El món sestà convertint en favor de Bitcion: actualització de notícies de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

El món sestà convertint en favor de Bitcion: actualització de notícies de Bitcoin

El món sestà convertint en favor de Bitcion: actualització de notícies de Bitcoin

La popularitat de Bitcoin segueix creixent. Si bé les relacions amb els governs de divises i diversos s'han recuperat entre un candidat a senador de Texas vaga i tumultuosa, el Sr. Steve Stockman, va anunciar que anava a acceptar donacions en bitcoins. Això podria no semblar controversial per a alguns, després de tot, els diners són els diners oi? Tot i això, el moviment ha aixecat algunes celles, atès que Bitcoin és un problema de contenció de vista polític als Estats Units. Texas és conegut per les seves polítics orientats llibertàries, però, pel que no hauria de ser una sorpresa que l'estat de Texas va produir el primer candidat Bitcoin.La primera Fira de treball Bitcoin del món arriba a Califòrnia al maigEl Plug and Play Tech Centerin Sunnyvale, Califòrnia (Estats Units), aviat acollirà la primera fira de treball Bitcoin. L'esdeveniment està programat per al 3 de maig i s'espera que atregui a diversos centenars d'assistents.

L'organització de la fira de treball està sent manejat per Coinality, una plataforma on els ocupadors i cercadors de treball poden connectar-se a les oportunitats de treball que paguen en moneda digital, amb el suport d'Andreas M. Antonopoulos.

A més de director de seguretat de Blockchain.info i un entusiasta de Bitcoin, la fira de treball també amb la presència d'altres personalitats com Dan Roseman i Greg Wexler, tant des Coinality, o Scott Robinson, cap del programa de Plug and Play Bitcoin Accelerador de Tech Center.

Els sol licitants d'ocupació, que poden visitar l'esdeveniment de forma gratuïta, tindran l'oportunitat de connectar amb diversos ocupadors com BitPay, 37coins, Kraken, BitGive, HolyTransaction, Purse.io, CryptoTrustPoint, BitWage.co, CounterParty.co, PrivateInternetAccess, Xapo, GoCoin, CoinTrust, CrowdCurity i Vaurum, entre d'altres.

La fira es pot visitar 13: 00-17: 00 el 3 de maig.


Món de Bitcoin que apareix al CES 2015El món de Bitcoin abastarà una illa de 2.000 peus quadrats i allotjar almenys 10 empreses de diferents racons de l'ecosistema Bitcoin. Els assistents podran descarregar el seu primer cartera Bitcoin, comprar bitcoin, maquinari de la mineria de demostració, obtenir un compte d'intercanvi d'bitcoin, aprendre sobre la seguretat en línia, i conèixer a les empreses líders en Bitcoin. Les empreses en conjunt representen més de $ 100 milions en fons de capital de risc - una veritable prova del creixement de la indústria. El món de Bitcoin serà l'epicentre d'emocionants promocions, sortejos i anuncis de productes de les empreses participants.

"Bitcoin està redefinint ràpidament paradigmes financers i comercials", diu Emily Vaughn, director de màrqueting de BitPay i organitzador del Mundial de Bitcoin. "La mostra representa alguns dels millors talents a la tecnologia Bitcoin i proporcionarà una experiència única per als 170.000 assistents al CES."

BitPay, que recentment va començar a processar pagaments bitcoin per a Microsoft, s'està preparant per a un altre gran any. La companyia va debutar amb la seva aplicació de pagament NFC habilitat en Money20 / 20 al novembre passat i els plans per posar en marxa el CES amb una sèrie d'anuncis igualment interessants.

El món de Bitcoin serà al centre de convencions de Las Vegas South Hall, Booth 36.223.

Imatge cortesia de Ben Freedman.


El col·lapse de X2 Bitcoin Ponzi serveix de recordatoriX2 Bitcoin és un lloc on moneda digital Ponzi "inversors" se'ls va prometre 200% dels retorns en un període de 200 hores.

El lloc és un més en una llarga sèrie d'estafes Ponzi que avui afecten l'espai moneda digital. Després de només nou dies en línia, molts usuaris estan informant que es retira com es mostra processada no es mostren a la blockchain bitcoin i suport al client ja no està responent als missatges.

Retirar treballat, però sense Enviat

El lloc es va produir arran de la destrucció i el col·lapse de moneda digital Ponzi Crypto doble, que la moneda de foc reporters investigadors ara creuen que és operat pel mateix equip que X2 Bitcoin basat en la informació de registre proporcionada privada.

És probable que els operadors d'aquesta estafa Ponzi farà un tercer atac contra la comunitat moneda digital si arriben a ser més i més animat a la gent segueixi a posar diners en les estafes amb l'esperança de veure un retorn. Aquest segon intent va marcar un estimat de $ 43,000 USD per als operadors.

Aquesta notícia ha de servir com un recordatori per als inversors d'esquemes possibles fraus o siguin vigilants i mai invertir en alguna cosa que sembla massa bo per ser veritat.


¿Xapo va cometre un ceba i un canvi?La comunitat Bitcoin s'aixeca en armes després d'una imatge es mostra viral Xapochanging la pàgina web Xapo després d'enviar la targeta de dèbit Xapo.

La imatge ràpidament es va tornar viral a imgurand / r / reddit bitcoinon amb consternació d'una gran franja d'usuaris que deixen comentaris d'ultratge a intentar explicar les taxes.

És evident que la indignació se centra més al voltant del fet que Xapo havia fet una promesa inicial i posteriorment pogut lliurar i encara ha de reconèixer que era el cas.

Moneda de foc cobert prèviament Xapo quan es van plantejar un addicional de 20 milions de dòlars en fons de risc i estaven encara en el moment que la publicitat exterior de la primera quota de $ 15 per a la targeta no estarien cobrant tarifes addicionals.

Moneda de foc s'ha apropat a la equip de la banda en Xapo i encara no han rebut un comunicat en el moment en què vam anar a pressionar amb aquesta història, però si rebem un comunicat que va a actualitzar aquesta història.

Notícies relacionades


Post ICO

Resum setmanal Bitcoin, novembre de 2013

Post ICO

Les dues franquícies de Subway a lArgentina accepten Bitcoin

Post ICO

Els tres millors moments del Conveni de Bitcoin Europe a Amsterdam

Post ICO

VeriCoin estima a Bitcoin, IBM elogia a Blockchain i molt més

Post ICO

BitPay processa la transacció única més gran de $ 1 milió per Butterfly Labs

Post ICO

Lexecutiu líder de Visa destaca el potencial de bitcoins a la conferència

Post ICO

Lenquesta Bitcoin revela que el 26% dels Bitcoiners shan vist afectats per estafes o hacks

Post ICO

Aplicacions de Bitcoin

Post ICO

Per què els països en vies de desenvolupament més petits estan sorgint com a líders de Bitcoin

Post ICO

Pot Kenya ser la nova gran arribada a lunivers Bitcoin?

Post ICO

Gyft adquirit per FirstData

Post ICO

Londres acull un altre esdeveniment vinculat a la criptocurrency: la trobada de Focus de Bitcoin