BITCOIN FAUCET PLUGIN POCS DUBTES | Catalan.Lamareschale.org

BITCOIN FAUCET PLUGIN POCS DUBTES

BITCOIN FAUCET PLUGIN POCS DUBTES

Pregunta:

  1. Pot treballar en la rebuda LLIURE I SUBDOMINI?
  2. API ESTÀ MOSTRANT Unreachable PER QUÈ?
  3. Quan pressiono BOTÓ DE RECLAM MOSTRA pàgina no està disponible?
  4. L'anterior mostra WARNINING OPCIÓ cartera en BTC CLAU PER QUÈ?

Són els curl_exec () s'ha desactivat per raons de seguretat en /home/u812849091/public_html/wp-content/plugins/99bitcoins-btc-faucet/libraries/faucetbox.php on line 65 Warning: fopen (): https: // embolcall està desactivada en la configuració del servidor en els allow_url_fopen = 0 en /home/u812849091/public_html/wp-content/plugins/99bitcoins-btc-faucet/libraries/faucetbox.php en la línia 31 Advertència: fopen (https://faucetbox.com/ api / v1 / balanç): no va poder obrir la seqüència: no embolcall adequat es pot trobar a /home/u812849091/public_html/wp-content/plugins/99bitcoins-btc-faucet/libraries/faucetbox.php en la línia 31 Advertència: stream_get_contents ( ) espera paràmetre d'1 a ser de recursos, boolean donada en /home/u812849091/public_html/wp-content/plugins/99bitcoins-btc-faucet/libraries/faucetbox.php en la línia 32 Advertència: fclose () espera paràmetre d'1 a ser de recursos, boolean given en /home/u812849091/public_html/wp-content/plugins/99bitcoins-btc-faucet/libraries/faucetbox.php en la línia 36

Resposta:

Hola sr. MAJÚSCULES!

  1. Crec que sí, però depèn al host. No és que l'amfitrió permetrà connexions externes a l'API

Per a la resta preguntes Crec que depèn d'on s'allotjava l'aixeta - es pot enviar un enllaç?

Sense comentarisBitcoin faucet script i faucethubPregunta:

Darrera actualització el 17 de gener del 2018, 08:48

Hola.
Llavors, què puc fer? gràcies :)

Resposta:

Hey,
podeu si us plau enviar una sol·licitud d'ajuda a través de l'aixeta i assegureu-vos d'incloure les credencials wp-admin perquè pugui prendre una mirada més profunda. Pel que he comprovat en el passat, sembla que qualsevol persona que necessita per rebre el pagament de faucethub necessita tenir un compte de faucethub - el que podria ser el problema (és a dir, ha de dir-li als seus usuaris aixeta per crear comptes Faucethub per les seves direccions).

Sense comentaris


Bitcoin Faucet WordPress PluginPregunta:

Hola
Gràcies!

Resposta:

Hola Salman, si us plau obri una sol·licitud d'assistència a través de la pestanya "suport" dins del connector amb els detalls del seu problema. 

Sense comentaris


Bitcoin Faucet WordPress PluginPregunta:

Hola, He instal·lat l'aixeta de Bitcoin plug-in, vaig fer tot bé, vaig entrar a l'API de Fawchetnov, feta codi d'imatge, però no puc pagar els diners, que no s'allunya de FaucetHub i no vénen)
Què fer?

Resposta:

Hey Aleksandr, si us plau enviar una sol·licitud de suport a través del connector i asseguri subministrar accés d'administrador perquè pugui comprovar això en profunditat.
Ofir

Sense comentaris


TARIFES BITCOIN! Vaig pagar un 17,3% en 18,28 $Pregunta:

Havia de pagar una quota de 17,3% per enviar $ 18.28 de la meva cartera d'intercanvi a un altre. Per què les taxes tan altes? Hi ha manera de pagar i menys les despeses de transacció? Si no, ¿com pot Bitcoin mai ser utilitzat com a moneda principal en el cas de les taxes són altes?
Qualsevol resposta és útil, gràcies!

Resposta:

Hey Alesasndro,
https://jochen-hoenicke.de/queue/#2w

Sense comentaris


Bitcoin canviant el comerçPregunta:

Hola, quant costa obtenir una llicència de MSB en l'estat de Florida? També si venc a través d'localbitcoins.com vol dir que estic obligat a obtenir una llicència en tots els estats que els meus compradors compren a mi? Estic buscant la forma correcta de ser capaç de vendre bitcoin per a les petites guanys de la forma legal.

Resposta:

Hey David, he d'admetre que aquestes preguntes són una mica fora del meu abast. No obstant això, vam tenir un article sobre aquest assumpte en el passat, aquí està. Potser se li donarà alguns consells. 
 

Sense comentaris


Bitcon està dissenyat per a ús diariPregunta:

Està dissenyat per a l'ús diari Bitcon (per reemplaçar els diners) o està dissenyat per substituir l'or (valor)? I \ 'm pregunto perquè les taxes de transferència d'evitar que sigui utilitzat en les transaccions diàries

Resposta:

Hey Aki,
 

Sense comentaris


Bitcoin en venda a ebay?Pregunta:

Hi ha molts venedors que ofereixen diverses quantitats de Bitcoin a la venda a eBay a través del PayPal. Què legitimitat és això? La majoria d'aquests venedors tenen molt baixa la retroalimentació i la retroalimentació que tenen en general són per als articles no relacionats amb Bitcoin.

Resposta:

Hola Derrick,
sobretot perquè aquests venedors tenen una baixa regeneració, jo seria molt escèptic. Qualsevol d'ells no tenen idea del que estan fent o que estan estafant deliberadament. En qualsevol cas, és molt probable que perdi diners o almenys experimentar un munt de problemes.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Tinc una petita galeria dart a Londres i magradaria que estiguessin inclosos en acceptar bitcoins

Post Litecoin

Pregunta de Bitcore

Post Litecoin

Wallet de maquinari

Post Litecoin

El Bitcoin Core ha dexecutar-se en 8333

Post Litecoin

La meva botiga de comerç electrònic va començar a acceptar bitcoin

Post Litecoin

Valor Bitcoin 3

Post Litecoin

Com comprar bitcoins amb una targeta de crèdit sud-africana mentre es troba a Qatar

Post Litecoin

Problema de la butxaca Bitcoin

Post Litecoin

Cointherum

Post Litecoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin - Instruccions

Post Litecoin

Ladreça sha desactivat

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte