Winnipeg rep el seu primer ATM de Bitcoin al febrer: Londres podria ser el proper | Catalan.Lamareschale.org

Winnipeg rep el seu primer ATM de Bitcoin al febrer: Londres podria ser el proper

Winnipeg rep el seu primer ATM de Bitcoin al febrer: Londres podria ser el proper

Si Canadà ja era el país amb el major nombre de caixers automàtics Bitcoin, llavors aquest nombre està a punt de ser encara més gran. Winnipeg, la capital i ciutat més gran de la província de Manitoba, tindrà la seva pròpia màquina el 15 de febrer.

La posada en marxa local de BitTeller planeja llançar el dispositiu durant CoinFest, un esdeveniment internacional que ajuda a educar la gent sobre Bitcoin i promoure la seva creixent economia. "Aquest esdeveniment serà un punt de partida interessant per a l'economia Bitcoin Winnipeg", es llegeix en el lloc web CoinFest.

L'esdeveniment es durà a terme al restaurant de Santa Llúcia pizza saló, a la carretera de Santa Maria, durant la tarda. Aquesta pizzeria, juntament amb el patrocinador local de Best Sleep Center, també estarà acceptant pagaments Bitcoin partir de febrer de l'ordre de 15 polzades per impulsar el mercat moneda digital local.

Igual que altres caixers automàtics Bitcoin al Canadà, un a Winnipeg es diu BTM i és produït per l'empresa canadenca BitAccess, permetent als usuaris comprar Bitcoin amb la moneda fiduciària i també per convertir moneda digital en diners en efectiu.

També podria febrer serà el mes de Londres?

Mentre caixers automàtics Winnipeg és un acord confirmat, a Londres hi ha arestill tres noves empreses que competeixen per instal·lar la primera màquina Bitcoin de la ciutat. Totes les empreses estan a l'espera per als lliuraments de Robocoin i Lamassu, els dos majors productors de caixers automàtics moneda digital.

Les tres empreses afirmen que ja han triat un lloc per plantar els dispositius, però es mantenen en secret fins a l'anunci oficial es pot fer.

Punts Coindesk outthat l'empresa amb el pla més ambiciós és global ATM Bitcoin. La posada en marxa, que té una ubicació del carrer principal en ment per a la seva unitat de Robocoin, té previst instal·lar cinc màquines al mes al Regne Unit, a partir de Londres i estenent per tot el país. El seu pla de creixement prediu fins i tot abandonar el Regne Unit i, finalment, instal·lar màquines a tot el món.

Primer caixer automàtic de Global Bitcoin s'estableix en arribar al país al febrer, però la companyia ja ha pagat per dos més.

Un dels seus competidors és Joel Raziel, un promotor immobiliari Boutique, que també està a l'espera del lliurament del seu ATM Lamassu durant el proper mes. Raziel també ha trobat una ubicació per a la màquina, a l'est de Londres.

No obstant això, els operadors no van revelar quant estan planejant cobrar per honoraris. L'únic a parlar d'això va ser la posada en marxa Satoshipoint, que recollirà un valor d'entre tres a cinc per cent per cada transacció. La firma va anunciar que compta amb dues màquines Robocoin en el camí, sinó que només ha de ser lliurat a principis de març.

Satoshipoint instal·larà els seus caixers automàtics Robocoin d'Oxford Street i a Notting Hill, dues destinacions turístiques molt populars de Londres.

Notícies relacionades


Post ICO

El nou projecte de JP Morgan tracta sobre un sistema de pagament en línia anònim

Post ICO

Agent federal acusat de robatori de bitcoins a Silk Road confessa el bust

Post ICO

Synergetic Press es converteix en el primer editor en acceptar Bitcoin

Post ICO

Butterfly Labs compra Buttcoin.org, Rakuten suggereix a Bitcoin i Nova York revela BitLicense

Post ICO

La plataforma de predicció de Bitcoin Predictive conquereix 1.000 usuaris registrats i té novetats

Post ICO

Lestafa de HashPrime fa moltes preguntes Blockchain.info Integritat

Post ICO

Xina segueix sospitosa, ZipZap crea milers de nous intercanvis i Alderney planeja inventar Bitcoins físics

Post ICO

La Comissió Reguladora Bancària no planeja regular Bitcoin a la Xina per ara, diu larticle

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Kraken travessa la frontera amb Canadà

Post ICO

Canvi senzill EasyCoin llest per començar a funcionar el 31 de desembre

Post ICO

Santander estudia Bitcoin, Demandware adopta pagaments de BTC i més

Post ICO

Tim Draper diu que VeriCoin, Banca dInversions i Banca van a canviar