AIMBTC | Catalan.Lamareschale.org

AIMBTC

AIMBTC

Pregunta:

Senyor, he invertit en aimbtc.com.and vull saber la seva opinió respecte a aquesta inversió si
Gràcies

Resposta:

Hola Raymond,
personalment no he trobat una companyia d'inversió Bitcoin fiable que sí i li aconsellaria que es mantingui allunyat d'ells. 

Comentaris:

És molt agradableAjuda AlohaPregunta:

Aloha d'hawaii.iv estat un xef i un sostrador tota la meva vida, però recentment va començar a tenir IV seziours i ja no pot treballar im sense diners i help.is necessitar aquesta la millor manera de començar i encara ru fent money.I sóc un ordinador retared.u sembla molt millor que la resta de les persones iv watched.what fer o recomanaria que si into.please si o em pot mostrar el camí...

Resposta:

Hola Joe, hi ha diverses maneres de fer diners en línia amb Bitcoin. Vostè pot unir-se a la nostra 99Bitcoins aixeta, o pot fins i tot començar el seu propi aixeta, fent servir el nostre lliure Bitcoin aixeta plugin de WordPress. En aquest article, és possible trobar diverses opcions de com treballar per bitcoins en línia.

Sense comentaris


Moneda AltPregunta:

En cas de comprar un munt de GPU barats i tenir a tots ells la mineria de la moneda més rendible o tenen 1 o 2 GPU cars mineria de la moneda més rendible

Resposta:

Hey Isiah,
Consell: la Radeon RX 480 és una de les cartes més eficients de tot.

Sense comentaris


Cartera de hardware dAltcoinPregunta:

¿Té algun article sobre altcoin maquinari Moneders? Si bé la recerca de wiki.bitcoin.it Només he trobat una altcoin HW cartera, i que també era per Etereum només per ara. Seria molt bo si vostè escriu sobre carteres de maquinari altcoin, com el mercat de altcoins també és un mercat emergent.

Resposta:

Hola, Tony,
2 Trezorand Ledgersupports diversos altcoins, pot comprovar els comentaris sobre aquestes carteres de maquinari, als enllaços.

Sense comentaris


Altcoiner.net és legítim o una estafa?Pregunta:

Hola estic tractant de trobar una mina núvol de fiar per invertir els meus bitcoins i es va trobar Altcoiner.net és de fiar o una estafa? També vaig trobar que és Ethtrade.org d'aquests dos llocs ofereixen la més rendible per a la meva inversió?

Resposta:

Hola Emily.
Bona sort!

Comentaris:

SCAM del més alt grau

Mapa, el que fa dir Altcoiner.net és una estafa?


Altcoiner.net Apagat?Pregunta:

Sap si aquest HYIP ha tancat? Totes les transaccions sortints estan pendents des de divendres passat encara el lloc encara està en ple funcionament. Gràcies

Resposta:

Hey Scott,
espero que no posa massa diners en ell.

Sense comentaris


Intercanvis alternatiusPregunta:

Hola Zsofia,

Hi ha un intercanvi alternatiu de confiança, a part de Bitstamp que puc fer servir per comprar XRP? No em sento còmode amb el nivell d'exigència de coneixement del client que ho sol·liciti Bitstamp.

Resposta:

Hola Brian,

Pràcticament tots els intercanvis que manegen Fiat tindran aquest tipus de cèrcols KYC de saltar a través. No obstant això, igual que Zsofia dir, pot evitar aquesta molèstia per la compra de Bitcoin usant un mètode més anònim. La compra d'BTC directament d'un individu a través del lloc LocalBitcoins.com o Bisq aplicació són els mètodes recomanats.

A continuació, pot intercanviar els BTC per a l'ondulació en un cripto-única borsa sense haver de fer molt verificació. Per als intercanvis complets, fes un cop d'ull a Poloniex.com, HitBTC.com o Cryptopia.co.za (hi ha moltes més opcions!) I per a un intercanvi ràpid i lleuger, tractar o Changelly.com Shapeshift.io.


Alternativa a Transferwise per comprar BTC per transferència internacional (Tinc un compte Xapo i sembla lopció més barata)Pregunta:

Hi ha alguna altra alternativa molt barata a transferwise per comprar bitcoins utilitzant transferència bancària internacional? Les comissions bancàries equatorianes són molt cars pel que és gairebé impossible comprar al preu de mercat. (Tinc un compte a Xapo)

Resposta:

El més barat que he trobat en Bitstamp i això és el que estic fent servir, però de tota manera tindrà les comissions bancàries relacionades amb la transferència.

Comentaris:

Les targetes de dèbit són cars, ja que permeten devolució de càrrec (més sobre això aquí:
BTC-E ha existit des de fa molt de temps i és el més barat, però també és regulada pel que jo sé pel que anar amb compte amb els seus diners.

Em vaig adonar que el preu en BTC-e és el més barat que he trobat. Sembla que treballen amb transferència bancària. Hi ha alguna alternativa més barata d'utilitzar targetes de dèbit, cosí coinmamma i CEX són cars ara. (Ells treballen a tot el món)

Notícies relacionades


Post Litecoin

Quant a la cartera de cartutx Electrum :

Post Litecoin

Faucet pulgin

Post Litecoin

Pregunta per Steven Hay

Post Litecoin

Canvi dadreça de Bitcoin 1

Post Litecoin

Mai heu rebut monedes després de subscriures

Post Litecoin

Puc fer servir qualsevol moneda utilitzant el meu ordinador portàtil des de Multipool o qualsevol altre lloc

Post Litecoin

Plataforma Bitcoins

Post Litecoin

Valor Bitcoin 3

Post Litecoin

Acumulació de blocs

Post Litecoin

Enllaç entre la cartera Exodus a Ledger Nano S

Post Litecoin

Ladreça sha desactivat

Post Litecoin

Moure un fitxer wallet.dat a una altra computadora i una cartera Electrum