El primer Bitcoin Marketplace basat en el mercat mundial de Coinfloor | Catalan.Lamareschale.org

El primer Bitcoin Marketplace basat en el mercat mundial de Coinfloor

El primer Bitcoin Marketplace basat en el mercat mundial de Coinfloor

Quan es tracta de monedes físiques, la majoria dels inversors li dirà que dues coses són de gran importància per a ells: un corredor experimentat i la garantia de la seguretat de les transaccions amb possibilitats mínimes de pèrdua a través de frau o robatori. És d'esperar que els inversors en monedes virtuals també estan en necessitat del mateix nivell de coneixements i la seguretat, perquè al final, tot és diners.

En resposta a la necessitat anteriorment, Coinfloor, major borsa de Bitcoin de Londres, està posant en marxa un mercat d'intercanvi recolzats revolucionari per Bitcoin. Es diu Coinfloor mercat, es basa en Coinfloor Exchange i proporcionarà els inversors del Regne Unit amb un entorn segur peer-to-peer en què comprar Bitcoin. Segons MarketWatch, Coinfloor ha contractat recentment a alguns dels millors corredors de Bitcoin al Regne Unit per establir aquest mercat, així com accelerar l'adopció de la moneda Bitcoin en les empreses d'inversió de corrent. D'acord amb Mark Be, Coinfloor CEO, "Coinfloor és la primera institució en la indústria de Bitcoin per reflectir una xarxa descentralitzada d'intermediaris recolzats per un intercanvi centralitzat." En els últims anys, Coinfloor s'ha convertit ràpidament en un lliura més líquid del món esterlines per Bitcoin mercats.

Què oferirà Coinfloor?

S'ha confirmat que Coinfloor proporcionarà als inversors amb el primer component essencial important per a un inversor, però i el segon - un corredor experimentat que farà que la inversió en Bitcoin digne del seu / seu temps? Coinfloor s'encarrega d'això també. La companyia s'ha associat amb el Banc d'Estònia LHV perquè puguin processar les inversions. A més, es proporciona una interfície directa amb els coneixedors corredors Coinfloor mercat. Els inversors poden estar segurs que tots els corredors que intervinguin en aquest avanç de risc són examinats personalment per garantir que es respectin i el comerç d'acord amb els estàndards impecables que Coinfloor és conegut. Aquest procés de verificació està sent refinat en una base constant. Coinfloor també investiga les empreses privades dels corredors i estableix una relació personal amb cada corredor. Un dels corredors professionals de Coinfloor Mercat, Peter Wood, o millor conegut en línia com y3peto, va confirmar la seguretat i facilitat d'ús de Coinfloor mercat, així com el fet que està molt interessat en establir el seu negoci en col·laboració amb Coinfloor. També és molt entusiasmat amb la seva selecció, indicant que s'erigeix ​​com a reconeixement al seu treball com a corredor de Bitcoin. Els corredors elegits s'han convertit en els 21 membres fundadors de Coinfloor mercat. També han signat un acord de corredor de Bitcoin en el qual es comprometen a les normes exposades anteriorment. Aquest acord és molt similar a la de l'Acord de Buttonwood, que és el fonament de la Borsa de Nova York es construeix. Això és significatiu, ja que la borsa es va enfrontar a problemes similars als experimentats pels mercats Bitcoin avui.

Bitcoin inversors estaran garantits del següent a l'usar Coinfloor mercat:

  • L'ús de la borsa de Coinfloor per transmetre Bitcoin a Sterling conversió preus directament, i viceversa
  • L'emmagatzematge segur de la seva Bitcoin, l'ús de múltiples nivells de seguretat encriptada i voltes subterrànies
  • Preus justos d'intercanvi
  • , Entorn basat en agent favorable a l'inversor
  • Servei altament personalitzat

Els passos són simples

Encara es podria esperar que el procés de involucrar-se en aquest nou sistema com un inversor seria llarg i complex, que no és el cas en absolut. Només uns pocs passos bàsics han de ser seguits i Bob és que l'oncle! Els passos es poden establir breument de la següent manera:

  • Es registra com un nou inversor mitjançant l'ús de la seva adreça d'e-mail i triar una contrasenya
  • Triar un corredor de Bitcoin que creu que serà capaç de construir una relació financera forta i de confiança amb, especialment si vostè està planejant fer aquest tipus d'inversió una part contínua dels seus negocis
  • La direcció de correu electrònic que ja ha proporcionat haurà de ser confirmada
  • Després de la confirmació de l'anterior s'ha fet, cal configurar una autenticació de dos factors; carregar una identificació amb foto vàlida i prova de residència

Ara està a punt per invertir en Bitcoin!

El procés de compra és igual de simple. És, bàsicament, la transferència de la quantitat de producte brut Bitcoin al compte bancari del seu corredor - 20 lliures és la quantitat mínima requerida. Existeix, per tant no hi ha necessitat d'un dipòsit a través de transferència bancària internacional. Després d'haver transferit els diners, l'intercanvi d'Coinfloor Fonts de la Bitcoin directament al seu compte Coinfloor. No obstant això, es mantenen en reserva fins que corredor ha confirmat que va rebre el seu dipòsit i s'estableix que no es va produir cap altre problema durant la transacció. No pot ser més fàcil que això.

Notícies relacionades


Post ICO

La xarxa dordinadors del distrito escolar de Nova Jersey va ser ostatge dels Bitcoins

Post ICO

Exdirector adjunt de FinCEN per parlar a la Conferència VeriCoin

Post ICO

CoinSummit San Francisco anuncia un programa per a professionals relacionats amb Bitcoin

Post ICO

Bitcoin i altres monedes digitals

Post ICO

El mateix noi que va condemnar liPad diu que Bitcoin va a ser genial!

Post ICO

La SEC comença a enviar cartes dinvestigació

Post ICO

Conegueu a Casascius: els Bitcoins físics amb un valor real

Post ICO

Bitcoin Job Fair arriba a Los Angeles, la ciutat més fàcil dutilitzar a Bitcoin

Post ICO

El projecte MIT Bitcoin lliura $ 100 en criptocalitat a més de 4.500 estudiants universitaris

Post ICO

Les 10 coses més estranyes que podeu comprar amb Bitcoins

Post ICO

El grup empresarial empeny a Bitcoin cap endavant invertint en la pròxima generació de xips ASIC i un nou superordinador

Post ICO

Dubai podria tenir 400 caixers automàtics Bitcoin totalment operatius en les pròximes dues setmanes