Transaccions retardades | Catalan.Lamareschale.org

Transaccions retardades

Transaccions retardades

Pregunta:

Hola senyor,
l'ID de transacció és:

D60070458d8d2b65e090e40c546396413bd62d7b68cf3250226bf20a888f7de2

Resposta:

Hola,
sembla que ha enviat diners sense quotes suficients i ara és una espècie de atrapat en un bucle. Suggereixo a primer lloc la lectura d'aquest post sobre la suma dels honoraris que cal afegir a una transacció. Blockchain.info ha de tenir una estructura de tarifes dinàmic que afegeix automàticament la taxa corresponent, llevat que desactivés la mateixa. D'acord amb aquest PAGE- la seva transacció amb el temps ha de passar per (però prendrà fins 1020 minuts). Així que em torni més tard.

Comentaris:

D'acord aconseguit. Estic usant un telèfon Android, així que vaig a donar una oportunitat perquè el miceli per veure com va i després li donarà una regeneració.
Moltes gràcies!

La seva,

Franklyn

Si utilitzeu Android - Vagi amb miceli que ha d'estar bé. No és tan complicat.
Si utilitzeu iPhone - Vagi amb Breadwallet

L'aplicació que has esmentat és per als propietaris de negocis, no per als usuaris individuals.

Hola senyor,

Gràcies pel molt pel seu suport incansable i optimista fins al moment.
Gràcies.

Atentament,

Franklyn.

Intenta utilitzar miceli o Breadwallet

Hola senyor,

D'acord amb el seu consell per a mi aquí; ( "Blockchain.info en general té un munt de problemes amb els honoraris, potser hauria d'utilitzar una altra carpeta per a aquestes transaccions."

Quina altra cartera per a les transaccions hauria d'utilitzar?
Miro endavant a la seva amable suport.

Gràcies,

Franklyn.

Només assegureu-vos que vostè té "quotes dinàmiques" en ús a l'enviar (crec que és a la pestanya "avançat"). A més, Blockchain.info en general té un munt de problemes amb els honoraris, potser hauria d'utilitzar una altra carpeta per a aquestes transaccions.

Hola Sir,
Gràcies.

Franklyn.DellaPregunta:

Hola. Vaig moure bitcoin d'Coinbase a una cartera btc.com a les 12:01 1 d'agost. He sentit que btc.com proporcionaria una eina de recuperació per als diners Bitcoin dins la seva cartera. Se m'ha emès una cartera d'efectiu btc.com, però mostra un saldo de zero. El meu cartera Bitcoin mostra meus fons, i els meus diners Bitcoin ha de tenir la mateixa quantitat per la qual cosa escolto, però no és així. Vaig enviar btc.com i tornar una resposta que sembla no tenir sentit a la meva situació. Aquí està el meu correu electrònic i la resposta del btc.com:
Hola,

D3 / L3 + / S9 està esgotat.

D3 estarà disponible el 10 d'agost de 2017, 17.00 hora de Beijing.

Per S9 i L3 + Actualment no sabem les dates exactes quan estarà disponible.
----

Ara no tinc ni idea de si això té algun tipus de suport sobre el meu problema. No tinc ni idea del que estan parlant. Em pot aconsellar com puc extreure els meus diners Bitcoin Bitcoin de la meva? gràcies

Resposta:

Hola,
 

Sense comentaris


Els miners eventualment posseeixen tots els bitcoins circulantsPregunta:

I pot estar sent gruixuda aquí, però com miners obtenen un tros de Bitcoin les despeses d'operacions, com que no acaben d'acumular tota Bitcoin en circulació? No és com si fos l'erosió? Eventualment fins i tot una roca es converteix en pols, floridura va a menjar de metall etc.

Resposta:

Hey Rob.
Miners venen els bitcoins que guanyen amb la finalitat d'obtenir un benefici del seu treball. Segur que podria mantenir alguns d'ells, però igual que qualsevol altre producte de la feina que es ven per la moneda fiduciària. El mateix que els miners d'or no guarden tot l'or que la meva.

Sense comentaris


Creieu que el govern i similars poden aturar la criptocurrency?Pregunta:

Creu que el govern i similars pot aturar moneda digital i efecte a mort, sé que poden fer alguna cosa que els fan menys valor, però la pregunta és, és possible per a fer-los desaparèixer, totalment desaparèixer?

Resposta:

Hey Kai,
crec que la majoria dels governs són prou intel·ligent com per no directament prohibir Bitcoin. No és una política eficaç de les raons esmentades anteriorment. És més probable que es tracti d'influir i dirigir Bitcoin, per modelar-en alguna cosa que és menys d'un desafiament a la seva autoritat.

Sense comentaris


Algú sap sobre dasCoin és legítim?Pregunta:

¿Algú sap sobre dasCoin és de fiar: dascoin.com/

Resposta:

Hola Sandesh, 
No tenim cap experiència directa amb DasCoin, però parell de resultats de Google indiquem que DasCoin és un Ponzi com Onecoin. Per descomptat que no puc saber del cert, si vostè està en dubte, també pot utilitzar l'estafa de Testtool per verificar ESF un lloc és de fiar o no i treure les seves pròpies conclusions.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Entrant a la meva billetera

Post Litecoin

Construint la vostra pròpia aixeta Bitcoin

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte

Post Litecoin

Principiant confós

Post Litecoin

Revisió de Cex.io i Keepkey

Post Litecoin

Com recuperar diners duna estafa

Post Litecoin

Inverteix i guanya Bitcoin

Post Litecoin

Es pot obtenir diners per a la mineria Litecoin i altres Altcoins i una pc?

Post Litecoin

Acumulació de blocs

Post Litecoin

Conversió de bitcoin a USD

Post Litecoin

Congelació dEthereum

Post Litecoin

Pregunta de Bitcore