Referència de Blockchain | Catalan.Lamareschale.org

Referència de Blockchain

Referència de Blockchain

Pregunta:

Com jo ho entenc: un bloc sempre s'està referint a un altre bloc previois manera nodes blockchain poden, per exemple, comprovar la quantitat en un compte dels pagadors. Suposem que un detallista de moda popular que s'accepta pagaments en bitcoins i de la qual els seus productes són sempre un preu de menys d'1 bitcoin, vol pagar la factura al seu proveïdor de serveis logístics. Aquest distribuïdor no té altre mitjà d'ingressos. Aquest projecte de llei LSP té sempre un preu de múltiples bitcoins. Al que (ingrés) és el bloc de bloqueig de pagament LSP refering?

Resposta:

Crec que no he entès bé el camp de referència al bloc anterior. Vaig comprar que el camp de referència es va utilitzar per determinar la última transacaction a ser capaç de determinar la credibilitat del pagador. Per exemple, el pagador no rep suficients bitcoins per pagar la factura del proveïdor de serveis de logística (LSP). Un rebut d'un pagament d'una peça de roba, aparentment, no seria suficient per pagar la factura de la LSP.
Ara entenc que no he entès bé el propòsit del camp de referència. Ara entenc que només està destinat per a fins de comanda / seqüenciació de transacció. De fet, la meva pregunta és obsoleta amb aquesta entesa. Les meves disculpes.  

Comentaris:

La pregunta no és clara per a mi:
2. Què és un ISP i com es relaciona amb la qüestió

GràciesIdentificador de la cartera de BlockchainPregunta:

Darrera actualització el 16 de gener 2018-10 a.m.

He parlat amb diverses persones que diuen a la meva BTC usant S9 Antminer. Alguns són obvis els estafadors quan demanen un accés complet a la seva cartera Blockchain.
La història és que necessiten l'ID per configurar la seva cartera en el seu minera.

Resposta:

Hola Joan, pot compartir la direcció de la cartera Bitcoin amb altres com estigui disponible al públic en el blockchain. El que sempre cal tenir en secret és la clau privada. Hereyou pot


BLOCKCHAINPregunta:

Hola, quina és la millor manera de comprar o invertir en blockchains?

Resposta:

Hola Niola,
vostè pot comprar l'coinsdistributed en un blockchain específica, no el blockchain si. Li suggereixo que fes un cop d'ull al nostre article sobre les inversions Bitcoin, se li pot donar una idea valuosa.

Sense comentaris


BOSS BTCPregunta:

Bon dia
Malcolm

Resposta:

Hola Malcom, realment no puc dir si aquest aixeta és de fiar o no. Suggereixo mirar al seu voltant BitcoinTalk.org i veure si algú té algun comentari sobre aquest aixeta.
A més, si alguns llocs se li demana que invertir bitcoins suggereixo que es mantingui allunyat d'ella. Aquest és el meu consell sobre les inversions Bitcoin.

Comentaris:

Aquests llocs són TOTALMENT FALS! Em va portar mesos a 0.1BTC meu acaba de perdre en un minut d'estupidesa.
18VuFXcE4exQQfzHgYoRtXWrHsfsRmiwTX


Va comprar LTC però lenvià a una adreça de liteaddress.org: com aconseguir-la en el Litecoin Core - Wallet?Pregunta:

Estic tan nou...
Creu que és possible transferir aquesta LTC aparentment perdut el meu litecoin Core - Moneder?

Resposta:

Hey Tom,
"... Es pot escombrar les claus privades d'electro... Però en Core pot obrir la consola sota de la finestra de depuració d'Ajuda i escriviu importprivkey (seguit per la clau privada) i després importar la direcció (seguit de la direcció) i després reiniciar des indicatiu mitjançant - indexar banderes -rescan (només després d'haver importat les seves claus) ".

Sense comentaris


Moneder de bitcoins de paPregunta:

Així que em va donar la cartera de pa en el meu iPhone perquè vaig llegir que es podia comprar bitcoin amb una targeta de crèdit directament des de l'aplicació. He arribat a descobrir que el meu banc no és a la llista de bancs admesos. He llegit que si vostè compra bitcoin de Coinbase que poden realitzar un seguiment del que està comprant. La meva pregunta és si compra bitcoin de Coinbase i enviar-lo a la cartera de pa seria Coinbase encara serà capaç de realitzar un seguiment de les coses quan faig servir el pa per fer la compra? Vaig pensar que tot el punt de Bitcoin va ser privacitat?

Resposta:

Hola Will,
Malauradament no sé quantes transaccions monitoritzes Coinbase des del punt d'haver enviat els bitcoins des de la seva plataforma, de manera que no es pot dir que si envia les monedes de la cartera Pa no van a seguir-ho en el futur. Si voleu utilitzar les seves bitcoins anònima, li suggereixo que llegeixi aquest article. 

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Puc utilitzar el meu propi servidor dedicat dallotjament web dedicat als meus bitcoins?

Post Litecoin

Coinbase comptes a Ledger Nano S Wallet?

Post Litecoin

És una inversió una estafa?

Post Litecoin

És la meva cartera de Bitcoin la mateixa que la publicació de Bitcoin?

Post Litecoin

Tarifes de fracàs

Post Litecoin

Problema de segona contrasenya de Blockchain

Post Litecoin

Transaccions retardades

Post Litecoin

Problema amb el pagament i les adreces de XAPO a 99bitcoins.com

Post Litecoin

He enviat BCH a ladreça BTC

Post Litecoin

Entrant a la meva billetera

Post Litecoin

Has mirat Freewallet.org encara?

Post Litecoin

Canvi dadreça de Bitcoin 1