Canvi dadreça de Bitcoin 1 | Catalan.Lamareschale.org

Canvi dadreça de Bitcoin 1

Canvi dadreça de Bitcoin 1

Pregunta:

Hola, He canviat la meva adreça bitcoin a la meva pàgina de perfil. Ara no puc veure els meus guanys anteriors. No he dit que ells.
Que hauria de fer?

Resposta:

Hola Plamen, 
En el futur, la majoria de les seves preguntes es pot respondre mitjançant la lectura de la nostra pàgina de preguntes freqüents.

Sense comentarisCanvi dadreça de Bitcoin 2Pregunta:

Jo entenc que els canvis de direcció Bitcoin de tant en tant. A partir de la meva experiència amb Blockchain, les direccions dels canvis després d'una transacció reeixida. Ara bé, si i \ 'm sol·licitant bitcoin des de diferents llocs al mateix temps, Què passaria si una transacció passa a través dels canvis de direcció i bitcoin? Què passarà amb les altres transaccions encara per venir a, en veure que la direcció ha canviat?

Resposta:

Hey David, una clau privada (la "llavor" de la seva cartera Bitcoin) pot crear moltes adreces públiques que totes condueixen al mateix lloc. És per això que no importa si un pagament va a una direcció i l'altre a un altre. Al final tots arribaran a la mateixa clau privada i vostè tindrà tots els seus fons.

Comentaris:

Sí, però no es pot usar si vostè té clau no privat. Quan intento enviar diu "veure només". Si desitja utilitzar ha d'importar la clau privada. Però la nova interfície no ha capçalera d'importació / exportació, de manera que el propietari cartera recuperar-lo?


Adreça de BitcoinPregunta:

Darrera actualització el 20 de febrer de 2017 les 10:42

M'acabo de registrar en el compte aixeta de Bitcoin. On puc trobar la meva adreça Bitcoin? Vaig anar al perfil 99bitcoins i em vaig trobar amb el camp en la part inferior de la pàgina, però que està en blanc.
gràcies

Resposta:

Hola Armando,
li suggereixo anar amb Blockchain.info amb la finalitat de crear la seva cartera de Bitcoin. Heus aquí una tutorialon com fer-ho.

Comentaris:

Com comprovar la nostra direcció cartera BTC

Bona aplicació Bitcoin

Bo

És molt útil

Escriu un comentari... Com aconseguir bitcoin direcció

Com arribar la meva cartera i direcció de BTC

Puc tenir un. Gràcies.

Com puc obtenir una adreça Bitcoin o cartera


Aclariments darbitratge de BitcoinPregunta:

Hey, gràcies per l'anàlisi. Sóc de Malàisia i fer intercanvi de BTC amb Luno. Exemple en 2017.06.01 l'1 preu BTC és MYR 11.188,00 (USD 2.608,75). Acabo de notar amb Coinbase el preu en algun lloc prop d'USD 2.387,00 (MYR 10.237,00). És enorme diferència en el meu país gairebé MYR 900. Així que la meva pregunta és quanta càrrega per dipositar diners usant la meva targeta bancària país de Malàisia a Coinbase es va prendre el nombre de dies per dipositar. I també es va prendre el nombre de dies i també càrrega a transferir el meu BTC d'Coinbase a Luno. Per la meva avantatge Luno tenir en compte retiri amb els meus bancs locals, així que no hi ha necessitat de canviar moneda. A partir de la seva experiència, digues-me que això arbitratge de Bitcoin és rendible al meu país?

Em respongui el més aviat possible.

Gràcies.

Resposta:

La Hey,
com es pot veure en aquesta listCoinbase no suporta Malàisia pel que no serà capaç de comprar o vendre bitcoins usar-lo. Quant als honoraris que realment no puc dir ja que difereix d'un país a un altre i del seu país ni tan sols està a la llista. Com a referència aquí és l'estructura dels honoraris del Coinbase.

Sense comentaris


Temes dArmeria de Bitcoin?Pregunta:

Hola.
Estimes el que fas!

La meva pregunta és.
Avui he descobert que Amory ja no és atesa.

He de preocupar? Hauria de transferir el meu BTC a una altra cartera? Qui.

També avui és pre-forquilla. El meu BTC està en Armeria. Com o vaig a rebre també senyals BitCoinCash després que el forquilla?

Hauria quedar-se amb Armeria... Què suggereix vostè.
Jo ara tinc un compte d'KRAKEN. Però se m'ha aconsellat no mantenir cap tipus de BTC en una bossa fins que el forquilla?

Molt apreciat.
Salutacions des de Canadà

Resposta:

Hola Robb, com Armeria ja no és compatible, probablement el millor és transferir els seus bitcoins a una altra carpeta, ja que sempre s'aconsella mantenir les seves monedes en una cartera que s'actualitza regularment. Hereyou pot trobar una llista de les carpetes que estan disponibles actualment al mercat. De fet, l'emmagatzematge de bitcoins en una bossa no és la solució més segura, és millor utilitzar una solució d'emmagatzematge en fred. No obstant això, si decideix mantenir les seves bitcoins a Armeria, aquests romandran bitcoins en la seva cartera després que el forquilla dura massa, ja que es necessiten millores especials per tal de manejar Bitcoin efectiu. 

Comentaris:

Hey Robb, pot ser que també proporcioni un enllaç a on es va veure que la cartera ja no és compatible?

Notícies relacionades


Post Litecoin

Wallet de maquinari

Post Litecoin

Com veure BCC i BTC a Trezor

Post Litecoin

Mineria de Bitcoin amb mines de gènesi

Post Litecoin

Invertir com a estudiant de secundària

Post Litecoin

Plataformes mineres de grup

Post Litecoin

Sestà cercant laplicació de la cartera. Coinbase no funciona a WY, i Circle ha deixat dutilitzar Bitcoin

Post Litecoin

CrowdWiz ICO

Post Litecoin

Com puc comprar AltCoins si sóc resident dHawaii?

Post Litecoin

Has mirat Freewallet.org encara?

Post Litecoin

Com puc transferir TKN duna cartera allotjada a Jaxx?

Post Litecoin

Comprant Bitcoins amb Neteller

Post Litecoin

Com escriure assistència a Blockchain.info