Acumulació de blocs | Catalan.Lamareschale.org

Acumulació de blocs

Acumulació de blocs

Pregunta:

La meva opinió després de veure els vídeos és que cada transacció s'agrupen en un bloc i s'afegeix a la cadena després de la verificació. A mesura que la cadena creix amb el temps, no seria un miner requereix cada vegada més potents superordinadors per a la mineria? No seria el sistema d'arribar a un coll d'ampolla on la mineria es fa impossible? Aquest és un sistema enormement confús per a una persona mitjana com jo, i puc veure que la complexitat de la mateixa serà la seva limitació en el futur per a la gent mitjana. Que va a acabar institucionalitzada, on les institucions es "tenir cura de nosaltres". Només més gran bre imo. Probablement estic equivocat sobre aquesta anàlisi. Si us plau, corregeixin-me.

Resposta:

Hola Ed,
Es diu la mineria i la dificultat a causa d'això, és més difícil de noves monedes de la mina després d'una certa quantitat de blocs de minat. Aquí es potAcceptació de bitcoins per serveis de consultoriaPregunta:

Hola nois... Amant de la informació al seu lloc i vídeos. Im mitjana edat i un novell en Bitcoin. Sembla com si hagués de aprendre una nova pregunta language.My conjunt. És que sóc un consultor de petites empreses. Tinc un lloc web. Vull rebre el pagament pels meus serveis de consultoria. No sóc un detallista, es pot dir 5-10 pagaments a la setmana. Com faig per a) la promoció que accepto pagaments Bitcoin i 2) el bicoin direcció de la cartera fer-ho els dono. Qualsevol ajuda / consell seria gran. Pg. Acabo de donar un bon endoll a Twitter.

Resposta:

Hola Marc,
una vegada que estigui més familiaritzat amb Bitcoin, es pot afegir un missatge adequat al seu lloc web i / o les seves factures. Fins i tot es pot enviar una notificació per correu electrònic als seus clients, donant a conèixer la seva última opció de pagament. Li recomano que es familiaritzin amb Bitcoin primers, ja que els seus clients també es poden fer preguntes al respecte. També haurà d'entendre els conceptes bàsics per acceptar pagaments i emmagatzemar de forma segura.

Sense comentaris


Afegiu si els intercanvis requereixen autenticació de 2 viesPregunta:

Vostè ha afegir als seus comentaris dels intercanvis, etc, si es requereixen 2 autenticació manera.
Per a algú com jo, sense un dispositiu mòbil i que desconfia de Google tant que ell no instal·lar el navegador Chrome, coinbase està fora de la qüestió, per exemple, perquè es necessita qualsevol dels dos per utilitzar-los. El mateix passa amb molts altres serveis, de manera que aquesta seria una valuosa informació per a molts

Resposta:

Hey Frank,
estic totalment d'acord, tracte d'evitar que Google el més lluny possible a mi mateix. Tinc una Trezor en lloc d'un llibre major per la mateixa raó. No obstant això, crec que és només per fet que tothom té un dispositiu mòbil en aquests dies. Sens dubte hi ha intercanvis, on només serà suficient un correu electrònic. L'única fiat-cripto se m'acut en aquest moment com aquest és Bitfinex, però ja no hi ha servei als clients dels Estats Units. No recordo Kraken que requereix un número de telèfon mòbil, així que recomano comprovar a terme.

Sense comentaris


Afegeix Satoshi a USD al meu Aixeta i afegeix el meu pancarta?Pregunta:

Hola Ofir, Vols que em consideri fer servir l'enllaç a la seva simple Satoshi al convertidor de dòlars en el meu aixeta Bustedfaucet.com i es podia tirar la meva bandera algun lloc del seu lloc?

Resposta:

Hey Logan,
si fóssiu lliure d'enllaçar a la Satoshi al convertidor de dòlars al seu lloc, però, no seré capaç d'anunci de la seva banner en el lloc de forma gratuïta, així és com em quedo amb el lloc en funcionament. Per comprar anuncis aquí són les tarifes:

Publicitat en 99 bitcoins


Ofir

Sense comentaris


Ladreça sha desactivatPregunta:

Benvolgut Senyor / mam
PLS. Ajudar

Resposta:

Darrera actualització el 15 d'octubre de 2017 les 10:02

Hola Sunil,
La seva direcció es desactiva automàticament si es trenca les regles de l'aixeta. Les regles de l'aixeta es pot trobar aquí. En general, la seva adreça es desactivarà automàticament pel sistema si una de les regles es trenquen.

Comentaris:

Correus electrònics modificats, així com un nou dispositiu per Coinbase està enviant un correu electrònic a l'autorització que ja no existeix. Què fer?

Notícies relacionades


Post Litecoin

Mèrit dinversió de bitcoin

Post Litecoin

Recuperació de mina i cartera

Post Litecoin

Problema de la butxaca Bitcoin

Post Litecoin

És una inversió una estafa?

Post Litecoin

Wallet de maquinari

Post Litecoin

Comprar Bitcoin en un altre país? (comprador per primera vegada)

Post Litecoin

Mineria amb galàxia de lestil de vida

Post Litecoin

Tinc un lloc web bitcoin francès i vull que el client

Post Litecoin

Adreces de cartera de paper

Post Litecoin

Canvi dadreça de Bitcoin 1

Post Litecoin

Només una manera?

Post Litecoin

Faucet pulgin