Conversió de bitcoin a USD | Catalan.Lamareschale.org

Conversió de bitcoin a USD

Conversió de bitcoin a USD

Pregunta:

Tinc els meus bitcoins amb Coinbase. Com es converteix dòlars nord-americans i en el meu compte bancari associat a Coinbase? En altres paraules, puc fer un recés del meu compte bitcoin però en USD?

Resposta:

Hey,
 

Sense comentarisCòpia de carteres?Pregunta:

Hola, tinc un compte amb Coinbase. Com faig una còpia de la meva cartera per a USB o hardrive?
Gràcies.

Resposta:

Hola Damian,
Com Coinbase són bastant malament aquests dies (vegeu l'últim escàndol d'informació privilegiada i la falta de suport SegWit), estic aconsellant a la gent a fer servir de mercats alternatius. Bessons és molt similar i molt bo.

Sense comentaris


Empreses que accepten pagaments de BitcoinsPregunta:

Podria enumerar les 20 corporacions més grans utilitzant bitcoins.

Resposta:

Hey MB,
Vostè pot veure moltes de les grans companyies que accepten Bitcoin en aquesta pàgina. No puc dir exactament que són 20 més grans però crec que això seria un bon començament.

Sense comentaris


Cost per a la senzilla aplicació BitcoinPregunta:

Hola Pot algú dir-me quant aprox. Que costaria fer una senzilla aplicació mòbil Bitcoin?

Resposta:

Hola Dixie,
La construcció d'una aplicació és un tema molt complex - cada aplicació és diferent i per tant tindrà un cost diferent. Aquí hi ha algunes preguntes que haurà de respondre abans de poder obtenir una estimació (aquestes són preguntes generals d'aplicació ni tan sols relacionats amb Bitcoin):

  • Com serà la meva aplicació fer exactament?
  • Serà aquesta una aplicació iOS, una aplicació per Android o una aplicació HTML5?
  • ¿L'aplicació funciona per si sol o necessita un servidor?

Un cop de respondre a aquestes preguntes és el moment de crear un document de caracterització que explicarà en detall el que fa l'aplicació. Una vegada que tot això està a punt Suggereixo publicar-la a upwork.com i aconseguir ofertes per al seu projecte.
Ofir

Comentaris:

Ofir, Gràcies per informació. I suggestiin


Cost de lelectricitat contra el valor minatPregunta:

He llegit molt sobre la mineria recentment i provat algunes calculadores. Sembla ser que el cost de l'electricitat és una part clau del càlcul de la rendibilitat? A mesura que augmenta la dificultat pel que serà la necessitat d'un maquinari més eficient, per exemple, de la CPU a la GPU per ASIC. Hi ha una afirmació que la mineria bitcoin-consumeix tanta electricitat com Irlanda?!
Seria just dir que el cost de electricy és comparable amb el valor creat per la mineria, tenint en compte el difícil que és per fer una mineria benefici? I si és així, l'accés a l'electricitat barata, llavors seria la clau per treure profit?

Resposta:

Hola wouldbe HobbyMiner,
Així que sí, per a aquells amb una gran quantitat de capital d'inversió, la mineria pot encara ser un esforç molt rendible, tot i la dificultat està augmentant a un ritme constant.

Sense comentaris


Pregunta del programari del curs CrashPregunta:

Hola, quin programari està utilitzant per gestionar el curs accelerat? O fas de forma manual?
Andy

Resposta:

Hey Andy, jo faig servir MailChimp per tal de seqüenciar els missatges de correu electrònic i Camtasia per crear els vídeos.
Ofir

Comentaris:

Gràcies, tinc ja Camtasia, és molt bo. Es fa una ullada a MailChimp.


Creació dun aixetaPregunta:

Hola,
En llegir el seu article sobre la creació d'una aixeta BTC, vaig decidir crear-ne un. Però solia domini Squarespace i subscrit a WordPress que unia a la meva pàgina web. Així que quan un usuari va escriure a l'adreça del meu domini que aniria a la WordPress. Però després de subscriure em vaig adonar que no podria crear una base de dades de WordPress. Li vaig preguntar a un personal i això és el que van dir: \ "

WordPress.com no utilitza MySQL per a llocs web que \ 's. Però es pot fer una ullada aquí per a algunes instruccions http://dev.mysql.com/doc/refman/5.7/en/creating-database.html

\ "
És encara possible crear el meu aixeta?

Resposta:

Hey,
no estic segur que realment hagi entès el que estàs tractant de fer. Li suggereixo d'adjuntar algunes captures de pantalla o proporcionar una explicació detallada. Si es refereix a wordpress.com - és diferent de wordpress.org.

Sense comentaris


Compra de la targeta de crèdit tal com apareix al bancPregunta:

Hi ha alguna cosa més que la tarifa de 3,75 involucrats en el seu costat d'una targeta de crèdit. El banc pot considerar un avanç en efectiu i que, a més, afegir que a la càrrega. També el que sembla el comentari de transacció tal com apareixeria en la declaració? He vist alguns intercanvis col·loquen el nom d'usuari en el camp de comentaris.

Resposta:

Hola Kevin, necessitaré una mica més d'informació per tal de respondre a la seva pregunta, sobretot el que l'intercanvi s'està referint?

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Feu un nou MyEtherWallet amb Ledger Nano S?

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte

Post Litecoin

300000 va perdre

Post Litecoin

Mineria Monero?

Post Litecoin

Mineria de Bitcoin amb mines de gènesi

Post Litecoin

Canvi dadreça de Bitcoin 1

Post Litecoin

Quant costa el cost minero amb la meva pc?

Post Litecoin

Compra i venda de monedes 2

Post Litecoin

Portafoli de Gatehub

Post Litecoin

Recollint les forquilles

Post Litecoin

Com escriure assistència a Blockchain.info

Post Litecoin

Problema de segona contrasenya de Blockchain