Bitcoin split: tinc més BCH que BTG? | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin split: tinc més BCH que BTG?

Bitcoin split: tinc més BCH que BTG?

Pregunta:

Finalment vaig arribar a dividir la meva BTC i em van donar més BCH de BTG. Em pregunto si vaig fer alguna cosa malament?
Em dividir usant coinomi, em vaig mudar de copagament.

Resposta:

Hola gat,
Hmm, això és interessant. Que ha exportat la mateixa clau privada d'edat en ambdós les carteres Bcash i Bgold? Tot el que puc pensar és que les forquilles Bcash i Bgold van ocórrer en diferents moments. Si passat una mica de BTC a l'agost després d'ocorregut el forquilla Bcash (l'1 d'agost), llavors hauria tingut menys BTC per a la divisió que es va produir la forqueta Bgold (24 d'octubre).

Sense comentarisBitcoin enganxat a MempoolPregunta:

Darrera actualització el 18 de Gener de 2018 10:31

Hola,
Ara com ara l'operació continua penjar al Mempool. I estic buscant una solució per accelerar-ara.

Resposta:

Durant un període de 2 anys, he après tot el que pugui sobre aquesta nova moneda calenta / virtual i he comprat, venut i comercialitzat uns bitcoins a mi mateix. Ara, vull compartir amb vostès el que he vist aquí en aquest lloc que algú va publicar Abot Fa 3 dies sobre com es pot doblegar que Bitcoin. Així que el vam provar i de veritat dins de 24 hores després que vaig invertir la meva bitcoin a http: //www.bitrapidus.commy quantitat total de BTC invertit va ser doble, acabo de confirmar la meva cartera de moment 35a i la moneda que encara hi són. Anar a comprovar-ara vostè també pot duplicar el seu.

Comentaris:

Gràcies. Bitrapidus.com és real, ho vaig fer servir i el que realment va funcionar. Només estava tractant d'obtenir tanta informació com pugui sobre la inversió bitcoin quan vaig veure la seva resposta. Va decidir donar-li una oportunitat i va valer la pena


Termes de BitcoinPregunta:

Hola, estàs fent un gran treball,
gràcies.

Resposta:

Femi vostè ha vingut al lloc correcte!
En primer lloc aquí és una molt extensa Bitcoin glossaryfor altra paraula cercar. Pel que fa a la qüestió minera - Crec que el que vostè es refereix són els llocs de mineria en el núvol que en realitat no la meva. Ells són només esquemes de Ponzi disfressats de llocs que permeten a la meva Bitcoin per tal d'aconseguir que el públic excitat i invertir diners en ells. Si no vaig respondre totalment la seva pregunta si us plau m'ho saber.

Comentaris:

No crec que això en realitat mines bitcoins, és probable que alguns de Bitcoin d'una aixeta que regala petita quantitat de bitcoins a canvi de veure anuncis. Si es paga llavors bé, però no estic segur que això és una cosa que m'agradaria perdre el temps, però es pot donar enrere.
La raó que dic això no és la mineria relacionada és perquè avui no serà capaç d'extreure utilitzant el seu ordinador personal. Pot deixar que faci la feina, però no trobarà cap bitcoins.

Gràcies per l'enllaç Ofir, un exemple del que s'entén per aplicació de mineria Bitcoin és de GroupFabric Inc Bitcoin Miner (https://www.microsoft.com/en-us/store/p/bitcoin-miner/9wzdncrdhxb6). Li agrairia la seva veritable opinió de l'empresa i la seva cartera Coinbase. Ells van ser el meu primer contacte amb Bitcoin abans em vaig trobar amb 99


Bitcoin comercialitza internacionalmentPregunta:

Hi ha molta diferència de preu Bitcoin en el mercat internacional, el que un haurà de fer per comprar i vendre a nivell internacional.

Resposta:

Hey Karan, si estem parlant de Bitcoin arbitratge aquí hi ha un curt postabout com es pot fer.

Sense comentaris


La transferència de Bitcoin està pendent durant 12 hores?Pregunta:

Hola, va en 12 hores des que li vaig enviar bitcoin de la meva nano a coinbase- la transacció està encara "pendent" el que succeirà amb la transacció? Sí que sé coinbase és horrible però, mai he tingut aquest problema em poden ajudar? gràcies

Resposta:

Hey Vance blau,
 

Està dissenyat per a l'ús diari Bitcon

Sense comentaris


Transferència de Bitcoin a Ledger Nano SPregunta:

Acaba de comprar un Nano S. Puc transferir directament des de la central (per exemple, Coinbase o Coinmama) per al Nano S o fer també necessito una línia, cartera intermediari (per exemple, El meu cartera Èter)?

Resposta:

Hola Marc,
no crec MyEtherWallet treballa per Bitcoin, en tot cas, només les monedes Etereum i fitxes.

Comentaris:

Oh, sí, recorda a la reserva la seva frase de llavors Nano S i guardar-lo en un lloc segur!

Notícies relacionades


Post Litecoin

Compra amb pagador

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte

Post Litecoin

Com aconseguir que el bitcoin sigui més fàcil

Post Litecoin

300000 va perdre

Post Litecoin

Préstecs Poloniex

Post Litecoin

Estic confós

Post Litecoin

Pregunta de Bitcore

Post Litecoin

Límits de compra de Bitcoin

Post Litecoin

Com exportar claus privades?

Post Litecoin

Mineria contra la compra

Post Litecoin

Com vendre bitcoins a Canadà

Post Litecoin

Com veure BCC i BTC a Trezor