valor de voltant de $ 32 milions.

Però hi ha més. El Washington Post afegeix que els bessons van començar a invertir en Bitcoin al juliol de 2012, quan cada moneda va costar $ 9. Si van comprar alguns en el temps, són ara un valor de 40 vegades més. Des del començament de la seva cripto-aventura, l'Winklevii va convertir en propietaris del voltant d'un per cent de totes les monedes en circulació digitals, que són ara un valor de més de $ 40 milions.


Els bessons de Winklevoss executen la nova aplicació Bitcoin: compleixen el WinkDexEl famós duo Bitcoin-amigable, els bessons Winklevoss, han posat en marxa una nova aplicació relacionada moneda digital anomenats WinkDex. L'aplicació, que és compatible amb el sistema operatiu iOS, monitoritzes el preu de Bitcoin en temps real.

El WinkDex appprovides a l'usuari una mitjana dels preus mostrats pels diferents intercanvis Bitcoin. D'acord a la pàgina de l'aplicació a iTunes, en realitat és "el preu més exacta de Bitcoin en temps real".

Però també té altres característiques. Per exemple, la funció de calculadora pot convertir el preu de BTC dòlars nord-americans i altres opcions de proporcionar accés a dades històriques i gràfics Bitcoin volum sobre la base de la variació de Bitcoin del valor i la mida de la cripto-mercat.

Llançament de Winkdex es va anunciar en primer lloc a través de Twitter aquest dimecres (15a).

En un dia l'aplicació conquerit una qualificació de cinc estrelles

Basant-se en la informació de 12 usuaris), però segurament més qualificacions i observacions apareixen a continuació.

Tyler i Cameron Winklevoss són dos dels més famosos empresaris Bitcoin. Els bessons - la majoria coneguts per la seva relació amb el desenvolupament de Facebook i la demanda contra Mark Zuckerberg - van revelar el 2013 que posseïen un per cent de tots els bitcoins disponibles al moment.

Des thenthe Winklevii han estat tractant de llançar un ETF d'Bitcoin, però el procés ha estat prenent el seu temps. Els bessons van presentar una proposalwith la Comissió de Valors nord-americana (SEC) per obtenir una llista pública de la Winklevoss Bitcoin confiança de nou al juliol i encara estan a l'espera d'una resposta.

Imatges de Winkdex, iTunes i Twitter

Notícies relacionades


Post ICO

El servei de lliurament daliments popular a la República Txeca ara és amigable amb Bitcoin

Post ICO

Com la gent us envia SPAM amb Bitcoin

Post ICO

UltraPlay proporciona noves solucions de jocs en línia de Bitcoin als seus clients

Post ICO

Els diaris de divises digitals: conèixer els tres aspectes més famosos de Bitcoin

Post ICO

Aviat, les empreses podran donar un bitcoin a través del tango

Post ICO

Coinsetter amplia serveis després de ladquisició de lintercanvi canadenc Bitcoin CAVIRTEX

Post ICO

Funcionaris de la secció Furiós sobre lintercanvi de Sandhill Doxxing of Employee

Post ICO

El banc central belga i lautoritat financera adverteixen sobre Bitcoin

Post ICO

Fer diners amb Steemit (Steem Dollars i Steem Power explicats)

Post ICO

La Unió Europea diu que Bitcoin està exempt de lIVA

Post ICO

El projecte de doctor virtual: com Bitcoin està ajudant a millorar lassistència sanitària a lÀfrica rural

Post ICO

Temps de despertar, Bitcoin és més que el preu actual