Es pot obtenir diners per a la mineria Litecoin i altres Altcoins i una pc? | Catalan.Lamareschale.org

Es pot obtenir diners per a la mineria Litecoin i altres Altcoins i una pc?

Es pot obtenir diners per a la mineria Litecoin i altres Altcoins i una pc?

Pregunta:

Darrera actualització 16 gener 2018 a 04:27

  • Un article en línia diu:
  • Tot i que ara es considera massa tard per als aficionats sense costosos processadors ASIC per començar bitcoins mineres, moltes de les monedes digitals alternatius segueixen sent molt adequat per a la mineria en el seu PC domèstic. En aquesta guia, el portarà a través de tot el que necessita saber per començar l'excavació d'un litecoins pocs, o feathercoins dogecoins sense necessitat d'equip addicional costós.

En la seva major part, cryptocurrencies empren SHA-256or scryptas la seva prova de treball algoritme de hash, però moltes de les monedes més recents han optat per scrypt.

Scrypt tendeix a ser el més intensiu de la memòria dels dos - però, PC per a la llar amb les targetes gràfiques raonablement potent encara pot explotar aquestes cryptocurrencies amb força eficàcia, ja que no hi ha ASIC dedicats per competir amb

És això cert? Quant es pot fer amb un PC assumint l'electricitat és lliure?

Gràcies o la seva ajuda. Sóc un principiant i tractant de donar-li sentit a tot això. Molt important per a mi ja que sóc minusvàlids ia la recerca d'una manera de fer un ingrés sense perdre time.thank vostè.

Resposta:

Hey, Tony, encara pot altcoins mina (qualsevol moneda diferent de Bitcoin) amb el seu PC, però és probable que necessitis una targeta de gràfics (GPU) per a aquesta tasca. El lloc de Minecan Què li mostri les diferents monedes que pot mina i la seva rendibilitat. No obstant això cal tenir en compte que algunes monedes són només escombraries i no val la pena el temps que va passar en la mineria d'ells.
En realitat, ningú pot dir amb seguretat que les monedes tindran un valor de res en el futur - és una cosa que haurà d'experimentar i decidir per si mateix. Un bon punt de partida seria llegir una mica sobre Bitcoin miningan una referència. 

Sense comentarisCanadian Expat que vol comprar bitcoin usant CAD amb un compte bancari canadencPregunta:

Em vaig traslladar als EUA un any i mig enrere, i els meus diners està assegut al meu compte d'estalvis canadenc. Tots aquests intercanvis requereixen una factura de serveis públics que mostri una adreça de Canadà, i els venedors d'intercanvi P2P volen un Western Union o Money Gram, que és difícil de fer dels EUA quan es tracta d'un banc canadenc. Qualsevol té un consell?

Resposta:

Hola Josh,
Essencialment, crec que el mètode més fàcil serà per portar una mica més de CAD als EUA, si s'utilitza PayPal o transferència bancària per finançar un nou compte bancari als Estats Units. Si no és possible que vostè pugui obrir un compte amb un banc d'Estats Units, potser de posar-la en el compte d'un amic de confiança i fer que es compren el Bitcoin per a vostè.

Sense comentaris


No es poden enviar diners des de la informació del bloc de bloqueigPregunta:

Hola a tothom!
QUÈ FER?

Resposta:

Hola Svetlana,
 

Sense comentaris


No es pot iniciar la sessió a laixetaPregunta:

No puc iniciar sessió. No puc trobar la pàgina d'inici de sessió.

Resposta:

Hey Lajos,
 

Comentaris:

No puc accedir a pixelkeys.es Diu que no pot obrir la pàgina d'un servidor amb el nom d'amfitrió especificat no s'ha pogut trobar. El que passa és que el lloc o en el meu final.

Gràcies. I'v té.


Problemes CaptchaPregunta:

CAPTCHA per què no es va presentar a entrar al lloc, cal entrar a 20-30 vegades cada un, abans d'obrir-lo 1 cop

Resposta:

Hola, s'utilitza un tercer proveïdor de Captcha partit en 99Bitcoins aixeta i de vegades té problemes. No tenim cap control sobre això, el millor que li pot aconsellar és tractar d'accedir a la clau d'aigua des d'un navegador diferent o torna a intentar-ho més tard.

Sense comentaris


Captcha.me Integeration amb el connectorPregunta:

Hola Sir,
Gràcies tant.

Resposta:

Hola, això no és possible de moment.
A més, per a un major suport de la clau per favor utilitzeu la pestanya "suport" a l'interior del quadre de comandament aixeta.

Sense comentaris


Captcha no funcionaPregunta:

Hola,
Qualsevol solució?

Resposta:

Hola Joao,
Fem servir un tercer proveïdor de Captcha partit en 99Bitcoins aixeta i de vegades té problemes. No tenim cap control sobre això, el millor que li pot aconsellar és tractar d'accedir a la clau d'aigua des d'un navegador diferent o torna a intentar-ho més tard.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin - Instruccions

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte

Post Litecoin

Mineria contra la compra

Post Litecoin

Clau privada per a forquear

Post Litecoin

Noves carteres

Post Litecoin

Quant a la cartera de cartutx Electrum :

Post Litecoin

Has mirat Freewallet.org encara?

Post Litecoin

Calculadora Bitcoin: informàtica durant un període més llarg (>1er mes)

Post Litecoin

Transacció BTC: perdut entre intercanvis

Post Litecoin

Compra i venda de monedes 2

Post Litecoin

Adreces de cartera de paper

Post Litecoin

CrowdWiz ICO