Xapo disposa dimportants xifres bancàries per al Consell Assessor | Catalan.Lamareschale.org

Xapo disposa dimportants xifres bancàries per al Consell Assessor

Xapo disposa dimportants xifres bancàries per al Consell Assessor

Aquest matí Xapo va anunciar la formació del seu Consell Assessor amb tres membres, Dee Hock, John Reed i Lawrence H. Summers.

Xapo és una empresa de serveis financers i de seguretat que s'ha desenvolupat una cartera de Bitcoin i una volta de seguretat per a la despesa i l'emmagatzematge de bitcoins. L'empresa que ha assegurat al nord de 40 milions de dòlars de fons dels inversors de capital incloent Winklevoss, Pantera capital, Ribbit capital, Benchmark, i més s'ha anat expandint i prenent mesures per consolidar encara més a si mateix com un jugador en l'espai financer.

La companyia ha format una nova junta consultiva que conté diversos noms grans que són segurament per complaure als inversors institucionals i add legitimen encara més les operacions.

El senyor Hock. Cortesia Xapo.

Dee Hock va ser el fundador de Visa i es va retirar el 1984. El Sr. Hock és conegut per molts en la indústria de pagaments com a responsables dels sistemes de pagament que encara s'utilitzen en l'actualitat.

"Bitcoin representa no només el futur dels pagaments, sinó també el futur del govern", va dir Hock. "Vivim en el segle 21, però encara estem utilitzant el comandament i control estructures organitzatives des del segle 16. Bitcoin és un dels millors exemples de com una organització descentralitzada peer-to-peer pot resoldre els problemes que aquestes organitzacions data no poden. Igual que Internet, Bitcoin no és propietat o està controlat per una sola entitat, de manera que ofereix oportunitats increïbles per a nous nivells d'eficiència i transparència en les transaccions financeres. "

El Sr. Reed. Cortesia Xapo.

La companyia també va afegir el Sr John Reed a la junta assessora. Reed era abans el president i CEO de Citibank. Reed va ser també els presidents de la Borsa de Nova York. Actualment s'exerceix com els presidents del MIT Corporation.

"Els serveis financers han romàs en gran part sense tocar per la revolució digital", diu Reed. "Bitcoin representa una oportunitat real per canviar això. Els diners en el seu nucli és simplement un llibre de comptabilitat per fer el seguiment dels deutes i Bitcoin és realment la millor iteració d'un llibre de comptabilitat universals que hem vist mai. El simple fet que mai hi haurà més de 21 milions d'bitcoins i que cada Bitcoin es pot dividir en 100 milions d'unitats fa que sigui una millora significativa en qualsevol forma històrica de la moneda ".

Summers. Cortesia Lawrence H. Summers

L'addició final a la junta consultiva en aquest moment és el Sr. Lawrence Summers. Summers és l'ex secretari del Tresor sota el president Bill Clinton. Summers també va servir com el president de la Universitat de Harvard. En 2013, es creia àmpliament per convertir-se en presidents de la Reserva Federal abans que Obama va designar a la senyora Janet Yellen, a causa de les preocupacions polítiques.

Summers va declarar: "Fins ara sempre que hem necessitat per transferir els diners que hem hagut de dependre d'un tercer, ja sigui un banc, una cambra de compensació o una xarxa de pagaments. Ofertes Bitcoin, per primera vegada, un mètode per a la transferència de valor i fer pagaments des de qualsevol lloc a qualsevol lloc, en temps real, sense cap intermediari. Això podria significar que aviat veiem molts mil milions de persones que envien bitcoin cada dia la mateixa facilitat que actualment envien un missatge de text ".

Xapo també ha anunciat recentment que estaria movent seu corporativa a Zuric.

Capçalera imatge cortesia de Xapo.

Notícies relacionades


Post ICO

FeodalCash segueix recrutant afiliats per infectar ordinadors amb un bot de mineria Bitcoin

Post ICO

Ara podeu suggerir músics amb Bitcoin a SoundCloud gràcies a ChangeTip

Post ICO

El pla dexpansió de Coinbase fa que el servei estigui disponible en 14 països

Post ICO

Els estafadors de Bitcoin es van veure obligats a instal·lar-se amb la FTC

Post ICO

Lempresari de Seattle compra les obres dart de 200 Bitcoins de Kuno Goda per 125 dòlars

Post ICO

Mireu Blockchain.info, CoinFinance està darrere de vosaltres

Post ICO

VeriCoin estima a Bitcoin, IBM elogia a Blockchain i molt més

Post ICO

US Consumer Bureau es compromet a mirar més a prop a Bitcoin

Post ICO

Anàlisi i predicció de preus Bitcoin setmanal 2

Post ICO

A linterior de la conferència de Bitcoins: Nova York segueix justificant el títol de capital de criptocurrency

Post ICO

Prengui part de la subhasta BTC dels EUA a través de SecondMarket

Post ICO

El futur dels diners Bitcoinized