XPY Compra amb targeta de crèdit Deshabilitat per Stripe per a la violació de TOS | Catalan.Lamareschale.org

XPY Compra amb targeta de crèdit Deshabilitat per Stripe per a la violació de TOS

XPY Compra amb targeta de crèdit Deshabilitat per Stripe per a la violació de TOS

Actualització: Jonàs Dorman dels miners de la VAG es va acostar amb la següent afirmació:

Triem desactivar ratlla i arribar més aclariments. En la seva forma actual, l'article està tergiversant els fets de la situació.

Aquesta informació va en contra de la informació proporcionada a nosaltres d'hora al dia pels representants de la ratlla abans del que van cridar una "acció correctiva" tindria lloc.

A última hora de la nit, Joe Mordica i l'equip PayBase estaven entusiasmats amb el llançament d'una nova característica que permet als usuaris comprar Xpy amb una targeta de crèdit en PayBase.

El sistema es basava en la ratlla i s'ha desactivat aquesta tarda després de la ratlla va trobar que el servei sigui en violació de les Condicions d'ús ratlla. El compte de la ratlla, registrada a Paybase, LLC, va ser trobat en violació a última hora de la tarda i s'ha desactivat aquest vespre.

Portaveu de la ratlla Dale Watson a la moneda de foc,

No podem comentar en el compte d'un altre usuari ratlla.

No obstant això, una altra font no identificada íntimament familiaritzat amb la situació dins de la companyia va dir a la moneda de foc,

Passem la major part de la nit tractant d'esbrinar el que era aquest lloc web. No havíem sentit parlar d'ell fins que van començar les inundacions en els informes respecte a ella i una vegada que vam començar a avaluar què era el que estaven fent exactament el vam trobar va ser sens dubte en violació de la nostra TDS. Diversos membres del nostre equip estaven discutint això.

L'equip darrere d'aquest lloc va tenir l'audàcia d'intentar tan sols per limitar les transaccions amb la finalitat de no desencadenar nostres sistemes d'alerta, però després de cavar una mica durant el dia, hem estat capaços de determinar exactament el que estaven fent. El missatge que indica que limitarien les transaccions (que tracten d'ocultar el que estava passant entre nosaltres) en els fòrums va segellar l'acord però.

Si bé cap de les fonts de la moneda va donar foc una raó exacta de la suspensió fora d'una violació de TOS, es creu àmpliament PayBase va violar la secció de negocis prohibits que estableix:

En registrar en ratlla, vostè confirma que no utilitzarà el Servei per acceptar pagaments en relació amb les següents empreses, activitats comercials o pràctiques comercials. [...]

Moneda virtual que pot ser monetitzat, revenut, o convertit en productes i serveis físics o digitals o d'una altra manera sortir del món virtual (per exemple, Bitcoin); venda de valor o crèdits emmagatzemat manté, acceptat i publicat per algú que no sigui el venedor

Molts en la comunitat Hashtalk havien especulat anteriorment en el dia en què ratlla i PayBase havien arribat a un acord especial que permet a les transaccions de divises virtuals que es duen a terme, però la moneda foc ha après que la ratlla no està afiliat ni associat amb PayBase, els miners de la VAG, o Josh Garsa de qualsevol manera.

Moneda de foc seguirà atent a les actualitzacions que fa a aquesta situació en desenvolupament.

Notícies relacionades


Post ICO

3.454 bilions de dòlars és una bona raó per comprar Bitcoin

Post ICO

Bitstamp i altres intercanvis reprenen les retirades de Bitcoin mentre Mt. Gox dura protesta

Post ICO

La compra de BTC a Londres és més fàcil: la nova màquina de Lamassu a lOld Shoreditch Station

Post ICO

El director general dOverstock.com diu que quedarà atordit si Amazon segueix ignorant Bitcoin

Post ICO

Director general de BitScan: veiem 2014 com lany de major adopció de Bitcoin entre empreses

Post ICO

VeriCoin estima a Bitcoin, IBM elogia a Blockchain i molt més

Post ICO

Dos agents federals arrestats per robatori de BTC durant la investigació de Silk Road

Post ICO

Resum setmanal Bitcoin, novembre de 2013

Post ICO

Bitcoin és una estrella dInternet, Blockchain compra ZeroBlock i lÍndia mostra els seus veritables sentiments

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Buttercoin per tancar-se per falta de finançament

Post ICO

Guia per a principiants de Monero (compra, comerç, mineria)

Post ICO

El llançament de Bitcoin v0.9 oferirà noves funcions als comerciants