Comprar Bitcoin en un altre país? (comprador per primera vegada) | Catalan.Lamareschale.org

Comprar Bitcoin en un altre país? (comprador per primera vegada)

Comprar Bitcoin en un altre país? (comprador per primera vegada)

Pregunta:

Hola, visc a Nova Zelanda però tenen alguns fons a Austràlia ($ AUD) i estic pensant en comprar Bitcoin a Austràlia $ 's perquè el mercat és més gran i sembla que hi ha més de compra i, a més llarg termini; la venda d'opcions. És aquesta permesa / possible, o he de comprar només al meu país de residència actual?
PD: en gran mesura es va beneficiar dels excel·lents vídeos d'entrenament, Salutacions Nate

Resposta:

Hola Gary,
Altrament, m'agradaria suggerir l'ús d'un intercanvi peer-to-peer com LocalBitcoins.com. Com es tracta amb individus allà, és probable que sigui molt més flexible - sempre que aconsegueixen MXN al seu compte, no estan obligats a fer el mateix tipus de AML / KYC coses tan grans mercats regulats.

Sense comentarisCompra de bitcoins a la base de monedes de lÍndiaPregunta:

Darrera actualització 16 gener 2018 a 09:54

Puc comprar bitcoin en coinbase utilitzant el sistema d'agent de l'Índia utilitzant una targeta de dèbit que és acceptat internacionalment?

Resposta:

Hey Aayush,
aquí hi ha una llista de països que reben suport de Coinbase. Com es donarà compte de l'Índia no hi és, el que significa que no serà capaç d'utilitzar Coinbase fins i tot si vostè té una targeta de dèbit internacional.

Comentaris:

Hola Raj,

Lamentablement no fem servir aquests tipus d'acords privats. Suggereixo que vostè la comprovació intercanvis basats en l'Índia, com Unocoin o Zebpay.

Hola Beigel,

Sóc de l'Índia i vull comprar bitcoins o etherum de Coinbase ja que hi ha una diferència de preu. Així que si és possible es pot comprar (si vostè és dels EUA) i després me la transferència i et vaig a pagar el preu de compra + 2%


Compra de bitcoins a la base de monedesPregunta:

Com vostè sap que la compra de preu de Bitcoin és molt inferior a Coinbase però és només per als Estats Units ciutadana. Pot un del meu amic en EUA comprar bitcoin i enviar-lo a la meva Zebpay índia? Hi ha alguna tarifa de transacció involucrats i en cas afirmatiu, quant és?

Resposta:

Hola Rajeev,
Espero que això va ajudar.

Sense comentaris


Comprant Bitcoin amb Paypal de crèdit de dèbitPregunta:

Hola, vull saber els mètodes o llocs web com podem comprar bitcoins a través de targetes de dèbit / crèdit o paypal sense documents KYC o verificació.

Resposta:

Escolta Marc.
 

Sense comentaris


Compra Bitcoin amb el saldo mòbil (crèdit telefònic)Pregunta:

Hola!
Quan estàvem tenint en compte l'execució del servei, la nostra prioritat principal era la simplicitat i facilitat d'ús. Per tant,

Comprar bitcoins amb el crèdit mòbil no requereix registre d'un compte o verificar la identitat.

La nostra investigació mostra que tots els intents anteriors per posar en marxa un servei d'aquest tipus han fracassat, i no hi havia cap solució universal per comprar bitcoins amb l'equilibri mòbil fins al moment. Per tant, estem molt contents d'haver convertit en la primera companyia a tenir això en la nostra gamma de serveis. Durant la primera setmana (després d'haver posat en marxa en 9 països), es van vendre més d'1 Bitcoin amb els pagaments mòbils - creiem que és un gran resultat, ja que la funció està orientada a petites compres de ~ $ 10- $ 50.
Vilius, BizDev @ Coingate

Resposta:

Comentaris:

Servei no el seu treball, crec que encara no ha parlar així perquè sóc a prova el seu servei avui i el meu amic en un altre país ahir i no va funcionar
així que quan us plau no empenta fals servei


Compra de bitcoins per a la inversióPregunta:

Sóc un principiant 100%. Vulgueu invertir $ 250.00 i mantenir-hi com a inversió. No m'interessa, però, en la mineria, la venda etc, però llegeixo els seus cursos d'iniciació i encara no sap on i com començar. No m'importa pagar per una cartera privada. Per favor em guia.

Resposta:

Hey Rafael,
li suggereixo que vegeu la nostra secció de comentaris Moneder, decidir sobre una cartera, i després comprar una petita quantitat de monedes per experimentar. Vegi la nostra secció de guies de compra per obtenir ajuda amb la recerca d'un intercanvi per a la compra de.

Sense comentaris


Compra de bitcoins per primera vegadaPregunta:

Així que he creat una cartera amb blockchain i estic tractant de comprar bitcoins. Coinbase afirma que ja no està operant a Hawaii, així com un altre lloc he intentat. Hi ha altres llocs disponibles per a mi per comprar bitcoins o és Hawaii fora de la xarxa?

Resposta:

Hola Jean, La compra d'bitcoins des Hawaii és un cop més i més difícil avui en dia. De fet Coinbase i altres intercanvis populars no ofereixen els seus serveis allà. De moment crec que l'únic lloc on pot comprar bitcoins a Hawaii és Localbitcoins. Tu pots

Notícies relacionades


Post Litecoin

Transacció BTC: perdut entre intercanvis

Post Litecoin

Com començar sense SMS

Post Litecoin

Comparació dintercanvi

Post Litecoin

Noves carteres

Post Litecoin

Comprant Bitcoins amb Neteller

Post Litecoin

Mai heu rebut monedes després de subscriures

Post Litecoin

Lestafa de Crystafox els miners o la legitima?

Post Litecoin

Quants bitcoins obren una aixeta?

Post Litecoin

Quant a la cartera de cartutx Electrum :

Post Litecoin

AUSTRÀLIA -

Post Litecoin

Arbitratge

Post Litecoin

Vull comprar Ethereum i riure, però estic davant dalguns problemes