Xapo reemborsarà les taxes de servei mensuals a Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Xapo reemborsarà les taxes de servei mensuals a Bitcoin

Xapo reemborsarà les taxes de servei mensuals a Bitcoin

Ahir es va informar sobre la moneda de foc de la indignació de la comunitat pel que fa a la targeta de dèbit feeswith Xapo i es va acostar a Xapo d'un comunicat oficial.

Avui hem rebut aquesta declaració oficial.

La setmana passada, vam començar l'enviament de la targeta de dèbit Xapo. Considerem que la targeta de dèbit com una característica important per oferir als nostres usuaris i un pas fonamental cap a l'adopció més àmplia de Bitcoin. Divendres, vam registrar un dèbit Comissions i Límits targeta de l'horari al nostre lloc web, el que va causar confusió entre alguns de la nostra base d'usuaris, i ens agradaria prendre un moment per donar una mica de context addicional i actualitzacions en el nostre programa de targeta de dèbit.

El Comissions i Límits Horari hem publicat és del programa de tercers existent sota el qual estem actualment en condicions de tenir les targetes emeses. En virtut d'aquesta llista de tarifes, no hi ha una tarifa d'activació, però hi ha una quota mensual de servei i altres càrrecs, incloent el reemplaçament de la targeta i la conversió de moneda estrangera.

Quan vam anunciar la targeta de dèbit Xapo fa uns mesos, hem observat que hi hauria una quota única de $ 15 en relació amb la comanda de la targeta. Això segueix sent el cas. Els usuaris que sol·licitin la targeta de dèbit es cobrarà US $ 15. Aquest import serà dèbit de la seva cartera Xapo en bitcoins.

No ho fem, però, la intenció de cobrar càrrecs mensuals o quotes per despeses diàries. Si els nostres usuaris paguen una quota mensual pel servei, Xapo reemborsarà aquesta quantitat en bitcoins. Per tant, si s'utilitza la targeta de dèbit Xapo i se'ls aplica una tarifa de servei mensual pel nostre proveïdor de tercers, donarà lloc al reintegrament directament al teu Moneder Xapo.

No tenim cap intenció d'enganyar els usuaris a unir-se al programa. Però ens adonem que hem creat confusió - i per això ho sentim.

Xapo va assenyalar que es reemborsarà a Bitcoin per quotes mensuals que són del tercer proveïdor de la targeta.

Lamentablement per a consternació de molts clients dels EUA però, la companyia va emetre la següent declaració:

Se'ns ha informat que no podem enviar cartes als Estats Units o l'Índia en aquest moment. Ens van aconsellar inicialment que aquests van ser aprovats els mercats. Però després d'alguns correus electrònics convidar inicials van ser enviats, vam ser notificats que aquests mercats s'han reavaluat, i que no podem enviar a ells en aquest moment. Anem a començar l'enviament a aquests dos països tan aviat com sigui possible, i anem a mantenir-notificat de l'evolució futura.

Que ara vol dir que els clients dels Estats Units no serà capaç d'obtenir la targeta de dèbit Xapo de moment. Anem a mantenir els nostres ulls en aquesta situació en constant evolució.

Notícies relacionades


Post ICO

The Tale of CoinJelly

Post ICO

Tres prediccions diferents per al futur de Bitcoin

Post ICO

Per què està passant Bitcoin? (I ho continuarà)

Post ICO

Els molts problemes que hi ha darrere de lassociació BitcoinATM

Post ICO

5 Factors que dificulten el creixement de Bitcoin

Post ICO

Intercanvi de Bitcoins Kraken anuncia una nova estructura tarifària

Post ICO

Bruce Fenton és el nou director executiu de la fundació Bitcoin

Post ICO

10.000 fitxes mineres de Bitcoin senvien als clients europeus

Post ICO

El nou projecte de JP Morgan tracta sobre un sistema de pagament en línia anònim

Post ICO

Santander està explorant el bloqueig de Bitcoin per estalviar 20 mil milions de dòlars lany

Post ICO

Blockchain.info Demanant contrasenyes dusuari

Post ICO

Digital River accepta Bitcoins