Límits de compra de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Límits de compra de Bitcoin

Límits de compra de Bitcoin

Pregunta:

Estem tractant de comprar un bloc de Bitcoin. La cartera diu el nostre límit és de $ 200.00 per setmana. Hem comprat $ 2500 dues setmanes seguides. Per què hi ha un límit si tenim diners al banc?

Resposta:

Hola Joan,
crec que per la cartera és probable que dir l'intercanvi? Bitcoin de programari i maquinari carteres no tenen límits, però molts intercanvis fan, ja que han de complir amb les regulacions, etc. Si va a comprar més del seu límit establert d'intercanvi, mirar cap a fora - que podria congelar el seu compte.

Sense comentarisRecuperació de Bitcoin: transferència de frases de cartera de llavors a un altre monederPregunta:

Hola, partint d'una pregunta formulada amb anterioritat (juntament amb una nova sol·licitud d'aclariment que crec que es perd degut no poblar com una nova pregunta oberta), vaig a autor la consulta com un nou question.if es perd una cartera (maquinari perdre físicament, programari corrputed o no suportat pel nou sistema operatiu, o qualsevol escenari que es pugui imaginar), i el fabricant / proveïdor d'aquesta cartera ja no es dedica a oferir un nou reemplaçament cartera de maquinari / programari, pot ser que la frase llavor de la recuperació pot utilitzar amb una proveïdor diferent \ 's cartera per recuperar l'accés als bitcoins dins, o es perden per sempre els bitcoins? Gràcies!

Resposta:

Hey Kevin,
 

Comentaris:

Si us plau, obrir una nova pregunta per això, ja que està més enllà de l'abast de la pregunta original i vaig a respondre.

Gràcies! sinó també, una cartera pot fer-se massa paper i el que es faria primer?

Si el Nano S pot contenir Bitcoin, ETH i LTC

Pot Bitcoin i també altres, específicament eth i litecoin ser posat en Nanos i tot i així obtenir una còpia en paper cartera?


Reglament de Bitcoin a lÍndiaPregunta:

Segons els informes de premsa, el Govern de l'Índia podrà prendre mesures estrictes contra Bitcoin comerç a l'Índia. Com pot afectar l'ecosistema moneda digital. Després de la Xina i l'Índia, els altres països poden prendre mesures similars, ja que serà més fàcil per a ells?

Resposta:

Hey Rahul,
Altres països de fet pot prohibir bitcoin, però, com altres, com el Japó (i crec Austràlia), han legalitzat Bitcoin, el resultat serà la d'impulsar la innovació als països Bitcoin ambient. Mentre que els governs poden fer que sigui molt difícil per als ciutadans comuns per a usar Bitcoin, l'efecte a llarg termini d'aquest pot ser perdre futura competitivitat econòmica a les nacions que permeten Bitcoin.

Sense comentaris


Bitcoin scamPregunta:

Quina és la seva opinió sobre l'estafa bitcoin que està passant aquest any?. Vaig fer un munt de recerca i va semblar molt interessant fet sobre Bitcoin. El preu de Bitcoin no és controlada per la minera Bitcoin / usuari en lloc que és controlat per l'organització molt gran. No cal esperar cap canvi dràstic en el preu Bitcoin com en el passat.

Resposta:

Hey Wan, no estic segur de què es refereix quan diu "l'estafa bitcoin que està passant aquest any". Bitcoin no és una estafa i definitivament no és controlat per qualsevol organització gran. No obstant això, hi ha algunes empreses que cregui altcoins que no estan descentralitzats, potser vostè es refereix a aquells. Es pot veure el meu últim post sobre Bitclub Networkto entendre el que vull dir.

Comentaris:

També crec coincé i Hashocean són una estafa. De fet, crec que la majoria si no tots els llocs de mineria Bitcoin núvol i llocs multiplicadors són una estafa.

Crec que hi ha dos principals estafa passant aquest any....hashocean i coincé....combine juntes al voltant de 2,7 milions d'usuaris ha estat estafa... I per descomptat milions de dòlars bitcoin pena perdut....Aquest any fins ara és la major estafa torni a passar....es és controlat per gran organització....you sentir això potser al voltant d'aquest any o l'any que...... I en el meu camí sembla més proves.


Seguretat de Bitcoin i informàtica AIPregunta:

Hola!
Seria aquest tipus d'ordinadors capaç de realitzar canvis en el registre de la blockchain sense ordinadors regulars participants adonar-se'n i, per exemple, crear falses bitcoins?

Resposta:

Hola Gen, que és una bona pregunta que molta gent es pregunta en aquest moment.
De moment no hi ha cap risc previsible per als propers anys, de manera que jo entenc, i després d'això suposo que haurem d'esperar i veure com es desenvolupa la tecnologia.

Sense comentaris


Bitcoin enviat des de la meva carteraPregunta:

Hola, tinc una cartera en Blockchain i tota la meva Bitcoin va ser enviat des del meu wallet.I no va enviar el money.Who em pot ajudar receivedcmy diners de tornada?

Resposta:

Hey Nadav,
però es va produir el tall, per desgràcia, no hi ha res es pot fer per tornar les seves monedes. Transaccions Bitcoin són permanents i irreversibles. Li suggereixo que consulti la seva màquina a la recerca de spyware i els registres del seu navegador (si està disponible) per a les connexions d'URL.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Moneda multicultural?

Post Litecoin

Com vendre bitcoins a Canadà

Post Litecoin

Puc utilitzar el meu ordinador personal per moure sense causar problemes amb el meu sistema operatiu o altres programes

Post Litecoin

Nova cooperació alemanya. bitnake.com, a lespai btc, és una estafa just a la porta!

Post Litecoin

Dades comercials històriques

Post Litecoin

Com els miners recullen transaccions

Post Litecoin

Forquilla de Bitcoin a lor

Post Litecoin

Bitcoin ATM 1

Post Litecoin

Sestà cercant laplicació de la cartera. Coinbase no funciona a WY, i Circle ha deixat dutilitzar Bitcoin

Post Litecoin

Puc copiar el contingut al meu lloc web?

Post Litecoin

Com puc guardar altcoins de forma segura?

Post Litecoin

Acumulació de blocs