El lloc web de pòquer més gran del món sembla que va acabar amb la integració de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

El lloc web de pòquer més gran del món sembla que va acabar amb la integració de Bitcoin

El lloc web de pòquer més gran del món sembla que va acabar amb la integració de Bitcoin

Els rumors no són nous. D'acord amb diversos mitjans de comunicació, Poker Starshas estat buscant en la integració de Bitcoin com a opció de pagament durant diversos mesos. No obstant això, una informació privilegiada companyia ha revelat aquest dijous (12) que la major sala de pòquer en línia del món està finalment llest per completar el registre.

Tot i que no hi ha hagut cap comentari oficial publicat per Poker Stars confirmant l'adopció de BTC, l'empresa mai ha negat la possibilitat. Ara, els experts del lloc web de la companyia CoinFire.io reportsthat que desitgen romandre en l'anonimat han confirmat que "el procés d'integració de Bitcoin ha estat en marxa."

"L'acceptació de Bitcoin és el següent pas lògic per a Poker Stars. Una manera instantània i segura de pagar per jugar només té sentit", va dir la font.

Hem treballat molt per trobar la manera adequada per acceptar la moneda. Treballar amb tercers pot ser difícil de vegades a causa de problemes de regulació en diversos països, però creiem que hem trobat una solució que compleixi amb les necessitats i les necessitats dels nostres jugadors.

Poker Stars ha al·legat estat buscant la solució perfecta per a manejar cripto-transaccions des del desembre passat i està prenent el seu temps per assegurar-se que cap detall es passa per alt.

CoinFire.io diu que la companyia està provant actualment un segon sistema per processar les transaccions Bitcoin, després que el primer d'ells es va considerar insatisfactòria.

"Volem fer-ho bé i si això significa que es necessita més temps, llavors anem a prendre aquest temps", una altra font de la companyia va dir a la pàgina web, i ha afegit que "aquest és el següent pas lògic per als jocs en línia, però és imprescindible per a la nostra empresa que ho fem bé. Si no estem contents amb els resultats veurem més solucions perquè això succeeixi ".

Hi ha una data o termini es va fer públic

Pel que és impossible saber per ara, quan les estrelles del pòquer té la intenció de debutar la nova opció de pagament. No obstant això, la reacció a la notícia va ser molt positiva en Reddit.

Això és enorme, enorme, enorme, enorme. Quan en realitat passa, crec que va a ser algunes de les notícies més importants encara.
ppciskindofabigdeal

No m'importa si tarda un any fins que la implementen, només espero que s'implementa correctament pel que és tan fàcil com per posar en Bitcoin i començar a jugar. El més increïble seria que es podia retirar diners Bitcoin de Poker Stars, però això és potser només una il·lusió?
shadymess

Són un negoci l'any que ha patit de forma massiva a partir de les regulacions bancàries una multimilionària. Ells són de lluny la major sala de poker i dipositar-hi és un gran problema per a moltes persones. L'època d'or de pòquer va ser quan tothom pot jugar, i no hi havia dipòsits de targeta de crèdit instantani / retira.
apython88

Aquesta és probablement l'empresa més he volgut veure accepta Bitcoin, personalment.
GrixM

Un Bitcoin-amigable Poker Stars De fet, seria un gran problema per a l'ecosistema moneda digital. La plataforma, fundada el 2001, és la web de pòquer més gran i més famós del món, amb més de 50 milions de jugadors registrats.

Notícies relacionades


Post ICO

Intercanvi Bitcoin Igot.com llança el servei de processament de pagaments en 40 països

Post ICO

Ucraïna considera Bitcoin il·legal, Coinbase lluita per una nova ronda fundacional de $ 50 milions i més

Post ICO

The Bit Standard és la nova revista Bitcoin per a la comunitat financera

Post ICO

Coupa Café ven cafè als professionals de Silicon Valley a canvi de Bitcoins

Post ICO

Bitcoin per viatjar: un partit realitzat al cel

Post ICO

LFBI tracta de capturar 600.000 Bitcoins de la Mastermind de la Seda

Post ICO

BitLicenses per a empreses de Bitcoin? Lestat de Nova York debata el marc legal

Post ICO

Gliph presenta noms dusuari i perfils dusuari

Post ICO

BTC.com es ven per $ 1M, Rússia contra Bitcoin i el pirata informàtic segresta el poder minero

Post ICO

Switchless compra lintercanvi més gran dÀfrica amb Bitcoin amb lesperança de propulsar el mercat global de remeses

Post ICO

Alan Silbert, director general de BitPremier: aquest és un període de transició en aquest moment en el món de Bitcoin

Post ICO

Coinye West va llançar quatre dies abans dhora després de lamenaça de Kanye de demanar als codificadors