Puc fer servir qualsevol moneda utilitzant el meu ordinador portàtil des de Multipool o qualsevol altre lloc | Catalan.Lamareschale.org

Puc fer servir qualsevol moneda utilitzant el meu ordinador portàtil des de Multipool o qualsevol altre lloc

Puc fer servir qualsevol moneda utilitzant el meu ordinador portàtil des de Multipool o qualsevol altre lloc

Pregunta:

Darrera actualització el 24 de gener de 2018 24:19

Puc extreure peercoin o qualsevol altra moneda utilitzant Multipool del meu portàtil. En cas afirmatiu, com puc? El meu portàtil és guanyar 32 sistema amb Windows 7 en ell.

Resposta:

Hola Nitin,
 

Com mina de Moneo en el seu PC: Guia d'un principiant a XMR Mineria

Comentaris:

No es pot aconseguir un monedes d'moneda digital mitjançant l'ús de qualsevol dispositiu que no té capacitat suficient. Jo li aconsello que usi la mineria núvol, en aquest cas, només necessita accés a Internet. Recentment he començat a treballar amb CredoTrade, el lloguer de les capacitats de l'empresa per a la mineria núvol. Atès que aquesta és la meva primera experiència, no tenia res a comparar. No obstant això, puc dir que, si bé tot és prou bo per a mi. No he observat cap defecte, totes les transaccions s'executen a l'instant, no hi ha càrrecs ocults addicionals. Vull fer especial èmfasi en el fet que els especialistes CredoTrade em va ajudar tot el temps, pel que he rebut immediatament respostes a les meves preguntes. Per aquesta raó, el rellotge de la ronda-servei i la qualitat de la mateixa no es pot deixar desapercebut. A causa d'aquest suport i la prevenció dels defectes en el treball d'aquesta empresa, puc recomanar amb seguretat CredoTrade.

I he de dir a aquells que encara no han passat a la mineria núvol, li recomano que ara! Les granges que necessiten per ser ubicada a casa, són al passat. Ara hi ha grans ofertes de les empreses que li donen l'oportunitat d'obtenir també mitjançant el pagament de lloguer de les seves capacitats, i no té necessitat de pensar en instal·lar tot aquest equip a casa. I el més important, no cal pensar en la instal·lació i manteniment d'aquests equips en condicions de treball.

Notícies relacionades


Post Litecoin

Com veure BCC i BTC a Trezor

Post Litecoin

Moneda multicultural?

Post Litecoin

És bitcoin-mine.org una publicitat de SCAM a Facebook?

Post Litecoin

Quant costa el cost minero amb la meva pc?

Post Litecoin

La meva pròpia instal·lació contra lallotjament de tercers

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte

Post Litecoin

Velocitat minera de Bitcoin (CPU)

Post Litecoin

Revisió de Cex.io i Keepkey

Post Litecoin

Clau privada per a forquear

Post Litecoin

Electrum-LTC és tan bo com Electrum

Post Litecoin

Entrant a la meva billetera

Post Litecoin

Mineria Monero?