Estàs regalant Bitcoins gratuïts? | Catalan.Lamareschale.org

Estàs regalant Bitcoins gratuïts?

Estàs regalant Bitcoins gratuïts?

Pregunta:

Bon dia senyor
, gràcies

Resposta:

Hola Kehinde.
 

Sense comentarisAneu a afegir el connector de wordpress plugins?Pregunta:

Hey Em pregunto si mai va a afegir a la IPS Plugin per Bitcoin?

Resposta:

Vostè pot anar a "estadístiques" i veure la part superior reclamant adreces i adreces IP. No veig cap punt en tan sols una llista de cada IP que afirma, hi ha molt més lògica en la consolidació dels més alts IPs que reclamen com es mostra a la fitxa.
 

Comentaris:

Ja sap com ha faucethub on mostren adreces i ips i reivindica alguna cosa així com que ha d'entrar en el plug-in perquè els administradors com sabran la informació si s'obté el que estic dient

També quan un usuari introdueix la teva adreça de Bitcoin en el seu perfil hi ha una manera que puc veure-ho com un administrador? o és només aquesta informació privada

Hey Josh, no entenc la pregunta - ¿què vol dir "afegir ips"? L'aixeta actualment un seguiment dels usuaris ips

No estic segur d'entendre encara -També pot llista negra IPs així a través del plug-in

Només vaig pensar que serà fàcil per a nosaltres els administradors de la llista negra a les ips ja que hi ha una manera de llista negra una adreça Bitcoin tan sols sap que pot buscar la seva informació de direcció, però de totes maneres gràcies per la resposta


Article sobre les carteres en líniaPregunta:

Hola, gràcies per aquesta comparació entre Trezor i Ledger, molt agradable i interessant, també les respostes. Quan podem esperar un tema similar sobre les carteres en línia? Una comparació, amb o sense recomanacions.

Resposta:

Hola Cora,
si us plau visita la nostra comparació en profunditat sobre carteres aquí: Millor Bitcoin Wallet de 2018 (23, perifèrics i programari Moneders Opinió) | 99Bitcoins.

Sense comentaris


Artminer S9Pregunta:

Hola 
Erneeraq Fleischer

Resposta:

Hola Erneeraq,
suggereixo la lectura del nostre Antminer s9 Review i també realitzar els seus propis càlculs usant la calculadora mineria Bitcoin. La raó per la qual no puc donar una resposta es deu al fet que depèn del cost de l'electricitat del lloc on viu.

Sense comentaris


Moneda ATB?Pregunta:

Hola, quina és la moneda ATB projecte? Sembla molt una Scam.You conèixer els desenvolupadors? No veig una cartera de treball i protocols en la publicitat llibre developers.One i recollint coins.What què et sembla? Escriu una revisió amb urgència.

Resposta:

Hola Sergey, l'objectiu principal del nostre lloc és Bitcoin, no hem sentit res sobre la moneda ATB, per la qual cosa no serà capaç d'aconsellar sobre això. En termes generals, si no hi ha cartera i el protocol no ha estat desenvolupat en conseqüència, aquests ja són senyals d'alerta que suggereix que podria ser un negoci amb ombra en el fons.

Sense comentaris


AGOST 1rPregunta:

Hola,
lol ho sento per totes les preguntes sóc només una mica panicing.

Resposta:

Hey Chris,
 

Sense comentaris


AUG 1r forqueta i BIP 148 compatibles claus privades ???Pregunta:

Hola!
Es coneixen vostès si això és correcte? ¿Cal crear noves carteres o vaig a estar bé amb els que he aconseguit?

Resposta:

Hola Rick, li suggereixo que llegeixi aquest articleabout el que passa durant una forquilla dur. Fins que tingui la seva clau privada que són el control total dels seus bitcoins, que és el cas en termes d'una cartera de paper. Crec que l'article es fa referència a les carteres allotjats, que en aquest cas vostè depèn de la decisió del proveïdor de cartera en la forma de procedir quan el tenidor succeeix. 

Comentaris:

Hola Airasiaang, aquí és un manual sobre com enviar bitcoins a partir d'una cartera de paper: https://99bitcoins.com/know-more-send-from-paper-wallet/

Necessitar la seva ajuda, després de comprar 0,02 bitcoin de plataforma d'un tercer Remitano n retirador que n imprimir utilitzant org bitaddress, n ara com dipositar de nou al meu tercer cartera plataforma del partit, pel que pot vendre o transferir a terme, el servei al client Remitano no em pot ajudar per gairebé tres setmanes on guardo demanant-los però cap solució, thkyou

Gràcies un munt de Sofia!


AGOST 1rPregunta:

Hola,
lol ho sento per totes les preguntes sóc només una mica panicing.

Resposta:

Hola Chris, en primer lloc, no es preocupi, no perd les seves bitcoins. Li suggereixo que llegeixi aquest post sobre forquilla difícil que detalla el que passarà si es produeix una forquilla dura i què és el que ha de fer. Tot depèn del tipus de cartera que està emmagatzemant les seves monedes, ja sigui que tingui la seva clau privada o no. 

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Moneder Choosecase.com

Post Litecoin

Canvi dadreça de Bitcoin 1

Post Litecoin

La meva pròpia instal·lació contra lallotjament de tercers

Post Litecoin

Llocs legítims de mineria que paguen sense inversió

Post Litecoin

Acumulació de blocs

Post Litecoin

Sestà cercant laplicació de la cartera. Coinbase no funciona a WY, i Circle ha deixat dutilitzar Bitcoin

Post Litecoin

Microhash és una estafa perillosa

Post Litecoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin - Instruccions

Post Litecoin

Dades comercials històriques

Post Litecoin

Problema de la butxaca Bitcoin

Post Litecoin

Enllaç entre la cartera Exodus a Ledger Nano S

Post Litecoin

300000 va perdre