Coinbase comptes a Ledger Nano S Wallet? | Catalan.Lamareschale.org

Coinbase comptes a Ledger Nano S Wallet?

Coinbase comptes a Ledger Nano S Wallet?

Pregunta:

Acabo de rebre el meu Ledger Nano S Moneder al correu d'avui. Hauria transferir tots els meus saldos de compte Coinbase a aquesta carpeta abans de la SegWit2x Forquilla o deixar als meus comptes en Coinbase només de moment ??

Resposta:

Hey Duane,
la situació és molt, molt brut. Francament, la gent s2X haurien d'avergonyir de causar tot aquest caos - Estic segur que la gent va a perdre diners a causa de tot aquest absurd. Cuidat!

Sense comentarisCoinbase alternativesPregunta:

Darrera actualització el 19 de gener del 2018, 06:33

Estic intentant fer la meva primera compra bitcoin i tot el que llegeixo / watch sobre bitcoins recomana l'ús de Coinbase en algun moment de l'adquisició o el procés de configuració. Fins ara, he tingut terribles experiències amb Coinbase. Vaig provar la signatura al maig i al voltant d'aquest temps pel que sembla tenien problemes en iniciar la sessió, sistemes d'emissió de bitllets, sistemes i diverses altres característiques de comprar. El bitllet s'ha assegut amb ells sense resposta durant gairebé 2 mesos i no he pogut comprovar un mètode de compra amb ells.

TL; DR estic buscant una bona alternativa per Coinbase tant per a la creació d'una cartera i aconseguir una direcció i per al finançament d'aquesta cartera. Té alguna recomanació?

Gràcies!

Resposta:

Hola Nigel, Coinbaseis de fet un canvi molt popular, però té els seus propis problemes. Suggereixo que marca aquesta articlewhich incloure una gran quantitat de bosses alternatives on es poden comprar bitcoins. Parell d'ells també tenen opinions, probablement val la pena mirar els mateixos. 

Comentaris:

Jo recomanaria https://rofx.net/. Són tenir estar al mercat des de 2009 i tenen molt bones condicions per al comerç de BTC: sense comissió de retirada, bon preu Bitcoin, transaccions ràpides.


Aplicació de Coinbase i clau privadaPregunta:

Moltes gràcies per la seva excel·lent sèrie.
Vaig assegurar l'aplicació Coinbase en el meu iPhone i configurar un compte (intercanvi i carteres). Estava suposo per rebre una adreça de la cartera i la clau privada? Només em van donar instruccions per establir una contrasenya. Una mica confós.

Resposta:

Hola Lisa,
Les interfícies d'aplicacions Coinbase directament amb Coinbase, que emmagatzemen la seva clau privada. Crec que si es configura la contrasenya, a continuació, l'aplicació li permetrà comprar Bitcoin i el retiri del seu compte Coinbase un cop comprat. Coinbase tracta de mantenir les coses simples perquè no es doni el control sobre la seva pròpia clau privada. Això és bo per a la facilitat d'ús, però dolent per a la seguretat, ja que significa que ha de confiar en coinbase per controlar els seus bitcoins. Jo diria que està bé com una introducció i de petites quantitats però. Si comença a acumular molt valor a Bitcoin, que seria millor que l'emmagatzematge de les monedes sota el seu propi control, idealment en una cartera de maquinari que és una gran solució de seguretat que també és convenient i relativament fàcil.

Sense comentaris


Aplicació de la monedaPregunta:

He estat tractant d'establir la base de la moneda des del 14 de novembre. Es diu que tinc fons il·limitats tot i que vaig posar el meu compte de xecs en el sistema. Això demostra el meu compte de xecs està allà. També em diu que el meu compte està incompleta. "Vostè haurà d'afegir informació addicional sobre tu, incloent una font de fons abans de poder comprar digital". Qualsevol ajuda seria molt apreciada. Em sembla que no pot trobar la resposta en el fòrum de base de moneda. És molt frustrant.

Resposta:

Hola Jennifer,
 

Coinbase opinió: 6 tema controvertit vostè ha de ser conscient


suggereixo posar-se en contacte amb atenció al client de Coinbase, encara que això podria trigar molt de temps, ja que està experimentant un alt flux d'entrada de nous clients. També podria considerar l'ús d'un canvi diferent? Hi ha un munt de bosses que hi ha. Kraken i Bitstamp són bons, o vostè podria intentar LocalBitcoins per a un enfocament més de persona a persona.

Sense comentaris


Coinbase BCC & SegWit2XPregunta:

Darrera actualització el 5 de novembre de 2017 13:06

Els meus bitcoins es van deixar en Coinbase durant la forqueta dur. Bitcoin efectiu es va generar i Coinbase diu en Gen 2018 serem capaços d'accedir-hi.
Gràcies per qualsevol ajuda que vostè.

Resposta:

Hola Terri,
 

Jaxx revisió Moneder - Un tot al voltant de la carpeta Bitcoin


https://bitcoin.org/en/wallets/mobile/android/

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Congelació dEthereum

Post Litecoin

Tinc un lloc web bitcoin francès i vull que el client

Post Litecoin

Enllaç entre la cartera Exodus a Ledger Nano S

Post Litecoin

Pregunta per Steven Hay

Post Litecoin

Moure un fitxer wallet.dat a una altra computadora i una cartera Electrum

Post Litecoin

Forquilla de Bitcoin a lor

Post Litecoin

Sestà cercant laplicació de la cartera. Coinbase no funciona a WY, i Circle ha deixat dutilitzar Bitcoin

Post Litecoin

Tarifes de fracàs

Post Litecoin

Moneda multicultural?

Post Litecoin

Invertir com a estudiant de secundària

Post Litecoin

Com reclamar BCH duna cartera de paper?

Post Litecoin

Compra amb pagador