Mineria de Bitcoin amb mines de gènesi | Catalan.Lamareschale.org

Mineria de Bitcoin amb mines de gènesi

Mineria de Bitcoin amb mines de gènesi

Pregunta:

Hola,
en el 23/7/17 he invertit 100 USD en la mineria gènesi i ja havia pagat amb targeta de crèdit (no tinc cap bitcoin) em van dir d'esperar 32 dies per aconseguir els meus pagaments.

Així, els 32 dies van passar i em comencen a preocupar-se per els meus diners, no havia rebut qualsevol pagament en la meva cartera però, els pagaments es mostren al meu perfil.

Vaig entrar en contacte amb ells i em van dir que he rebut les meves pagaments. No sé què més fer.

Tinc una cartera coinbase. Vaig buscar transacció, però no vaig trobar cap relació amb la meva adreça.

Què puc fer des d'aquí?

Resposta:

Hola Zeus,
Parlant en general, no recomanem als nostres usuaris a dedicar-se a l'extracció de núvols, aquí es potLa mineria de Bitcoin sense maquinari?Pregunta:

Darrera actualització el 25 d'agost de 2016 23:56

Hola i gràcies pels tutorials detallats. Jo volia saber si es pot extreure bitcoins sense necessitat de comprar maquinari costós.

Resposta:

Pot extreure Bitcoin sense necessitat de comprar cap maquinari mitjançant l'ús de la mineria núvol. Això vol dir que vostè paga a algú per executar l'equip per a vostè i que vostè comparteix els guanys. No obstant això he de advertir-- 99% dels llocs de mineria en el núvol són una estafa completa i l'1% restant no val la pena com una inversió. Aquí està la meva anàlisi detallada de la mineria núvol.

Sense comentaris


Mineria de BitcoinPregunta:

És coinfactory.io llocs miners genuïns i hashflare.io?

Resposta:

Hola Salomó,
no he utilitzat personalment qualsevol dels serveis abans esmentats, però tots i cada servei de la mineria núvol que he revisat fins avui era o bé una estafa o simplement no val la pena la inversió. Vostè pot veure el meu recent Gènesi Mineria aquí.

Sense comentaris


Inversió bitcoinianaPregunta:

Hola, he llegit alguns dels seus articles i ara estic intested invertir en programari Minning. Diguem que inverteixo 25-40k USD quant de temps es necessitarà per retornar la meva inversió? Tinc lloc molt gran que es pot utilitzar, refrigerat per aire, etc perquè la calor no ha de ser un problema.
Gràcies per endavant

Resposta:

Hola Evire, crec que aquest article sobre la mineria profitabilityis el que necessita per llegir. Té la majoria de la informació sobre la forma de calcular la rendibilitat de la mineria. 

Sense comentaris


Nodes de BitcoinPregunta:

Com fer que els diners que opera un node Bitcoin?

Resposta:

Hola Mike,
En el futur, és possible que pugui fer els diners de córrer nodes de xarxa llampec, que també dependrà d'un node complet Bitcoin.

Sense comentaris


Bitcoin que no apareix a lequilibri de la carteraPregunta:

Darrera actualització 16 gener 2018 a 10:11

Hey man és cert que l'equilibri Bitcoin només es mostra quan tota la seva cartera està sincronitzat a la xarxa. Tenia una retirada de minergate i la seva no presentar-se quan minergate va dir la seva ja va enviar

Resposta:

Hey Kevin no pot haver-hi algunes coses que causen això:

  1. Va descarregar una cartera d'escriptori (per exemple Bitcoin-QT) i de fet fins que el blockchain no està completament descarregat a l'ordinador no podrà veure el seu saldo. Si aquest és el cas suggereixo passar a una "cartera light" que no requereix descarregar tot el blockchain com miceli o Blockchain.info. No obstant això, vostè encara haurà d'esperar a que la cartera per sincronitzar fins que pugui enviar les monedes d'allí a la nova cartera.
  2. La transacció ha rebut encara està pendent o no va passar per en absolut. Pot demanar al seu remitent per donar-li un enllaç a la transacció i després es pot veure si es va passar per i el nombre de confirmacions que té. Heus aquí una explicació detallada sobre confirmacions.

Comentaris:

Pls em ajudi, Sr. Ofir Beigel, vaig comprar una mica de Bitcoin Luno i la envio el meu cartera en bitcoin locals des del 12 de desembre, però fins ara no s'està mostrant a la cartera, la qual cosa el senyor solució, l'amabilitat de contestar


Bitcoin pagament de bitgo a nirvanashopPregunta:

Hola amic...,
gràcies, salutacions cordials.

Resposta:

Ei,
no hauria de ser un problema - es pot pagar amb qualsevol cartera desitja amb Bitcoin.

Sense comentaris


Bitcoin pendentPregunta:

Vaig enviar Bitcoin 3 dies i encara no enviarà la confirmació i completar la transacció, que només manté dient pendents durant els últims 4 dies

Resposta:

Hola Okpako, la xarxa Bitcoin és molt "ocupat" a causa del preu Bitcoin risiing. Per a això, si no s'afegeix suficients honoraris al seu transacció és probable que es queda bloquejat i no passar. Suggereixo la lectura d'aquest postthat explica totes les possibilitats disponibles en la matèria.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

BITCOIN FAUCET PLUGIN POCS DUBTES

Post Litecoin

Dòlar de Namíbia a Bitcoin, Bitcoin a Dòlar de Namíbia?

Post Litecoin

Tinc un lloc web bitcoin francès i vull que el client

Post Litecoin

Ladreça sha desactivat

Post Litecoin

Bitcoin en fideïcomís

Post Litecoin

Tarifes de fracàs

Post Litecoin

Llocs legítims de mineria que paguen sense inversió

Post Litecoin

Tinc una petita galeria dart a Londres i magradaria que estiguessin inclosos en acceptar bitcoins

Post Litecoin

Com puc aconseguir un afiliat de garantia fixa a Nigèria?

Post Litecoin

Nova cooperació alemanya. bitnake.com, a lespai btc, és una estafa just a la porta!

Post Litecoin

Coinbase comptes a Ledger Nano S Wallet?

Post Litecoin

Congelació dEthereum