Preocupat pels vostres Bitcoins? Un comerciant suís de la criptocurrency pot emmagatzemar-los en un búnquer nuclear | Catalan.Lamareschale.org

Preocupat pels vostres Bitcoins? Un comerciant suís de la criptocurrency pot emmagatzemar-los en un búnquer nuclear

Preocupat pels vostres Bitcoins? Un comerciant suís de la criptocurrency pot emmagatzemar-los en un búnquer nuclear

Des del govern suís va permetre a les empreses privades per comprar o llogar alguns dels refugis de precipitació del país construïdes durant el període de la Guerra Freda, una gran quantitat de nous negocis originals han aparegut. Un d'ells va ser creat per un comerciant moneda digital que va decidir utilitzar alguns dels 7.000 refugis disponibles per emmagatzemar de forma segura les monedes digitals, el que permet la mineria super-segur i el comerç també.

Richard Porubcan és el pseudònim d'aquest empresari suís, segons Forbes, que prefereix no revelar la seva veritable identitat. Encara que això podria evocar algunes sospites, el comerciant sembla de fiar: dirigeix ​​una reeixida operació minera moneda virtual anomenada GMP, que atreu la inversió a través d'un lloc web anomenat Cryptostocks, i manté contacte regular amb els seus molts accionistes.

La seva operació té una qualificació de "blanc" a la borsa, el que significa que ha estat jugant per les regles i pagar als seus inversors. Forbes informa que el seu negoci està ubicat en una zona de parla alemanya de Suïssa Kreuzlingen trucada.

Sobre aquesta nova iniciativa, Porubcan el descriu com un projecte que proporcionarà búnquers Bitcoin apocalipsi prova que permeten súper segura la mineria, el comerç o l'emmagatzematge de pagament digital, que serveixen com a nodes vitals en un "descentralitzat i neutral" financera sistema.

"Bitcoin està guanyant terreny. Això significa que la infraestructura de maquinari necessita ser assegurat de la millor manera possible. Un antic búnquer de l'exèrcit suís proporciona tot el que necessitem per donar aquest nivell de seguretat desitjat", va dir Forbes.

Això serà una mica més que la mineria o botiga moneda digital: l'empresari afirma haver aconseguit diversos búnquers que van ser convertits en grau militar "centres de càlcul" amb les fonts d'alimentació independents i una connexió segura a Internet, així com un sistema de redundància per assegurar els refugis mai cauen fora de la xarxa. Tots ells protegits per una "porta de la volta massiva" i un sistema de seguretat forta.

Això vol dir que fins i tot en el cas d'una explosió nuclear, els seus bitcoins estaran fora de perill... Molt més segur que vostè, correm el risc de dir. Porubcan diu que "el món s'està tornant cada vegada més perillós, per la qual cosa és un bon lloc per tenir un lloc que pot ser certificat com segur de la destrucció nuclear de pols o electromagnètic. El món necessita seguretat. Fins i tot quan la nostra oferta és només a la zona moneda digital, el veig com el següent pas petit cap a un entorn de transmissió de valors amb garantia del segle 21 ".

Per fer-se amb un lloc en el búnquer, els clients potencials necessiten posar-se en contacte Porubcan () i discutir els detalls.

Notícies relacionades


Post ICO

Qui regula Bitcoin? La comunitat, és clar!

Post ICO

És el moment de Mt. Lúltim alè de Gox?

Post ICO

Dos casinos de Las Vegas accepten Bitcoin, però no a la sala dapostes

Post ICO

Intercanvi de Bitcoins Kraken anuncia una nova estructura tarifària

Post ICO

Celebració del Dia de la Pizza Bitcoin per lHospital Infantil Bernard & Millie Duker

Post ICO

Passeu els vostres Bitcoins al xinès Google Baidu, Walmart i en un estand de suc molt especial

Post ICO

Alerta de seguretat: Cloudminr.io utilitzat? Canvia totes les contrasenyes. més de 79 mil usuaris van impactar

Post ICO

Dorian Nakamoto busca mantenir la responsabilitat de Newsweek

Post ICO

Bruce Fenton és el nou director executiu de la fundació Bitcoin

Post ICO

El lloc de jocs de Bitcoin va ser estafat per gairebé $ 1 milió de dòlars

Post ICO

Reddit anuncia reddit notes dactius digitals

Post ICO

Què és el Capital One Labs de totes maneres? Què volen amb Bitcoin?