Coinbase tancant el meu compte | Catalan.Lamareschale.org

Coinbase tancant el meu compte

Coinbase tancant el meu compte

Pregunta:

Darrera actualització el 24 de gener de 2018 20:47

Coinbase tancat el meu compte, al·legant que no era una compra que estava prohibit. El bitcoin lloc és millor?

Resposta:

Comentaris:

Hola Carles,

Bé, el primer que ha de fer és assegurar-se que vostè ha tret tot valor, ja sigui en forma de decret o cripto, des Coinbase. Vostè no serà capaç de tancar el seu compte a menys que el seu saldo és neutre i que no li agradaria que de totes maneres.

A continuació, aneu a la pàgina de configuració de seguretat i trobar el botó "Tancar compte" a la part inferior. Feu clic a això i seguir les instruccions per a tancar el seu compte Coinbase.

Com tancar el compte coinbase si us plau?Coinbase només des del portàtilPregunta:

Puc accedir i utilitzar el meu compte Coinbase amb el meu portàtil només (no hi ha telèfon a l'actualitat)?

Resposta:

Hola Al,
Si, certament pot utilitzar Coinbase només de l'ordinador portàtil. També pot llegir la nostra revisió sobre Coinbase, té una walkthough com usar la cartera.

Sense comentaris


Coinbase a HawaiiPregunta:

Estic vivint a Hawaii i coinbase m'ha dit que no poden obrir un compte per a mi a Hawaii. Bastant estrany eh? Vull obrir un compte i començar a treballar. Sóc un principiant i necessito ajuda. Què em recomaneu? Si compro un nano s llibre de comptabilitat és que tot el que necessito per obrir un compte i començar a treballar? Gràcies!

Resposta:

Hola Jackie, 
la regulació local sobre Bitcoin a Hawaii s'ha convertit recentment relativament estricta és per això que les borses més importants, com Coinbase no ofereixen els seus serveis per als residents situats a Hawaii. Vostè pot tractar però Localbitcoins, un peer to peer mercat per comprar Bitcoin. Vostè pot llegir la nostra reviewabout ells com usar-lo a continuació, tractar de trobar un comerciant en la seva àrea.

Sense comentaris


Pagaments amb cofinancesPregunta:

Escric per a un lloc que em paga a Bitcoin. He utilitzat amb cert èxit Coinbase relativa a processar aquests pagaments, però per segona vegada (per estrany o menys al mateix temps, a mitjans de mes) els meus pagaments entrants a anar de pendent a anat. Estic molt frustrat. Vaig escriure a Coinbase sobre això i ningú ha arribat de nou a mi. I l'última vegada que això va succeir el mes passat amb el temps va arribar a les meves transaccions esquena. Existeix una alternativa a Coinbase que podria utilitzar això és més fiable?

Resposta:

És clar, hi ha moltes carteres Bitcoin es poden utilitzar. Aquí està una llista completa dels millors d'ells. Deixeu-me saber si vostè té alguna pregunta més.

Sense comentaris


Coinbase to wallet paxful?Pregunta:

Sóc un totalment nou per Bitcoin. Així que si he comprat en bitcoin coinwallet, i vull vendre el bitcoin usant paxful, necessitaria transferir BTC de la cartera coinwalle \ 's de la cartera de paxful? Espero entenc que correctament.

Resposta:

Hey,
 

Comentaris:

Hola bé he estat jo tindrem un compte paxful i tenen bitcoins compra Benn fora de paxful bé pel que si estem per guanyar bitcoins anava a ser capaç d'enviar els meus fons al meu compte paxful ser així, com si ja saps


Coinbase contra Gemini: qualsevol recomanació?Pregunta:

Hola,
Geoff

Resposta:

Hey Geoff,
aquí està la meva opinió Coinbase. Pel que fa a Bessons no he tingut temps de fer una ullada a ell.

Sense comentaris


Coinbase no reconeixerà la cartera de bloqueigPregunta:

Darrera actualització 16 gener 2018 a 07:22

Estic tractant de transferir fons d'Coinbase i en la meva cartera Blockchain però quan entro a la identificació de la carpeta i direcció, Em apareix un "missatge de direcció no vàlida".

Resposta:

Hola David,
 

Sense comentaris


Revisió dintercanvi de monedesPregunta:

Hola Ofir,

Couuld si us plau donar una opinió i comentari sobre "Canvi Coincheck"?!

Gràcies

Resposta:

Hey Sherif,
no he tingut temps de revisar Coincheck encara, però del que podria dir després d'haver treballat en la companyia durant una mica és un intercanvi de fiar. No obstant això no puc dir res pel que fa a si és millor o pitjor que altres borses en termes de taxes, etc. Donar suport

Comentaris:

Hola,
no estic molt familiaritzat amb l'ondulació o qualsevol altre altcoin per al cas. Em tracten principalment de bitcoins. Respecte a la seva pregunta intercanvi personalment faria servir Kraken o Bitstamp però no he provat la resta dels intercanvis you'e esmentat.

Gràcies Ofir per a vostè una resposta ràpida.

De fet, sóc nou en el món Bitcoin, i estic interessat en el XRP d'arrissat. I a partir d'una mirada a la seva pàgina web em vaig trobar que aquesta moneda pot ser objecte de comerç en els següents intercanvis:

1- Bitstamp
7- Korbit

Tan amablement Necessito seu consell a les següents preguntes:

1- Què opines sobre l'ondulació, i em recomana una altra moneda amb el baix preu com ondulació d'invertir en el llarg termini?

2- Quin d'aquests intercanvis em recomana utilitzar el tipus mínim i el pagament i especialment el dipòsit / enviament de quota per a una cartera fred?

Moltes gràcies per la seva ajuda

Notícies relacionades


Post Litecoin

Problema de segona contrasenya de Blockchain

Post Litecoin

Bitcoin en fideïcomís

Post Litecoin

Feu un nou MyEtherWallet amb Ledger Nano S?

Post Litecoin

Targeta gràfica AMD HD 5450 i 6350 en un escriptori dell optiplex 780

Post Litecoin

Invertir $ 100K USD en bitcoins. Millors pràctiques?

Post Litecoin

Com reclamar BCH duna cartera de paper?

Post Litecoin

Keep It Clean N Dry

Post Litecoin

Adreces de cartera de paper

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

El millor lloc per comprar Bitcoin a lÍndia al tipus de canvi?

Post Litecoin

Clau privada per a forquear

Post Litecoin

CrowdWiz ICO