Ara podeu enviar, comprar i vendre Bitcoins a través de SMS gràcies a la nova funció de Coinbase | Catalan.Lamareschale.org

Ara podeu enviar, comprar i vendre Bitcoins a través de SMS gràcies a la nova funció de Coinbase

Ara podeu enviar, comprar i vendre Bitcoins a través de SMS gràcies a la nova funció de Coinbase

Coinbase ha estat força actiu i l'anunci d'una gran quantitat de noves característiques. Només aquest dijous (15) de la plataforma actualitza el seu sistema moneda digital amb una nova solució basada en SMS. Això vol dir que els usuaris de Coinbase ara poden realitzar totes les accions bàsiques relacionades amb Bitcoin a través de missatges de text curts i usant ordres simples.

Aquesta característica funciona amb qualsevol tipus de dispositiu smartphone o mòbil, permetent als usuaris gaudir de tots els beneficis del servei. "Estem tractant constantment d'fer Bitcoin fàcil i accessible per a tothom. Algunes de les persones que poden beneficiar-se dels més Bitcoin (les dels països del tercer món i el segon) no tenen un telèfon intel·ligent, tot i que", explica Coinbase al seu bloc.

Llavors, què és el que ha de fer per configurar i utilitzar aquest nou servei? En primer lloc, anar a la pàgina dels comptes de la plataforma i després verificar el seu número de telèfon.

Com es pot veure, l'opció de SMS està desactivat per defecte. Feu clic al botó 'Configuració' SMS i configurar el seu PIN de 6 dígits.

Podeu utilitzar el nombre 1 (650) 316-5555 provar aquesta nova característica. Més endavant es va sol·licitar el passador durant una veu callthat confirma els comandaments per a les transaccions que afecten l'equilibri de Bitcoin. Per comprovar la llista completa dels comandaments pot fer clic aquí.Podeu utilitzar Bitcoin per ajudar a les persones sense sostre de San Francisco a mantenir-se càlid aquest hivernFEED projecte s'ha associat amb Bitcoin no bombes i Mitjans de Apel·lació Inc per mantenir a la gent sense llar de Sant Francesc una mica més còmode aquest hivern. Ells estan tractant de reunir fons per comprar més de 300 dessuadores amb un missatge relacionat amb el Bitcoin per distribuir als menys afortunats abans que comenci l'hivern.

El projecte ha estat distribuint aliments un cop al mes a la zona de llom, a San Francisco, des de 2009. La humil idea que va començar amb un petit grup d'amics és ara una important operació de caritat. No obstant això, han patit complicacions legals en el passat perquè van tractar de reunir donacions sense tenir un estatut apropiat que va permetre la recaptació de fons públics. Així que ara FEED del Projecte és una caixa única operació... I també un partidari de Bitcoin.

En el camí, els membres de l'alimentació es van adonar que, a més del menjar, la gent necessita roba d'abric. I així és com va néixer el projecte de la capella El Homelesswas: "No és sobre l'ús de les persones sense llar per fer propaganda a Bitcoin En el seu lloc, aquestes dessuadores interrompudes proporcionen una oportunitat més barat d'ajudar a aquest poble", va explicar David Barker, des de la plataforma de Bitcoin no bombes.

Tu pots


Young Sohn suneix al Consell Assessor BitFuryBitFury Grouphas afegeix Sohn Young, Samsung president i director d'estratègia d'Electrònica, al seu consell d'assessorament estratègic. BitFury recentment invertit en GoCoinand ha ampliat l'abast de l'empresa a través d'un programa de capital risc.

Jove Sohn ha servit com el president i director d'estratègia de Samsung Electronics des de 2012.

Amb 30 anys d'experiència en la fabricació de semiconductors i, Sohn ha servit prèviament com CEO i president per quatre empreses públiques, incloent Quantum Corporation, roure Technologies, Agilent Semiconductor (ara Avago) i Inphi Corporation. A més, va ajudar a prendre tres empreses públiques mentre s'exercia com a CEO o ja sigui com a membre de la junta (en PLX Technologies, Synnex Tecnologies i Inphi). Young va començar la seva carrera a Intel i va ser responsable d'iniciar negoci de xips de PC estratègica i de gran èxit de l'empresa.

"Estem molt contents de donar la benvinguda Sohn jove al nostre consell assessor estratègic que es compon d'alguns dels líders de la tecnologia i de la indústria de risc més distingits", va dir Valery Vavilov, CEO d'BitFury. "L'àmplia experiència de Young en els semiconductors i electrònica de consum ens permetrà explorar les oportunitats de negoci en el mercat de dispositius electrònics de consum."

"BitFury està ben posicionada amb la seva tecnologia de centres de disseny de xips i dades personalitzades", va dir Young Sohn. "El compromís de la companyia per al lliurament de resultats a través de l'execució forta i consistent de la seva estratègia de creixement del negoci i no només ha permès BitFury per esdevenir una empresa de Bitcoin global altament respectada, però també a veure noves oportunitats. Estic emocionat per l'oportunitat de servir com a assessor estratègic per donar suport als ambiciosos objectius de BitFury ".

Altres membres de la junta consultiva BitFury inclouen el Dr. Jackson Hu, un veterà de la indústria de semiconductors de 35 anys, que anteriorment es va exercir com a president i CEO de la UMC, el segon major fabricant de semiconductors del món, i Jonathan Teo - el fundador i soci de Binary capital centrant-se en la tecnologia de consum prompte.

Notícies relacionades


Post ICO

Intercanvi de criptoquines Vircurex deté totes les retirades per evitar la insolvència

Post ICO

Obteniu Bitcoin compartint lample de banda

Post ICO

Tradehill suspèn el comerç: els problemes bancaris i normatius fan que una altra víctima

Post ICO

La plataforma de prediccions de Bitcoin Predictious ofereix ara contractes de difusió

Post ICO

Plataforma exclusiva de Bitcoin Clipperz es trasllada a Islàndia

Post ICO

Un 18% dels britànics afirmen que utilitzarien Bitcoin en el futur

Post ICO

Top 5 hackers de criptocurrency de tots els temps

Post ICO

No està en joc la prohibició de Bitcoin, afirma governador del Banc Popular de la Xina

Post ICO

Contractes intel·ligents: Blockchain consumirà treballadors de coll blanc per esmorzar

Post ICO

Ryan Kennedy de Moolah arrestat

Post ICO

Conegueu a Yifu Guo, la màquina darrere dels miners dAvalon Bitcoin

Post ICO

Barclays prova la tecnologia bitcoin