Compra i venda de monedes 2 | Catalan.Lamareschale.org

Compra i venda de monedes 2

Compra i venda de monedes 2

Pregunta:

Vaig comprar cripto usant Luno i Altcointrader. Si aquestes empreses no, com puc accedir als meus monedes?
Angeala

Resposta:

Hey Angela,
Si no posseeix les claus privades, que no són propietaris de les monedes. Si aquests intercanvis baixen, és probable que mai aconsegueix les seves monedes esquena. És per això que es recomana sempre realitzar l'emmagatzematge de les seves monedes en una cartera personal i no encarregar-los a un moneder de canvi, que és totalment fora del seu control. Vegi la nostra secció de comentaris cartera a la recerca d'ajuda en l'elecció d'una cartera personal adequat per a l'emmagatzematge de les seves monedes. Les seves monedes només han d'estar en un intercanvi quan està activa el comerç.

Sense comentarisCompra i venda de monedes 1Pregunta:

Quan compro Bitcoin, i després comprar una altra moneda amb què Bitcoin de pagar una quota per la compra de Bitcoin inicialment i després una quota per a la compra de nova moneda. Quan venc la moneda que vaig comprar em paguen una quota per intercanviar de nou a Bitcoin i una altra quota per canviar de nou a dòlars correctes? Ara la meva pregunta és "puc comprar amb un bitcoin i vendre directament a USD alguna manera" evitant tots aquests honoraris?

Resposta:

Hola Jim,
Si vostè em va deixar saber què alters en particular que desitja, puc veure si hi ha algun intercanvi de Fiat, que l'ofereixen, tot i que probablement podria aconseguir el mateix més ràpidament amb un motor de cerca.

Sense comentaris


Compra dantinieblaPregunta:

Hola, Ofir
Gràcies per endavant

Resposta:

Hola Suds,
Si vostè necessita l'L3 + abans d'aquesta data, que haurà de prendre les seves ocasions amb el mercat secundari, utilitzant els redistribuïdors i mercats com Amazon. Vostè pot arribar a pagar un preu més alt aquí. Pel que jo sé, no hi ha empreses índies que venen el L3 + en aquest moment. Per tant, li recomano que vagi amb Amazon causa de les seves garanties de devolució de diners fiables, però només si es pot trobar un preu decent-L3 + que es subministra a l'Índia a Amazon.

Sense comentaris


Comprant Bitcoin com un americà que viu a EquadorPregunta:

Darrera actualització el 17 de gener del 2018, 00:34 a.m.

Hola Ofir! Sóc un americà que viu a l'Equador. Quina és la millor manera per a mi per comprar bitcoin, eterium, litecoin, o qualsevol altra altcoint? Gràcies! M'encanta el teu bloc! Caroline :)

Resposta:

Hola Caroline :)
crec que Coinmamaand CEX.ioboth acceptar clients de l'Equador. També pot utilitzar el "trobar la millor millor per comprar bitcoins" Widget tenim a la barra lateral dreta de la pàgina. L'important és triar el mètode de pagament, ja que això afecta el que estaran disponibles perquè els intercanvis.

Sense comentaris


Compra Bitcoin per compte bancariPregunta:

Puc comprar bitcoins a través del meu compte bancari? Coinbase cobra ni més ni menys de 3,99% per a compres amb targeta de crèdit, però no puc trobar la manera d'utilitzar el meu compte bancari. Jo entenc que la càrrega usant un compte bancari és de l'1%. Si Coinbase no ofereix això, hi ha altres empreses que fan?

Resposta:

Hola Clive,
 

Sense comentaris


Compra defectiu Bitcoin (BCH)Pregunta:

Hola,
Aj

Resposta:

Hola Aj,
https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin-cash/#markets

Comentaris:

Gràcies Steven.


Compra de bitcoin de SAPregunta:

Hola sóc de Sud-àfrica, així que com fa un per a la compra de Bitcoin sense ser capaç de verificar els comptes a causa de no ser un ciutadà d'aquests països en els quals els intercanvis operen a

Resposta:

Hey Clive,
 

Comentaris:

Clive, que és fàcil de comprar a Bitcoin SA - M'agrada Luno.com, que treballa directament en ZAR i es pot EFT diners de qualsevol dels nostres bancs més grans. També hi ha Altcointrader i Localbitcoin, però em sembla Luno el més simple.


Comprant Bitcoin a HawaiiPregunta:

He estat tractant durant 2 setmanes per comprar Bitcoin. Coinbase no està activa a Hawaii. Què em recomaneu?

Resposta:

Hola Carles,
La regulació a Hawaii sobre Bitcoin recentment arribar a ser bastant estricta, de manera que els intercanvis populars va detenir servei d'aquesta regió. Vostè pot comprar a través de Bitcoin LocalBitcoins, tractar de trobar un venedor local en la seva àrea. 

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Com vendre bitcoins a Canadà

Post Litecoin

Valor Bitcoin 3

Post Litecoin

Mèrit dinversió de bitcoin

Post Litecoin

Congelació dEthereum

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte

Post Litecoin

Noves carteres

Post Litecoin

Problema de segona contrasenya de Blockchain

Post Litecoin

Problema amb enllaç de referència al vostre gran complement wordpress

Post Litecoin

Principiant confós

Post Litecoin

Problema de la butxaca Bitcoin

Post Litecoin

Mineria amb galàxia de lestil de vida

Post Litecoin

Mineria de Bitcoin amb mines de gènesi