Winklevoss Twins Launching Exchange Gemini | Catalan.Lamareschale.org

Winklevoss Twins Launching Exchange Gemini

Winklevoss Twins Launching Exchange Gemini

Els bessons Winklevoss sens dubte han estat ocupats els últims mesos, l'addició de noves característiques per Winkdex, el desplegament de noves aplicacions d'Android i iOS, i treballant en la ETF que és probable que el llançament aviat.

Ara, podem afegir un altre element a la llarga llista de coses que han treballat dur en. Bessons és un nou intercanvi de bitcoin que Cameron va dir és "un intercanvi de bitcoin pròxima generació".

En una carta escrita en el nou websiteCameron Winklevoss va escriure,

Quan vam començar el nostre viatge ETF, aviat va arribar a la conclusió que un ETF regulada per Estats Units no era suficient. Un nombre creixent d'inversors, comerciants, institucions i empreses financeres dels Estats Units volia involucrar-se amb Bitcoin directament, però no tenia altra opció que comercien a l'estranger o es mantenen al marge. Així, vam començar a investigar exactament el que es necessitaria per crear un canvi de Bitcoin seu als Estats Units.

Algunes de les parts més fascinants del projecte Gemini inclouen un soci bancari dels Estats Units per al canvi que Cameron descriu,

També estem encantats d'anunciar que hem aconseguit una relació bancària amb un banc noliejat per l'Estat de Nova York. Això vol dir que els seus diners no sortirà del país. També vol dir que els dòlars nord-americans en Bessons seran elegibles per l'assegurança de la FDIC i en poder d'un banc regulat pels Estats Units. Els seus dòlars nord-americans en Bessons serà tan segur com ho són en el seu compte bancari en l'actualitat.

Ara sembla que els bessons han reunit un equip de 14 persones per portar aquest projecte a una realitat.

Mentre que el servei encara no està en línia aquells interessats en rebre accés hora pot registrar-se al lloc web Gemini aquí.Amb el creixement de la moneda digital, pot Litecoin ser el proper Bitcoin?Bitcoin no és l'única moneda virtual gran a la ciutat per un temps. Hem vist altres formes de moneda digital apareixen en els últims anys, la moneda com litecoin, que ha crescut molt. Per tant, pot ser el pròxim litecoin Bitcoin?

99Bitcoins va parlar d'aquestes altres "monedes" hereand litecoin era, en aquell moment, la moneda més utilitzada després de Bitcoin. Llavors, aquesta pregunta va començar a aparèixer a tot arreu i de litecoin Anton Yemelyanov va decidir parlar sobre el tema: ". L'equip de desenvolupament no veu LTC com a moneda competint per BTC No hi ha cap associació entre aquests cryptocurrencies (que no sigui litecoin deriva de Bitcoin ) ".

No obstant això, això no és només xafarderies. Llavors, què està fent litecoin tan interessant en el curt termini? Potser és la muntanya plans d'gox per començar l'intercanvi d'aquesta moneda al costat Bitcoin. Un canvi important, ja que el lloc web és responsable del 80 per cent de l'intercanvi mundial de Bitcoin.

Muntanya Gox va anunciar, el 24 d'abril, que la plataforma estava "planejant (introduint litecoin a l'intercanvi) fa dues setmanes". Però, "esdeveniments descarrilar aquest pla. En aquest moment estem enfocats en l'estabilitat general de la borsa, i es llançarà litecoin quan estem preparats. Si no, podria estar més lluny de complicar les coses", explica la pàgina web.

Litecoin ja es comercialitza en dues plataformes d'intercanvi més petits: BTC-E i Vircurex. Però el valor de les dues monedes és molt distant, en aquest moment. Una altra diferència és que la mineria Bitcoin s'ha convertit en un procés tècnic i complex fantàstic, mentre litecoin pot produir-se a través d'un procés més fàcil. Aviat, aquestes "petites" diferències poden arribar a ser importants incentius perquè els usuaris de monedes digitals.

Via dailydot.com


Retireu monedes de mcxNOW immediatamentSi vostè és un usuari de mcxNOW aquesta és la seva advertència que cal retirar immediatament totes les seves monedes des de la central.

El lloc ha anunciat que es van a anar en línia el 15 de novembre de fer actualitzacions per a corregir algunes qüestions pendents i començar a afegir noves característiques al lloc.

McxNOW es va en un període de manteniment comença el 15 de novembre de 2014, que dura almenys algunes setmanes per abordar algunes qüestions relatives a la utilització cartera i el nombre d'administradors de sistemes capaços de resoldre problemes. També anem a prendre aquest temps per realitzar algunes peticions dels usuaris.

Totes les carteres aquí seran eliminats per donar pas a un nou sistema de moneder que significa que haurà de retirar totes les seves participacions moneda digital abans d'aquest punt de tall. Qualsevol quantitat de monedes que queden en mcxNOW en el punt de tall seran destruïts.

Carteres existents i totes les còpies de seguretat seran triturat per mantenir la privacitat dels usuaris. Algunes monedes actualment en mcxNOW no tornaran. Gràcies per la seva paciència mentre tractem de mantenir mcxNOW una de les millors plataformes per moneda digital.

Com sempre el millor és no emmagatzemar les seves monedes en un intercanvi i això hauria de servir com un recordatori d'aquest fet. Si vostè té un saldo de monedes a la borsa el 15 de novembre seran destruïts pel canvi.

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin per viatjar: un partit realitzat al cel

Post ICO

Fundació Bitcoin Comentari sobre el retard BitLicense del Departament de Serveis Financers de Nova York

Post ICO

Taobao fa oficial el seu anti-Bitcoin oficial: el preu cau un 16% a la Xina

Post ICO

Bitcoin conquesta dos nous grans partidaris: Peter Paff i Peter Assange dEuro Pacífic

Post ICO

Expedia, Bitcoins, Reembossaments i Coinbase

Post ICO

El desenvolupador de Bitcoin, Gavin Andresen, sospita que la majoria de les operacions de mineria en el núvol són esquemes de Ponzi

Post ICO

BitPOS, un sistema de punt de venda amigable que BitPOS va llançar a Austràlia entre rumors dun projecte secret

Post ICO

Podríem aconseguir el creixement del litecoin el 2014?

Post ICO

Bitcoin a Lituània: la companyia de taxis JazzExpress accepta criptobres

Post ICO

Dogecoin canviant a AuxPoW

Post ICO

Pugeu a San Diego o gaudiu a Las Vegas amb Bitcoins

Post ICO

Coinbase registra un rècord de finançament de $ 75 milions, Ingenico acull Bitcoin i molt més