300000 va perdre | Catalan.Lamareschale.org

300000 va perdre

300000 va perdre

Pregunta:

El meu satoshisi es va perdre quan vaig estrènyer withdraw.Where puc aconseguir-back.I didn \ 't registrar un raig de cartera.

Resposta:

Hola, 
Si es tracta d'una qüestió relacionada amb l'aixeta si us plau utilitzeu el formulari de contacte per posar-se en contacte. Preguntes de l'aixeta no són respostes en aquesta secció.

Sense comentarisQuota de xarxa de $ 49 dòlars per enviar $ 100? Estic perdent alguna cosaPregunta:

Vaig tractar d'enviar $ 100 de BTC d'Èxode i la tarifa era $ de 49. Com utilitza qualsevol bitcoin per al comerç amb taxes tan altes? (O m'estic perdent alguna cosa?)

Resposta:

Hey Irwin,
tinc un article sobre aquest tema properament aquí... L'essència del que és que vostè ha d'utilitzar una cartera SegWit habilitat i aprendre honoraris treballen com això li estalviarà una tona de diners en honoraris... Els honoraris són alts en aquest moment per transaccions de menys valor (però fins i tot una quota de $ 49 suposaria gairebé res sobre una transferència d'un milió de dòlars), però això està obligant a la gent a optimitzar la forma en que utilitzen Bitcoin.

Sense comentaris


99bitcoin i CoinbasePregunta:

Hola, potser vostè em pot donar alguna explicació: En primer lloc, per què es diu al seu lloc \ "99 \" Bitcoin? En segon lloc, el que \ 's passant Coinbase? Es demana a un amic meu per verificar contínuament i el procés doesn \ 't anar enlloc. Té vostè una alternativa vàlida a Coinbase? Salutacions cordials, Dietmar

Resposta:

Hola Dietmar,
Quant a la verificació Coinbase, realment no podia dir. No obstant això, després de les últimes notícies sobre l'escàndol Coinbase d'informació privilegiada i la seva falta de suport SegWit (després d'empènyer per escalar a través de maneres ximples) he estat suggerint que la gent trobi alternatives a Coinbase. Bessons o Kraken o Bitstamp són tots bons intercanvis amb serveis similars.

Sense comentaris


Una consulta des de lÍndiaPregunta:

I \ 'm de l'Índia... Com podria comprar bitcoins de font rellevant i confidencial....?

Resposta:

Hey Raghvendra,
si estàs bé amb algunes empreses (i, per extensió, el Gob.) Sabent que va comprar Bitcoin, llavors vostè pot utilitzar un intercanvi indi. Unocoin.com i Zebpay.com i Coinsecure.in són 3 bones opcions.

Sense comentaris


Sobre una transcripcióPregunta:

Algú em va enviar alguns bitcoin a la meva adreça de cartera blockchain. Vaig trobar reflectit primera Bitcoin com a pendent, però després d'algun temps que van desaparèixer. Quina va ser la raó?

Resposta:

Hey Portar,
Heus aquí un article que explica thisin detall.

Sense comentaris


Sobre BGF i McapPregunta:

Quina és la seva opinió sobre això és Growth Fund Bitcoin BGF i la fitxa de pagament relacionats en forma de MGAP? (Companyia. Gainbitcoin.com)
Gràcies pel seu lloc i la seva dedicació. He trobat el seu lloc molt útil en la neteja dels meus conceptes de moneda digital. Amb els millors desitjos. Neerav. Índia "

Resposta:

Hola Neereav, No tenim experiència amb Growth Fund Bitcoin. Amb només mirar el seu lloc es veu una mica tèrbol a causa de la manca de dades de l'empresa tot i les fitxes MCAP s'enumeren en la capitalització del mercat de monedes i tenen un mercat de negociació actiu. Però, és clar, no puc saber del cert si es tracta d'una estafa o negoci legítim. Quan dubteu, li suggereixo que utilitzi el Bitcoin estafa Testtool i tractar de treure les seves pròpies conclusions.

Sense comentaris


Sobre el crac de bitcoins lliure de cursosPregunta:

Estimada
gràcies

Resposta:

Escolta, el d'això.
Podeu si us plau utilitzeu el formulari de contacte pageand vam enviar un correu electrònic els detalls d'aquest incloent el correu electrònic de la qual es va registrar? Vaig a tenir cura d'ell.

Sense comentaris


Quant a la bitcoïnaPregunta:

Estic intentant entendre el que Bitcoin és exactament i vaig veure en la seva resposta anterior que té curs de l'email que poden ajudar a la gent, així que estava vagant em pot enviar aquest correu electrònic, gràcies :)

Resposta:

Hey, encantada de conèixer-te.
Bona sort!

Sense comentaris


Sobre les monedes CryptoPregunta:

Darrera actualització al 31 de desembre de 2017 17:21

Hola senyor,
El meu nom és Prudhvi. Sóc de l'Índia. He seguit tots els seus guies i subscripcions al seu lloc web. Vull comprar algunes monedes / altcoins criptogràfics, ja que són de baix preu ara. Necessito seu consell sobre la qual hauria de comprar monedes i guardar-lo per al futur del seu valor. Així que, si us plau em recomanen algunes monedes per comprar Sir. Això serà molt útil. Gràcies per la teva ajuda.

Resposta:

Hola Prudhvi,
Aquestes monedes i la proporció en què ells (sobretot Bitcoin) Mantingui són bastant conservadora i això no és necessàriament el tipus de cartera 1 triaria per alt risc, el creixement agressiu. Un podria mirar a nous altcoins per a una cartera així.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

El millor lloc per comprar Bitcoin a lÍndia al tipus de canvi?

Post Litecoin

Es pot obtenir diners per a la mineria Litecoin i altres Altcoins i una pc?

Post Litecoin

Has mirat Freewallet.org encara?

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte

Post Litecoin

Mèrit dinversió de bitcoin

Post Litecoin

Comprant Bitcoins amb Neteller

Post Litecoin

Dòlar de Namíbia a Bitcoin, Bitcoin a Dòlar de Namíbia?

Post Litecoin

Com aconseguir que el bitcoin sigui més fàcil

Post Litecoin

Glitch de beneficis

Post Litecoin

Com puc queixar duna empresa de bitcoins?

Post Litecoin

Clau privada per a forquear

Post Litecoin

Conversió de bitcoin a USD