Bitcoin en fideïcomís | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin en fideïcomís

Bitcoin en fideïcomís

Pregunta:

Em Bot bitcoin, però no els si en la meva cartera. Algú o alguna cosa els desvien cap al fideïcomís i no se sentin.
ken

Resposta:

Hola Ken,
Com més informació proporcioni, més gran serà la probabilitat que puc ser d'alguna ajuda.

Sense comentarisBitcoin a Sud-àfricaPregunta:

Estic restringit per Coinbase per exemple en la compra i venda de Bitcoin causa de les lleis de canvi a Sud-àfrica. Em pot recomanar a algú qui pugui comprar i vendre a través d'Àfrica del Sud. Gràcies Geoff

Resposta:

Hey,
de moment l'únic lloc que puc pensar és bitcoins locals. És probable que pugui trobar algú que estigui disposat a vendre allà.

Comentaris:

Estic a SA i jo personalment ús localbitcoins per a compres ràpides amb dipòsits atm efectiu o transferència bancària nacional, Paxful també és útil si vostè vol comprar bitcoins amb paypal, Netteller, Skrill, targetes de regal o qualsevol altre comprovant o moneder electrònic, per coinmamma compres i Visa i Mastercard també la carpeta i l'intercanvi BITX ofereix bitcoin taxa de mercat en gairebé però cal verificar plenament amb elles i vincular el seu compte bancari, crec que serveix


Avaluació de Augment BitcoinPregunta:

Salutacions,

M'agradaria saber o aprofitar el valor creixent de bitcoins que es mantenen en emmagatzematge en fred?

Resposta:

Hola Verna,
Si vostè està buscant per aprofitar l'augment del valor dels seus bitcoins sense la venda d'ells, que podria signar un missatge que acrediti la propietat d'ells. Així la gent sabrà que el control d'una certa quantitat de riquesa, que potser podria ser útil en certes circumstàncies.

Comentaris:

Salutacions Steven,

Seria més senzill per enviar bitcoins (1) potser de nou en la meva cartera en línia realitzant per això el tipus de canvi?

Gràcies per haver respost a la meva pregunta... Aquest mitjà de la moneda és tan molt emocionant... (No puc suportar Fiat... Pagarés.just impresos) que no sóc massa amarg... (somriure)

Steven,

Gràcies tan molt pel que és clar.

Tenir un dia increïble !!

Verna


Instruccions Bitcoin, o paysites com altucher, o icoinPregunta:

Té una opinió sobre aquests llocs que ofereixen instrucció o ajuda en l'aprenentatge de com el comerç o. Igual que a la carta de navegació, o l'estratègia. Com un principiant en tot això sona molt útil però també sé de la mateixa manera que les accions sempre hi ha una millor expert disposat a ajudar-lo a un preu

Resposta:

Darrera actualització el 12 d'octubre de 2017 00:23 a.m.

Hola Thomas,
hi ha dos grans i males recursos en línia sobre el comerç i el comerç específicament de Bitcoin. Només assegureu-vos que vostè està triant una pàgina de fiar. Si alguna vegada té dubtes, pots fer una ullada Bitcoin Testtool estafa i tractar de treure les seves pròpies conclusions. Per l'arrencada, també puc recomanar la nostra guia de compravenda de Bitcoin.

Sense comentaris


Inversió BitcoinPregunta:

Hola admin, Busco un legítims llocs d'inversió bitcoin on puc invertir part del meu BTC, però no vaig trobar cap llocs segurs i de confiança així que si us plau amablement m'ajuden a on invertir i quins llocs són legítims. Gràcies per endavant

Resposta:

Hola Govind,
A dia d'avui encara no hi ha un fiable llocs d'inversió Bitcoin que podem recomanar.

Comentaris:

Hola Anil,

Vostè pot llegir sobre la nostra opinió sobre dogecoin en aquest article: https: //99bitcoins.com/bitcoin-alternative-6-coins/along amb un parell d'altres alternatives a Bitcoin.
En cas que tingui més preguntes, si us plau fixar una nova pregunta sobre això.

Hola administrador podria suggerir o plz dogecoin serà bona opció per invertir ara què o pensa que arribarà a $ 1 per dogecoin en 2018, ja que té gran volum de transaccions un de la moneda principal que vull saber la seva opinió sobre dogecoin


Bitcoin demana una verificació en dos passos: estat: actualment no hi ha fons a la butxaca de bitpayPregunta:

Com acabo el procés de verificació de dos passos bitcoin està demanant? Vaig tractar de fer una compra però és una mica moneda no és l'addició dels fons per a la cartera bitpay. Missatge d'error: Codi de verificació de dos passos necessaris per completar aquesta sol·licitud. Reproduir la petició amb capçalera CB-2FA-simbòlic.

Resposta:

Hola, 
Vostè ha intentat posar-se en contacte amb BitPay pel que fa al missatge d'error? L'equip de suport ha de ser capaç d'ajudar. Durant el registre es pot afegir 2FA per assegurar la seva compte, més probable és que està demanant que el codi que es genera a través de l'eina d'autenticació.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Problema amb enllaç de referència al vostre gran complement wordpress

Post Litecoin

Bitcoin targeta

Post Litecoin

Pregunta per Steven Hay

Post Litecoin

Nova cooperació alemanya. bitnake.com, a lespai btc, és una estafa just a la porta!

Post Litecoin

Cointherum

Post Litecoin

Compra i venda de monedes 2

Post Litecoin

Valor Bitcoin 3

Post Litecoin

Recollint les forquilles

Post Litecoin

Sestà cercant laplicació de la cartera. Coinbase no funciona a WY, i Circle ha deixat dutilitzar Bitcoin

Post Litecoin

Wallet de maquinari

Post Litecoin

Paquets recents de mineria al núvol

Post Litecoin

Com aconseguir que el bitcoin sigui més fàcil