Bitcoin ATM 1 | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin ATM 1

Bitcoin ATM 1

Pregunta:

Hi ha @steven On puc trobar bitcoin caixer automàtic a EUA?
Gràcies per endavant!

Resposta:

Hey venurocky,
 

Comentaris:

Oh, sí, BitQuick.co és una altra forma es pot comprar amb diners en efectiu. Et ordre seves monedes en el lloc i després fer un dipòsit en efectiu en un banc determinat, l'he utilitzat i jo crec que és un bon mètode, ràpid i segur.Bitcoin atm 2Pregunta:

Hola,
Hi ha bitcoin caixers automàtics que indiquen per endavant quina serà la quota miner?

Resposta:

Hola Mike,

Realment no estic segur d'això. Caldria buscar el propietari / operador o el fabricant de la seva pretesa ATM i preguntar sobre ella. El https: //coinatmradar.comsite ha de donar tota la informació bàsics que es requereixen per tal de realitzar més investigacions.

És una bona pregunta. Fes un cop d'ull a aquest problema recent va tenir un altre usuari amb un BTM, que mal pagat en quotes:

Https://99bitcoins.com/why-bitcoin-transaction-pending-bitcoin-fees/#comment-67425

Òbviament, això és un gran problema si vostè paga per les seves monedes, però mai s'aconsegueix. Certament, no pot fer mal a posar-se en contacte amb l'operador / propietari primer amb la finalitat de fixar la seva ment en la facilitat. Si no responen en un termini raonable, probablement més segur utilitzar una BTM diferent.

Sense comentaris


Bitcoin ATM 3Pregunta:

Hola, 
Gràcies 

Resposta:

Sincerament, no sé :) Potser es pot comprovar en CoinAtmRadarto veure si és a la llista?

Sense comentaris


Bitcoin principiant 1Pregunta:

M'agradaria començar la mineria bitcoin a Turquia. No tinc cap coneixement sobre els processos relatius a la mineria, la forma de mantenir els bitcoins produïts i, finalment, com canviar de moneda real?
També seria una ajuda per saber quants diners he de invertir per iniciar la mineria.

Resposta:

Hola Cevdet,
 

És Bitcoin Mineria Val la pena?


Si funciona per a vostè, vostè podria considerar la mineria Bitcoin si vostè és capaç d'obtenir accés a l'electricitat molt barata.

Sense comentaris


Bitcoins corredorsPregunta:

Hola, M'encanta el comerç però no semblen entendre com el comerç. Per tant, estic més interessat en trobar un corredor per començar. Pot vostè pot suggerir els corredors que són bons en el comerç per als altres? tq

Resposta:

Hola Elja,
Abans d'invertir en Bitcoin, li suggereixo que llegeixi aquest articleabout els aspectes més importants. Si vostè està interessat en el comerç, la nostra novell guidecan l'ajudi en els primers passos. 

Sense comentaris


Bitcoins corredors 1Pregunta:

He mirat als 6 corredors en línia i tots tenen comentaris bastant negatius atribuïts a cada un. Sembla que fins i tot partint només s'ha d'invertir el que està disposat a perdre a la butxaca d'algú més. Estic prop de simplement renunciar per complet. És allà un pensar com un corredor de confiança Bitcoin, legítima!? Què agent s'utilitza a si mateix? Em podria donar com a mínim un cert nivell de confiança....

Resposta:

Hola Mike,
Hem preparat un article sobre exchangeswhere es poden comprar i vendre bitcoins, sinó que també té crítiques que es pot llegir abans d'inscriure. I aquí es pot llegir furtherabout comerç amb Bitcoin. 

Sense comentaris


Robatori de BitcoinPregunta:

Hola, He llegit que es pot rastrejar una adreça IP que està associada amb les transaccions Bitcoin. Conec un intent de robatori violent es va fer ahir sobre algú a casa tractant de robar Bitcoin. A part de tot el material tècnic d'emmascarament IP: Tor etc hi ha alguna manera de prevenir una determinada penal fent això a algú? Sens dubte, tot el que necessiten és forçar a algú a transferir el seu Bitcoin?

Resposta:

Hey Ashley,
 

Sense comentaris


Assistència per a compra de BitcoinPregunta:

Hola,
vull comprar alguns bitcoins es pot saber el preu i si qualsevol govern no va aprovar bitcoin com podem utilitzar-si us plau truqui de nou al meu Number - Nombre ** ** eliminat

Resposta:

Hola Nandini,
li suggereixo que consulti la nostra secció de guies de compra> Comprar Bitcoin sobre de la tapa. Se li guiarà a través dels passos necessaris per aconseguir alguns bitcoins.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Invertir $ 100K USD en bitcoins. Millors pràctiques?

Post Litecoin

Llistat de QUOINEX a 99bitcoins

Post Litecoin

Problema de la butxaca Bitcoin

Post Litecoin

Ladreça sha desactivat

Post Litecoin

Comparació dintercanvi

Post Litecoin

Arbitratge

Post Litecoin

Préstecs Poloniex

Post Litecoin

Wallet de maquinari

Post Litecoin

Canvi dadreça de Bitcoin 1

Post Litecoin

Tinc un lloc web bitcoin francès i vull que el client

Post Litecoin

Dragonmint

Post Litecoin

Faucet pulgin