Cryptoshop tenda minera | Catalan.Lamareschale.org

Cryptoshop tenda minera

Cryptoshop tenda minera

Pregunta:

Veig el lloc: cryptoshop,
Marc

Resposta:

Hola Marc,
Si vostè està buscant comprar Antminers S9sto, pot anar directament a Bitmainor trobar un en Amazon en ebay.we no estan familiaritzats amb les altres botigues que vostè ha esmentat, per la qual cosa no pot aconsellar sobre això. 

Sense comentarisXarxa CryptoWorldPregunta:

És CryptoWorld Xarxa una estafa?

Resposta:

Hey abril
 

La prova d'estafa Bitcoin


Sona com una pèrdua de diners i temps per a mi! Jo et aconsellaria que per evitar-ho.

Sense comentaris


Límit dinici de sessió diariPregunta:

Hola,
Tinc un missatge com "Diari de sessió Límit assolit" i no puc accedir a 99Bitcoins aixeta. Quin és el nº d'intents d'inici de sessió permesos per dia? Pot el nombre pot augmentar o canviar?

Resposta:

Hola Annamalaisami,
hi ha una restricció en el nombre de la sessió i la sessió ins que pot fer per tal de mantenir el seu compte segur, no anem a compartir aquest nombre per raons de seguretat. El registre diari de límit no li prohibir simplement no permet que es connecti massa vegades des de diferents adreces IP. Normalment, si vostè no utilitza una VPN que està en contra de l'aixeta Rulesyou ha de ser capaç d'iniciar sessió automàticament el temps d'execució nacional. Recomano provar-ho més tard el dia d'avui.

Comentaris:

Suggereixo que vostè estigui connectat fins que s'esperen per fer algunes afirmacions en un futur pròxim.

Gràcies per la seva ràpida resposta. M'he registrat dins i fora del mateix sistema. No estic iniciant sessió des de diferents adreces IP. Si tanco el navegador després de reclamar una vegada, jo estic ordenat de connectar-se de nou. És això correcte o no ha de tancar la sessió una vegada que la sessió fins al moment en que estic afirmant? Pls respondre. Moltes gràcies.

No podem compartir la quantitat de temps que pot accedir un dia per raons de seguretat per evitar els intents d'accessos no autoritzats.


Carteres de taulerPregunta:

¿Coneix alguna, carteres Dash lleugers de bona reputació? Hi havia estat utilitzant Jaxx en iOS, però una mica preocupat després de la seva suposada violació de la seguretat. Gran lloc per cert!

Resposta:

Hola, també podria donar-li una oportunitat a Exoduswallett, donen suport Dash també. El nostre lloc està enfocant principalment en Bitcoin, també es pot fer una ullada a les carteres que figuren en el lloc oficial de Dash. 

Sense comentaris


El format de la data sembla que no és vàlidPregunta:

Darrera actualització el 14 de desembre de 2017 00:54 a.m.

Hola, Estic tractant d'enumerar una ICO i se segueix dient "Format de data sembla vàlid." ¿Quin és el format adequat?

Resposta:

Hola CP,
el format de data en el formulari està seguint el format de la configuració del navegador. Hi ha una petita fletxa al costat del camp que està apuntant cap avall si fa clic en això, apareix un calendari i pot fer clic a les dates d'inici i fi. Espero que això ajudi, però si encara lluita, si us plau, envieu-nos un missatge utilitzant el formulari de contacte.

Comentaris:

¿I si no hi ha cap fletxa?.


Declaració de guerraPregunta:

Què opines d'aquesta declaració de guerra i què tan probable és aconseguir tracció amb la comunitat minera? https://theflippening.github.io/open-letter-to-bitcoin-miners-from-another-miner/

Resposta:

Hey furriephillips,
crec que és un enfilall de mentides i tonteries. No vaig a posar qualsevol acció en ella. Hi pot haver algunes interrupcions a causa del forquilla s2X però estic segur que Bitcoin va a sobreviure i prosperar.

Sense comentaris


Inversions decretades i IotaPregunta:

Què opines sobre Decred i Iota? Són una bona conservació de les inversions?

Resposta:

Hola Dee, 
moneda digital tema d'inversió és sempre una pregunta difícil, ja que implica molts factors personals. Li suggereixo que llegeixi els nostres opinionon aquest respecte a Bitcoin, que podria ajudar a que vingui a la seva pròpia conclusió sobre decred i iota monedes.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Convida el codi a CoinAd?

Post Litecoin

Feu un nou MyEtherWallet amb Ledger Nano S?

Post Litecoin

Només una manera?

Post Litecoin

Noves carteres

Post Litecoin

Nova cooperació alemanya. bitnake.com, a lespai btc, és una estafa just a la porta!

Post Litecoin

Com fem un Explorador de blocs dun CryptoCoin

Post Litecoin

Bitcoin ATM 1

Post Litecoin

Glitch de beneficis

Post Litecoin

Estàs regalant Bitcoins gratuïts?

Post Litecoin

Com començar sense SMS

Post Litecoin

Com exportar claus privades?

Post Litecoin

Bitcoin en fideïcomís