Pregunta de Bitcore | Catalan.Lamareschale.org

Pregunta de Bitcore

Pregunta de Bitcore

Pregunta:

¿Descarregar bitcore - 100 GB! - part del procés? És aquest el blockchain que residirà en el meu equip? Llavors, ¿com encaixa en els telèfons mòbils?

Resposta:

Hey Rob, tens tota la raó.
 

Sense comentarisProblemes de BiteMinerPregunta:

Què sap vostè de BiteMiner? Estic llegint que van tancar el seu lloc després de ser tallat, però no sé si van a obrir una còpia de seguretat o no. Per la resta, no estic segur de si es tracta d'una mina de fiar o no. Qualsevol idea?

Resposta:

Hey Chris, jo realment no sé molt sobre ells. No obstant això el 99,9% dels llocs de mineria Bitcoin núvol són una estafa de civil pel que no em sorprendria.

Sense comentaris


BithumbPregunta:

Possible és que registrar-se en bithumb als clients d'Europa? Com im strugling de fer això i no es pot contactar amb el suport de la mica

Resposta:

Hola Ricardas,
no compta amb experiència directa amb Bithumb, però només mirar al seu pàgina de registre, sembla que requereixen un número de telèfon de Corea per inscriure-s'hi. En cas contrari, no hi ha cap restricció sobre les nacionalitats. És probablement la millor manera de contactar amb ells si el investiguen 1to1 no funciona, també pot trucar a ells, hi ha un nombre al seu lloc.

Sense comentaris


Bitmagnet.biz estafa o legitimaPregunta:

El seu bitmagnet.biz és estafa o de fiar

Resposta:

Hola,
no he sentit parlar d'aquest lloc. Es suggereix emprar l'estafa Bitcoin testto esbrinar per si mateix.

Comentaris:

Bitmagnet.biz segueix pagant el meu

O mesmo this acontecendo comigo, PECO pagamento mes fica Pendente já faç uns quants dies. Enviei dois correus electrònics Pedindo um posicionament, também não foi respost. Lamento Profundament pela Manca de caráter dónes pessoas eo Abús indiscriminat de la Bona Fe dónes pessoas

Idem...

És cert que el mateix problema s'ha de passar a mi i ara m'ha de posar en un gran problema aquí a Ghana

Bitmagnet.biz és una estafa perquè no estan pagant el mes passat ja que sempre widraw meu benefici que em paguen fins a l'1 setmana de febrer, quan vull widraw de nou en el 3 setmanes de febrer de tota la meva widraw està pendent fins ara tot estafa la inversió a causa de al llarg de milions de diners s'inverteixen,,, ja que busco si és veritat que són estafa vaig veure molts comentaris sobre la bitmagnet no estan pagant per això sé que la meva inversió de bitmagnet són massa estafa,,,, sempre que el missatge d'ells, però res resposta

Són gran estafa vegada que vaig perdre 1.2 BTC.

Abans de dipòsit que estaven responent ràpidament però ja que els dipòsits I em deixen de respondre també que no són l'alliberament del meu dipòsit inicial.

Bastared, fill de puta


Bitmain Asic Product Release CyclePregunta:

Hola,
Té les dates de llançament de cada un dels productes bitmain? Serà interessant saber si llancen nous productes cada 3 o 6 mesos.

Resposta:

Hey Digger888,
 

Comentaris:

Estava pensant sobre els productes de l'any anterior. Quan s'alliberen R4, L3 +, S9, T9? A partir d'aquí podem fer extrapolació.


Bitman o spondooles sp 20Pregunta:

Gentlament respectada per favor, que la minera és la millor s7 antminer o spondooes sp 20 per obtenir beneficis gràcies amswer

Resposta:

Hola,
actualment el millor miner per extreure bitcoins és la s9 Antminer. Per obtenir més informació sobre la mineria rendibilitat suggereixo llegir aquest post.

Sense comentaris


Aplicació BitPayPregunta:

Hola,

Anava a través teu llista de les millors carteres i jo no vaig veure la cartera de BitPay esmentat. Qualsevol consell per aquest? Crec que està fet per la mateixa companyia que va fer copagament.

Resposta:

Hey Thomas, estàs en el correcte.
Gràcies de nou.

Sense comentaris


El pagament per Bitcoin de Blockchain sha retardat ara durant més de 4 diesPregunta:

Hola,
Gràcies

Resposta:

Hola Padders gust en conèixer-te.
Suggereixo algunes coses:

  1. Deixi d'usar Blockchain.info - També tinc aquest problema amb ells i estic allunyant d'ells.
  2. Llegir aquest ordre postín per entendre el que pot fer per accelerar el seu transacció (fer una ullada a la secció ViaBTC a la part inferior)

Bona sort!

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Principiant confós

Post Litecoin

Quant a la cartera de cartutx Electrum :

Post Litecoin

És una inversió una estafa?

Post Litecoin

El Bitcoin Core ha dexecutar-se en 8333

Post Litecoin

Revisió de Cex.io i Keepkey

Post Litecoin

Préstecs Poloniex

Post Litecoin

Bitcoin en fideïcomís

Post Litecoin

Nou en Bitcoin 1

Post Litecoin

Mineria contra la compra

Post Litecoin

Com començar sense SMS

Post Litecoin

Mai heu rebut monedes després de subscriures

Post Litecoin

BITCOIN FAUCET PLUGIN POCS DUBTES