Plataforma Bitcoins | Catalan.Lamareschale.org

Plataforma Bitcoins

Plataforma Bitcoins

Pregunta:

Estimats senyors

M'agradaria saber més respecte processador de pagaments bitcoins.

Tinc un lloc web de jocs d'atzar II es vol afegir un processador de pagaments per tal de rebre diners del meu client o per pagar quan demanen diners en efectiu. Aquesta plataforma Com afegeixo al meu lloc web, com va a treballar amb atresorar diners USD o de la UE i com el meu client o la meva auto pot ser un treball segur en aquesta plataforma.

BR

Digues-nos

Resposta:

Hola,
si vostè està buscant un sistema de diners en efectiu no sé de qualsevol sistema d'aquest tipus. L'únic que sé sobre els serveis que li permeten acceptar bitcoins com un proveïdor. La majoria dels llocs només paguen en Bitcoin i li toca a l'usuari a continuació, intercanviar que qualsevol que sigui la moneda fiduciària que vol. 

Sense comentarisBitcoins a FiatPregunta:

Darrera actualització el 5 de novembre de 2017 24:49

Hola,
Quina és la millor manera de retirar cryptocurrencies en un compte bancari a Alemanya?

Resposta:

Hey Hannes,
Si Bisq no és per a tu, llavors hi ha nombrosos intercanvis centralitzats, que treballen per al comerç d'euros i donen suport a les transferències bancàries. M'agradaria recomanar BitStamp com a opció molt durador i fiable, amb un gran mercat euro. Vas a haver d'enviar els escanejos de documents i així successivament, el que podria trigar una setmana o tres perquè aquests puguin verificar, però després que es tracta d'una forma molt ràpida i convenient per al comerç.

Sense comentaris


Bitcoins sense confirmar la tarifa dajustament manual (Blockchain)Pregunta:

Em resistia a fer una pregunta abans d'esgotar tots els meus recursos, però estic segur que camí per recórrer en aquest punt. Tinc dues petites transaccions que estan encallats en l'estat pendent de la meva cartera blockchain. Un dels quals està pendent des de fa prop de 40 hores a aquest punt. De tota la investigació que he fet, hi havia una taxa prou gran amb la transacció a ser preguntes mined.My són, què puc fer en aquest moment per empènyer a través de la transacció? He estat tractant d'utilitzar viabtc però seguir rebent el mateix missatge a intentar més tard. A més, Com s'ajusta manualment la tarifa d'\ 's en blockchain perquè això no torni a succeir. Per sort, era una petita ajuda $ amount.Any seria molt apreciada. (Fonts baix) d78a7628bf753fadfc982f5e396f98d5be02805f264352645dae2c0b22997ec8 - Transacció ID1KUZnSZDCb9T5qvG5Y8zRQQuQ1ApAYrT4G

Resposta:

Hey
en primer lloc m'alegro de veure que es va confirmar. Per evitar això la propera vegada que aquí hi ha dos consells poc coneguts:

  1. Utilitzar electro com la seva cartera. No és fàcil d'usar, però té un RBF (substituir per quota) característica que és bastant útil en aquestes situacions.
  2. ViaBTC accepta només 100 presentacions cada hora per ordre d'arribada de les sol·licituds. Així que assegureu-vos de deixar la seva opinió en el començament de l'hora i que va a ser bo.

Bona sort!

Comentaris:

Intenta llegir aquest post:
https://99bitcoins.com/why-bitcoin-transaction-pending-bitcoin-fees/

PLZ tinc una transacció que està mostrant uncomfirm durant 7 dies ara, els PLZ amablement em assessorar sobre què fer, la meva hash de la identificació és 61be4714cee72b7b06ee61f1019d9426f5feb3d28b8fa5c3ad4f76018914b1b5
gràcies mentre espero la seva resposta.


Moneder BitcoinsPregunta:

Hola, jo ja veig la seva entrada sobre bitcoins walletwith comparar i revisió, però puc updatethat publicar de nou perquè post molt antiga. Gràcies.

Resposta:

Hey Jen plaer conèixer-te!
De fet, em actualitzo aquest lloc de tant en tant constantment, vostè em pot dir el que pensa ha de ser actualitzat?

Sense comentaris


BITCINSPregunta:

Vaig enviar bitcoins d'algun producte a un lloc web de l'OMS només accepta bitcoins però no són el finançament MEU COMPTE AMB ELS bitcoins em van enviar enllà Hi ha alguna manera que estigui en les meves BITCIONS TORNAR ????

Resposta:

Hola,
 

Sense comentaris


Mineria de Bitcooin amb D3 i X11Pregunta:

Som novells en la mineria de xifrat. Vam comprar un antminer D3 amb la font d'alimentació per uns $ 1100. El nostre cost d'energia neta és de $ 0.06 / kWh. Estem funcionant amb X11 i la piscina mineria és Nicehash. Primera pregunta: ¿Estem explotant bitcoins a la taxa mitjana de 0,0008 BTC / dia. No obstant això, la majoria dels llocs web diuen x11 i miner D3 no es poden utilitzar a mina bitcoins. En segon lloc, estem malla al voltant de 100 $ / setmana, el que sembla molt més alt que les calculadores mineres indiquen. Qualsevol informació seria apreciada. Gràcies.

Resposta:

Hola Eli,
https://btcgo.org/coin/mining/

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

El millor lloc per comprar Bitcoin a lÍndia al tipus de canvi?

Post Litecoin

Electrum-LTC és tan bo com Electrum

Post Litecoin

Inverteix i guanya Bitcoin

Post Litecoin

Microhash és una estafa perillosa

Post Litecoin

Comprant Bitcoins amb Neteller

Post Litecoin

Com comprar bitcoins amb una targeta de crèdit sud-africana mentre es troba a Qatar

Post Litecoin

Sestà cercant laplicació de la cartera. Coinbase no funciona a WY, i Circle ha deixat dutilitzar Bitcoin

Post Litecoin

Lestafa de Crystafox els miners o la legitima?

Post Litecoin

Moneda multicultural?

Post Litecoin

Qoinpron prou bo per invertir?

Post Litecoin

Clau privada xifrada

Post Litecoin

Comparació dintercanvi