Clau privada xifrada | Catalan.Lamareschale.org

Clau privada xifrada

Clau privada xifrada

Pregunta:

M'agradaria saber com canviar la meva clau privada xifrada (BIP38) a la cartera de paper freda a, (format WIF) sense xifrar de manera que pugui dipositar el meu BTC en la meva cartera blockchain i la compra de Shapeshift.io. Mai hauria d'haver xifrat al bitaddress.org quan vaig fer la cartera. Tinc la contrasenya. Una font diu que utilitzar la funció de "validar" al generador per extreure la clau de WIF, però no diu com fer-ho. Gràcies per qualsevol ajuda que em puguin donar. Grèvol

Resposta:

Hola Holly,
que després s'estendria (no importar) la clau privada sense xifrar en una cartera de programari personal, com electro. Mantenir les seves monedes en BC.I va de més a menys seguretat, mentre que un bon programa és, almenys, de seguretat mitjana (o alta si s'utilitza en combinació amb una cartera de maquinari). BC.I / Shapeshift no et donen les millors tarifes en les rutes, ja sigui pel que recomanem l'ús d'un intercanvi dedicat en lloc.

Sense comentarisFinalització de les transaccions bitcoinPregunta:

Hi ha un límit en el nombre de bitcoins que poden minades. Una vegada que s'aconsegueix el límit (el moment en el futur), no hi haurà més de mineria de bitcoins. Així que tots els miners deixaran de mineria. Això vol dir que no hi ha més transaccions Bitcoin es poden fer, ja que totes les transaccions són comprovats i confirmats pels miners. És correcta la meva conclusió?

Resposta:

Hola Uday,
No, el fet que les recompenses mineres desapareixeran en el futur és correcta, però les seves conclusions són incorrectes. Tot i que no hi haurà més premis en bloc, les taxes de transacció * * romandran per incentivar els miners per continuar a la meva i amb això les transaccions de procés.

Sense comentaris


Consulta sobre PayzetPregunta:

He llegit molts dels seus revisions en diferents llocs web d'intercanvi de Bitcoin i venda. Jo, però, es va produir avui en payzet.com quora.com i m'agradaria saber si vostè o algú que vostè sap molt bé que ha fet servir abans. Tinc la intenció de comprar bitcoins d'ells utilitzant la meva targeta de dèbit Visa. Estaria content de saber el que pensa d'ells, de manera que no DON perdre els meus diners durament guanyat. Gràcies.

Resposta:

Hey Max com et va?
No estic familiaritzat amb Payzet.com. D'un cop d'ull ràpid al lloc que sembla ser completament nou, així que seria molt cautelós sobre l'enviament de diners en aquest punt en el temps. Potser una vegada que obtenen una mica més la reputació M'agradaria tenir una mirada més profunda.

Sense comentaris


Compra i venda de Bitcoins a KenyaPregunta:

Hola, sóc Davis de Kenya. Em preguntava per què no puc comprar o vendre bitcoins aquí a Kenya.

Resposta:

Hey Davis,
Ofir

Sense comentaris


Cartera compatible Erc-20 per a CanadàPregunta:

Tinc Coinbase Canadà. Assumeixo Coinbase cartera no és ERC-20 compatibles.

Estic tractant d'utilitzar Myetherwallet per a la transferència de les monedes per a noves compres ICO i rebuts, però em surt un missatge que Myetherwallet no suporta Canadà
Si us plau, assessorar, ja que sóc un resident canadenc

Resposta:

Hola Vijay,
mai he sentit parlar dels canadencs en no poder utilitzar MEW i no pot trobar res en el seu suport al respecte. ¿Segur que està utilitzant el lloc correcte; https://www.myetherwallet.com/?

Sense comentaris


Error: nul en fer clic a Inici del motorPregunta:

Quan faig clic en marxa el motor, es genera un error: Null.... Scala.runtime.NonLocalReturnControl $ MCV $ sp
posar-se en ajudar a resoldre

Resposta:

Hola MAH,
https://stackoverflow.com/questions/5438895/list-of-opencl-compliant-cpu-gpu

Sense comentaris


ETCPregunta:

Faig transacció ETH de Coinbase en Eth Moneder lliure. Però en lloc posar les meves Addres ETH vaig posar ETC. La festa va confirmar. Em pot dir com corigir. Agrair 

Resposta:

Hola Seyo, no estic molt familiaritzat amb ETH pel que no serà capaç d'ajudar en aquest cas.
Suggereixo demanar al fòrum Etereum.

Sense comentaris


Cartera dèter contra LedgerPregunta:

Tinc una cartera èter. Quan compro noves monedes, ¿han de passar per aquest Wallet i que al meu Ledger Nano S o poden anar directament al llibre major.

Sóc nou en aquest negoci i d'haver investigat la indústria Altcoin el millor que puc en l'últim parell de mesos, aquest és el primer lloc que ha fet que sigui senzill - fantàstic. Crec també, que és anglès ??

Resposta:

Hola Ray,
 

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Vull comprar Ethereum i riure, però estic davant dalguns problemes

Post Litecoin

Transacció BTC: perdut entre intercanvis

Post Litecoin

La meva pròpia instal·lació contra lallotjament de tercers

Post Litecoin

És la meva cartera de Bitcoin la mateixa que la publicació de Bitcoin?

Post Litecoin

Com reclamar BCH duna cartera de paper?

Post Litecoin

Paquets recents de mineria al núvol

Post Litecoin

Bitcoins gratuïts?

Post Litecoin

Velocitat de banda ampla per a la mineria

Post Litecoin

Convida el codi a CoinAd?

Post Litecoin

Comparació dintercanvi

Post Litecoin

Com aconseguir que el bitcoin sigui més fàcil

Post Litecoin

Moneda multicultural?