Moneder Choosecase.com | Catalan.Lamareschale.org

Moneder Choosecase.com

Moneder Choosecase.com

Pregunta:

Has mirat en choosecase.com emmagatzematge en fred

Resposta:

Hey Curt,
no, jo encara no les han escoltat sobre això recentment. Vaig a tractar de fer una ullada en els propers mesos i veure si puc escriure un comentari sobre ell també. Gràcies per fer-m'ho saber.

Sense comentarisOferta circulant i subministrament totalPregunta:

Hola,

Si la circulació de subministrament d'alimentació i total són molt alts com Cardano (ADA), per exemple, molts mil milions, és que alguna cosa està malament per al preu cada vegada més gran? Em Imagin si que creixen a 100, llavors el preu total serà inimaginable pel que pot succeir que per a tals dels mil milions d'abastament? Quina és la seva opinió.

Resposta:

Hola Kai,
no estic segur sobre Cardano, no sabeu quin és la seva distribució és similar o si encara està en fase d'ICO, però això és com es pot treballar de manera que la demanda real d'una moneda és com.

Sense comentaris


La mineria a núvol (de nou, ho sé, ho sento)Pregunta:

Hola, recentment he llegit el teu post sobre la mineria núvol i els seus pensaments sobre la gènesi de mines. Em pregunto si ha vist a hashing24? Segons els meus càlculs i el preu actual i, i, i, i.... La mineria de Bitcoin amb hashing24 generarà rendiments d'aproximadament 0,52% al dia. Tinc un full de càlcul que calcula que que puc enviar si així ho desitja.

Resposta:

Hola Drew,
Només els meus dos centaus, però de nou li suggereixo que faci els comptes per si mateix.

Comentaris:

He utilitzat un calc rendibilitat a calcular quant podria fer, també em vaig trobar amb aquesta opinió - cryptorival.com/miners/hashing24 - que tenia alguns exemples de contractes de Hashing24 i la quantitat de cada un podria fer que, depenent de la potència de hash, faixa, etc.


Opinió minera de núvolsPregunta:

Hola. M'agrada molt els seus articles, especialment pel que fa a monero. Vaig començar a tractar a terme des bitcoin probablement em requereix per comprar un nou maquinari. Però em preguntava, ¿quins són els seus pensaments sobre la minera web? Fa poc vaig trobar HashFlare i realment m'agradaria saber més sobre ella. Potser vostè ens pot proporcionar una revisió a fons en ell? És una cosa que, per a algú com jo que no té el maquinari, ha de tenir en compte? Hi ha també la fixació de preus, per exemple. La minera algoritme scrypt de $ 9.90 per 1 MH / s. ¿Vaig a pagar $ 9.90 per cada 1 M / Hs s'extreu?
Gràcies.

Resposta:

Hey Eddie, com a regla general Aconsello a tots a mantenir-se allunyats de la mineria núvol per dues raons:

  1. En la majoria dels casos és només una estafa i l'empresa ni tan sols minar les monedes. Ells només executa un esquema de Ponzi elaborat perquè es vegi com si ells són la mineria.
  2. Si en realitat estan minant les monedes, llavors és en general una mala inversió per a l'usuari.

He vaig elaborar molt sobre això en aquest articleand també en aquest cas.
Espero que això va ajudar.

Sense comentaris


La mineria de núvols contra la compra de bitcoins?Pregunta:

Vull començar a invertir en Bitcoin, que anava a aconseguir un s7 antminer i la meva però l'electricitat costa molt aquí al Canadà, així que aquesta opció està tancada. Hauria d'entrar en la mineria núvol? O he de comprar bitcoin i emmagatzemar-la?

Resposta:

Hey Lucas gran pregunta!
 

Sense comentaris


Mineria del núvolPregunta:

Ant cost s9 minera al voltant de USD2500 que proporciona al voltant de 13 DE / s, però pel mateix preu gairebé de USD2600 Gènesi-minera està proporcionant 20 DE / s.So és rendible invertir en la gènesi o comprar antminer ??.

Resposta:

Hola Santosh,
parlant en general, no es recomana miningas núvol en la majoria dels casos resulten ser qualsevol dels esquemes de Ponzi o no ser rendible, aquí es pot


Obtenir una invitació a CoinadPregunta:

Hola sóc també el propietari d'una aixeta de Bitcoin i volia registrar el meu aixeta a Coinad, però treballen només per invitació. Jo volia saber si era possible perquè m'enviï un enllaç d'invitació al meu correu electrònic perquè pugui obrir un compte allà?

Gràcies per endavant Ofir m'agrada molt el seu lloc :)

Resposta:

Darrera actualització el 30 de juliol de 2017 24:30

Hey Bizgrat, moltes gràcies pels comentaris!
pel que jo sé que ha de tenir alguns requisits específics per tal d'obtenir una Coinad convidar (sota 100k, 100k amb més d'impressions de pàgines al dia). Si reuneix els requisits per a aquests requisits no es necessita una invitació - que només pot registrar-se al lloc en si.

Comentaris:

No tinc cap convida Coinad

Notícies relacionades


Post Litecoin

Targeta gràfica AMD HD 5450 i 6350 en un escriptori dell optiplex 780

Post Litecoin

Com puc fer Bitcoins amb el meu ordinador?

Post Litecoin

Coinbase comptes a Ledger Nano S Wallet?

Post Litecoin

Mèrit dinversió de bitcoin

Post Litecoin

Com puc guardar altcoins de forma segura?

Post Litecoin

Cointherum

Post Litecoin

Com començar sense SMS

Post Litecoin

Quants bitcoins obren una aixeta?

Post Litecoin

Només una manera?

Post Litecoin

Faucet pulgin

Post Litecoin

Plataformes mineres de grup

Post Litecoin

Entrant a la meva billetera