Xapo augmenta un addicional de $ 20 milions | Catalan.Lamareschale.org

Xapo augmenta un addicional de $ 20 milions

Xapo augmenta un addicional de $ 20 milions

Xapo ha recaptat $ 20 milions en la Sèrie A-1 finançament. Aquesta ronda de finançament va ser liderada per Greylock Partners i Index Ventures, amb inversions addicionals per Emergence Capital Partners, Max Levchin, cofundador de PayPal, els inversors internet Yuri Milner, i Jerry Yang, soci fundador d'AME núvol Ventures i cofundador de yahoo!. Aquests inversors s'uneixen partidaris anteriors Benchmark, Fortress Investment Group, i Ribbit capital que va invertir $ 20 milions en finançament Sèrie A al març.

Reid Hoffman i Mike Volpi s'uniran a Matt Cohler com a observadors a bord d'Xapo. Tant Reid i Mike tenen una història provada de reconèixer tecnologies emergents abans que arribin a les masses i tots dos han donat pas innovacions des de la concepció fins a l'aplicació per a l'adopció generalitzada.

El CEO Wences Casares va dir: "Amb vista al futur, seguirem per invertir els fons en la construcció del nostre equip i la nostra gamma de serveis. Estem compromesos amb el desenvolupament del marc que permet bitcoins a ser utilitzats pels consumidors en la seva vida quotidiana i al mateix temps continuar oferir emmagatzematge bitcoin d'alta seguretat per als fons de Wall Street, intercanvis i les institucions financeres maneig bitcoins ".

Xapo ofereix bitcoin carteres, voltes, i aviat es enviament a la primera targeta de dèbit Bitcoin als consumidors.Laplicació de XE Currency agrega Bitcoin a la seva llistaEl servei que s'ha convertit en el convertidor de divises favorit per a una gran quantitat de persones, ha afegit recentment Bitcoin a la seva llista d'opcions. XE Currency ja tenia més de 180 possibilitats, però ara moneda digital és també un d'ells.

Amb més de 15 milions de descàrregues, l'aplicació gratuïta i calculadora senzilla - que compta amb els tipus de canvi actualitzats i gràfics, entre altres serveis, i també treballa fora de línia - es considera un top 20 Viatges i aplicació local a Google Play. A més, s'ha presentat en els principals mitjans de comunicació com la BBC, Los Angeles Times, CNN i The Travel Channel.

Un altre signe de progrés per a Bitcoin!

Via techbeast.net


El servei de lloguer de iots a Miami Beach accepta la criptocurrencySi vostè està planejant un viatge a la platja i hi ha una mica de BTC crema de butxaca dels seus troncs, que aquí hi ha un suggeriment: moneda digital és el pagament més recent optionat el servei de lloguer d'embarcacions amb base a Miami amb avantatge El Iot Charters i vendes.

L'empresa compta amb 26 vaixells de propietat privada i iots que es poden llogar per quatre hores o més, juntament amb un capità i una hostessa.

D'acord amb el co-propietari Jessica Londoño, els privilegiats organitza tot el viatge dels clients a partir del combustible al menjar, si volen llogar el vaixell més petit disponible, que és de 38 peus, o el recipient més gran, amb 130 peus. Un creuer privat pot tenir un màxim de 12 persones.

Els preus comencen a $ 1.500 i poden arribar fins als $ 18.000, valors equivalents a 1,8 i el 22,3 BTC BTC, d'acord amb el tipus de canvi actual. Totes les transaccions són processades per BitPay.

Jessica Londoño i el seu marit, fundadors dels privilegiats, van decidir començar a acceptar bitcoins després d'esdevenir miners el 2013. "Vaig aprendre sobre Bitcoin al març. Vaig sentir parlar d'ell abans, però realment compromesos quan vam decidir comprar un miner de la papallona labs ", es va dir a Bitcoin examinador.

La parella està mantenint part de la bitcoins i cobrar la resta per ara, sobretot perquè l'empresa necessita "per pagar els propietaris d'embarcacions, hostessa, empleats i despeses" i no accepten moneda digital encara.

Londoño realment creu Bitcoin té un futur "especialment a Miami, on tenim tants turistes". Ella diu que si la ciutat pot tenir més venedors com els privilegiats a acceptar Bitcoin en un futur pròxim "la facilitat de tenir una moneda serà un canvi de vida".

Les imatges de la producció afavorides


Ja podeu comprar a DinoDirect amb BitcoinEl DinoDirect lloc de comerç electrònic està acceptant Bitcoin. La companyia ha anunciat la nova forma de pagament a través d'una declaració pública publicada a la seva pàgina web aquest dijous (4).

Segons la nota, "els comerciants en línia estan acceptant fàcilment bitcoins de la mateixa manera com ho estan acceptant pagaments de Visa, Mastercard o fins i tot PayPal", per la DinoDirect va prendre aquesta mesura sense cap dubte i les coses es van aparentment sense problemes.

"No és estrany que els clients estan acudint en massa cap a DinoDirect per fer compres amb aquesta nova forma de moneda. Un client ha declarat que s'ha tornat molt més fàcil i més interessant per fer purchasesdue a les característiques afegides de ser proporcionat per aquesta forma de la moneda", afegeix el comunicat.

Ara, a més de "la bona qualitat dels productes disponibles" i un "servei al client eficaç i ràpida", els clients en DinoDirect tenen una opció de pagament diferent i innovador a la seva disposició.

Notícies relacionades


Post ICO

Ryan Kennedy de Moolah va demanar que reemborsessin 750 BTC avui

Post ICO

Els empresaris i inversors expliquen per què hauríeu de prestar atenció a Bitcoin

Post ICO

Lautoritat dingressos de Singapur reconeix i impedeix Bitcoin

Post ICO

Bitcoin podria enfrontar-se a lextinció de la seva pròpia guerra

Post ICO

Charlie Shrem sentenciat a dos anys de presó per transaccions relacionades amb la ruta de la Seda

Post ICO

5 històries increïbles de Bitcoin compartides per Redditors

Post ICO

Coinbase facilita als usuaris verificats transferències instantànies de Bitcoin

Post ICO

Warren Buffett bassa a Bitcoin: no és una moneda

Post ICO

Winnipeg rep el seu primer ATM de Bitcoin al febrer: Londres podria ser el proper

Post ICO

Feds clausura la plataforma de canvi Liberty Reserve

Post ICO

El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals

Post ICO

Servidor BitcoinTalk compromès