Els vostres Bitcoins poden ajudar a Shire Sharing a donar un Dia dAcció de Gràcies feliç a les persones que ho necessiten | Catalan.Lamareschale.org

Els vostres Bitcoins poden ajudar a Shire Sharing a donar un Dia dAcció de Gràcies feliç a les persones que ho necessiten

Els vostres Bitcoins poden ajudar a Shire Sharing a donar un Dia dAcció de Gràcies feliç a les persones que ho necessiten

Hi ha una petita organització benèfica a New Hampshire (Estats Units) anomenada Comarca Sharingthat, un cop l'any, fa un munt de famílies feliços. El grup, creat per Amanda Bouldin, ofereix menjars d'Acció de Gràcies per als necessitats a través de donacions i accepta bitcoins.

Encara que l'associació té només un gran esdeveniment per any, sinó que també organitzar altres esdeveniments per recaptar fons més petits projectslike per al Banc d'Aliments de Nova Hampshire o recol·lecció d'aliments per a les famílies necessitades locals durant la resta de l'any, Bouldin explicar en una entrevista publicada per bitcoins no bombes.

L'ús compartit de Shire obté actualment donacions de tot el país, però la majoria de l'ajuda encara prové dels activistes de la llibertat locals. Posteriorment, el grup es troba a les famílies que necessiten ajuda a través d'institucions com els Serveis Socials Luterans i Amics de Nens Oblidats.

I el que ha canviat Bitcoin per al grup quan es tracta de donacions? "Atès que el preu de Bitcoin està destinat a augmentar amb el temps, és una manera fàcil per a mi mantenir les donacions a llarg termini sense molt d'un riskwhile seguretat tant esquivant tot això de la inflació".

"D'altra banda, crec que la gent que ha vingut celebrant en BTC per un temps són aptes per a donar més de BTC que ho farien en FRN [notes de taxa flotant] perquè els van comprar per molt menys del que són actualment un valor", va afegir Amanda durant l'entrevista.

El projecte es va iniciar el 2011, quan Shire Sharing va aconseguir oferir un dinar d'Acció de Gràcies a 52 famílies. Després, en 2012, les donacions van explotar i el grup va ser capaç d'ajudar a 196 famílies. L'associació espera per fer encara més famílies més feliç aquest any.

Shire Sharing ha reunit una mica més de $ 1.400 fins ara, però encara queden 39 dies més de recaptació de fons per davant. Si vostè vol ajudar, pot enviar la seva donació a la seva adreça Bitcoin - 1CBr5J9vPMVzf5S22vdMUXkcLw8p4w7JgU - o anar a la seva pàgina web.Les monedes digitals ara es poden utilitzar per ajudar al projecte TorTheTor reúneuna ara acceptant donacions Bitcoin, gràcies a una associació amb el Bitpay processador de pagaments. El projecte va decidir convertir-moneda digital d'usar després de rebre una gran quantitat de sol·licituds durant l'any passat.

D'ara en endavant, "bitcoins poden fàcil i directament donats per donar suport misiónde curs de Tor sent el recurs global per a la defensa tecnologia de privacitat, la investigació i l'educació en la recerca permanent de la llibertat d'expressió, els drets de privacitat en línia, i l'evasió de la censura", és possible llegir en una entrada de bloc.

La nostra decisió d'acceptar bitcoins ha estat ben pensat i investigat des d'una perspectiva de comptabilitat financera amb un ull a la nostra auditoria anual que passa A-133 requerit.

Creiem que som els primers US 501 (c) 3 organització sense ànim de lucre per provar l'acceptació de bitcoins i tractar de passar l'Estàndard d'Auditoria del Govern dels EUA A-133. Els nostres resultats de l'auditoria 2013, juntament amb els nostres documents financers anteriors, estaran disponibles al nostre lloc web un cop completat el 2014.

Les monedes digitals rebudes pel projecte a través de la pàgina de donacions es convertirà en els Estats Units dollarsto ajudar a l'organització a complir els seus objectius i seguir impulsant el treball de Tor, mentre que la lluita contra "les creixents amenaces a la privacitat i l'anonimat a tot el món".

"La seva donació realitzada avui, a través de Bitcoin, PayPal, Amazon Payments, Givv.org, xecs, ordres de pagament o transferències bancàries, proporcionarà una major seguretat i privacitat per a milions de persones en l'ús de Tor worldwho cada dia", afegeix el missatge.

Després d'anunciar aquesta decisió, el Projecte Tor s'uneix a altres organitzacions sense ànim de lucre visibles com WordPress o FEP, que també accepten bitcoins.


ZeroBlock compra RTBTC i augmenta el pla de Blockchain per atreure inversorsL'aplicació mòbil Bitcoin ZeroBlock, adquirida per Blockchain.infoat final de l'any passat, ara ha comprat RTBTC, un temps real de Bitcoin plataforma de negociació i el proveïdor de dades de mercat.

L'objectiu principal, segons Coindesk, és ajudar ZeroBlock atreure més inversors institucionals mitjançant la millora de la plataforma, com a font de notícies de ZeroBlock ara s'integrarà en la nova plataforma de negociació. La característica garantirà els comerciants tenen accés en temps real a totes les notícies que estan afectant el mercat en un sol lloc.

"ZeroBlock permet el comerç en temps real en l'intercanvi Bitstamp a través d'una interfície de plataforma de comerç basat en la web", es llegeix a la pàgina web de la plataforma.

Una millor experiència comercial comença aquí. La combinació de les característiques que hem arribat a esperar d'un lloc de dades de mercat Bitcoin en temps real amb un paquet de gràfics excel·lents, la plataforma de negociació ZeroBlock és el portal d'accés a les borses de Bitcoin.

L'acord es va fer exclusivament en Bitcoin (tot i que el valor és encara secreta) i que al seu torn, desenvolupador principal de RTBTC, Clark Moody, al nou membre de l'equip Blockchain.

Amb aquesta adquisició, ZeroBlock llançarà serveis de pagament. Mentre que el servei de notícies seguirà sent lliure, les opcions de comerç integrades es poden utilitzar sense cap límit de $ 20 per mes.

Imatges de RTBTC.com

Notícies relacionades


Post ICO

Coinbase obre el primer intercanvi de Bitcoin regulat als Estats Units

Post ICO

Excedent per donar un 4% dels ingressos de Bitcoin a les fundacions Advocant per ladopció de la criptocurrency

Post ICO

Michal Handerhan: BitcoinShop.us explora els pagaments de Litecoin i fa sorpreses per a les vacances

Post ICO

Koinify llançant oficialment GEMS Crowdsale

Post ICO

Anàlisi de preus i predicció setmanals Bitcoin 4

Post ICO

La tecnologia Blockchain: com es veu el futur?

Post ICO

BitFury planteja altres 6 milions de dòlars en lúltima ronda de finançament

Post ICO

És un món nou i valent per als comerciants de Bitcoin

Post ICO

Llibertat divendres a la plaça de Satoshi, a Austin

Post ICO

Alydian acull Terahash per conquerir els grans miners

Post ICO

Hacking Team ha desenvolupat un rastrejador Bitcoin per espiar usuaris

Post ICO

Coinbase registra un rècord de finançament de $ 75 milions, Ingenico acull Bitcoin i molt més