Principiant confós | Catalan.Lamareschale.org

Principiant confós

Principiant confós

Pregunta:

1. Només vull comprar i emmagatzemar Bitcoin sense generar clau privada, és possible?
5.

Resposta:

Hola Charlie, vostè pot comprar bitcoins sense generar una clau privada en una carpeta allotjada, en aquest cas la cartera preservar la clau privada per a vostè i només ha d'accedir al seu compte utilitzant un ID d'usuari i una contrasenya per tal de realitzar transaccions. No obstant això, aquesta no és la solució més segura per emmagatzemar monedes. L'ús d'una cartera de paper en termes de codi de barres és sens dubte una forma segura d'emmagatzemar bitcoins. Tu potsPrincipiant confós 1Pregunta:

He comprat uns pocs centenars de lliures de valor de tots dos VORA i TRON, sense adonar-se que el llibre major Nano no és compatible amb aquestes monedes. Entenc que no s'ha de mantenir res en Borses.
Sap vostè on puc emmagatzemar aquestes monedes amb la major seguretat les monedes segures Ledger i TREZOR ??

Resposta:

Hola Ray,
 

Sense comentaris


Infermista confós 2Pregunta:

  1. Moneo és com Bitcoin? Observi més llocs accepten bitcoins llavors qualsevol altre moneda digital.
  2. Com cobrament moneda digital (USD) sense despeses?
  3. On puc comprar moneda digital directament del productor?
  4. Jo només vull comprar amb una targeta de crèdit i romandre anònima i sense ID-ció.
  5. Quin és XMR.to? és només un altre lloc per comprar moneda digital? o ells especilize en Monero?
  6. On compro Moneo i bitcoin per als millors preus

TÉ EL LLOC més informatius que és impressionant

Resposta:

Darrera actualització el 15 d'octubre de 2017 10:07

Hola Carles, aquests són de fet molt bones preguntes. Permetin-me les contesto amb un parell d'enllaços als articles on es pot


ConfósPregunta:

Jo sóc molt novell. Em vaig adonar en bittrex que té un BTC-BCC i un ETH-BCC amb 2 preus diferents; ¿Significa això que estan oferint cadascun una moneda. Disculpi sóc un tipus vell, però estic confós.

Resposta:

Hey John,
Així BTC-BCC es Bitcoin preu en Bcash i ETH-BCC es Etereum preu en Bcash. Aquests exemples són una mica confuses, ja que en general tenen un preu més cryptocurrencies en Bitcoin no Bcash - Bitcoin és el "patró or" per fixar el preu cryptos altres, de la mateixa manera que el dòlar és l'estàndard per a la fixació de preus coses com l'or o el petroli.

Sense comentaris


Connecteu la meva adreça de Meh actual al Ledger Nano SPregunta:

Hola,
Gràcies

Resposta:

Hola Kai,
el millor és que deixa que el Nano generar una nova privkey dins del seu propi maquinari, ja que això privkey es mantindrà per complet en el Nano i mai exposat al seu PC (i per tant, potencialment, qualsevol atacant). El meu consell és generar un nou privkey ETH a la cartera Nano, a continuació, connectar-lo i dir-li MEW d'usar que privkey quan es crea una nova cartera. A continuació, transferir tota la seva antiga ETH i fitxes per al nou, cartera MEW-Nano connectada.

Sense comentaris


Com puc invertir bitcoins en moneda estàndard?Pregunta:

Com encoberta bitcoins en moneda estàndard per poder comprar coses en bitcoins no s'utilitzen ni s'acceptaran? Ningú sembla respondre a aquesta pregunta bàsica en tot el que he vist.

Resposta:

Hola Paul,
És només un cas de trobar un comprador disposat, de veritat. Hi ha molts d'aquests en aquests dies, pel que em creuen, la venda de Bitcoin no és un problema en gairebé tots els països. Si estàs en un lloc molt rural sense accés a Internet, pot ser que lluita però per la resta no és un problema.

Sense comentaris


Convertir el pes php a audPregunta:

Com converteixo pesos d'estalvi a.philippine representen a dòlars australians en un estalvi d'Austràlia compte utilitzant Bitcoin? Tia és factible i és més barat que aquest mètode de transferència bancària utilitzant un banc?
¿És necessari utilitzar el mateix canvi de comprar bitcoins en pesos i cobrant en dòlars australians? Puc utilitzar qualsevol cartera per fer això?

Resposta:

Hola Rose,
L'ús de bitcoins per convertir monedes de fet pot ser més barat que una transferència bancària. Vostè només ha de trobar l'intercanvi dreta, que accepta tant en pesos com AUD. Es poden utilitzar diferents intercanvis, així, en aquest cas vostè haurà de pagar la transacció feeto transferir els bitcoins d'una central a una altra. Qualsevol carteres seran suficients, es pot

Notícies relacionades


Post Litecoin

Mineria amb galàxia de lestil de vida

Post Litecoin

Invertir com a estudiant de secundària

Post Litecoin

Mineria Monero?

Post Litecoin

Wallet de maquinari

Post Litecoin

Préstecs Poloniex

Post Litecoin

Congelació dEthereum

Post Litecoin

Promoció de monedes?

Post Litecoin

Referència de Blockchain

Post Litecoin

Qoinpron prou bo per invertir?

Post Litecoin

Compra amb pagador

Post Litecoin

Puc utilitzar el meu ordinador personal per moure sense causar problemes amb el meu sistema operatiu o altres programes

Post Litecoin

Plataformes mineres de grup