Congelació dEthereum | Catalan.Lamareschale.org

Congelació dEthereum

Congelació dEthereum

Pregunta:

He llegit que un contractista d'alguna manera intel·ligent esborrats accidentalment una biblioteca i va causar milions de dòlars de Etereum a convertir unaccessable. Com es fa això? Segur no sona com la moneda és molt segur.

Resposta:

Hey Roger,
aquest Etereum dóna una superfície d'atac molt més gran; la gent va a tractar tot tipus de coses que els codificadors de contracte intel·ligents mai va anticipar. Només sentim parlar de les coses van malament quan grans quantitats de diners es perden però han pensat coses petites van malament tot el temps. Juntament amb contractes intel·ligents que sovint són mal codificat i ple d'errors i de fet tenen un model molt arriscat per als contractes financers.

Sense comentarisEthereum miningPregunta:

Hola és la mineria Etereum disponibles a cex.io i si és així és que sigui rendible a la meva, o suggerir alguna altra alternativa per favor.
gràcies

Resposta:

Ei,
no crec Cex.io ofereix cap minera a tots aquests dies. Personalment no estic molt en la mineria, així que no puc ajudar. Potser vostè pot preguntar a la secció de la mineria al fòrum Bitcointalk.

Sense comentaris


EthereuPregunta:

Darrera actualització el 26 de desembre de 2017 16:34

Estic principalment interessat en la compra i venda Etherum. He signat per als seus correus electrònics curs accelerat, sinó com algú que no ha negociat prèviament tinc diverses preguntes pertinents.
Gràcies a l'espera de la seva resposta. Enrique

Resposta:

Hola Harry,
 

Sense comentaris


SUGGERIMENT DE MINES DETERIUM CLOUDPregunta:

Hola, Pot suggerir la mineria núvol rendible amb un ROE de 3-4 mesos? `He provat hashflare.io, he invertit 3,50 USD per a la mineria ETH any passat abans de reduir a la meitat BTC... I fins ara segueix pagant. El meu contracte de 0,1 Mh / s està a punt d'expirar. Així les meves 3,50 USD van convertir 23USD després d'11 months.Thanksbryaneustaquio

Resposta:

Hola Bryan,
Per això mai et recomano la mineria núvol. És només una manera de fer que guanya menys si el preu puja i perd tot si el preu baixa.

Sense comentaris


La mineria dèteri amb els encunyadors?Pregunta:

Hola, pel que vaig llegir, ¿no és cert possible monedes alt mines amb antminers, només Bitcoin?

Resposta:

Hola Damir, 
hi ha diverses sèries Antminer al mercat, amb el S9you pot extreure Bitcoin, amb el L3you pot extreure litecoin. Antminers estan dissenyats d'una manera de fer una mineria moneda digital específica rendible des d'alguns altcoins tenen un protocol diferent minera no és possible a diferents algoritmes altcoins mines amb el mateix Antminer. Etereum ha estat dissenyat de manera que sigui resistent als miners ASIC, aquí es pot


Avaluar la facilitat de mining en solitari duna monedaPregunta:

Sóc un estudiant de negoci de comerç electrònic. Sembla moneda digital és aquí per quedar-se. Aneu agradaria trobar una moneda que és fàcil d'acumular, negociable, però no ha de ser més valorades, o més alt volum. El meu objectiu és més acadèmic en aquesta etapa, participant i aprenent el procés és l'objectiu principal. És probable que es converteixi en un informe de crèdit i l'experiència de primera mà és clau per a l'èxit. Hi ha una moneda que pot fàcilment SOL mina, així com les mines de la piscina.

Resposta:

Hola ós, content de veure que està prenent això seriosament :)
 

Sense comentaris


Alguna vegada has sentit parlar de MASTERCARD ANIMAL BITCOIN fora del Regne Unit?Pregunta:

Darrera actualització el 16 de gener de 2018 23:30

La targeta em va costar $ 35 a BTC. He comprat i rebut la meva targeta al correu (Colorado, EUA) en 3 setmanes. Em van transferir $ 150 en Bitcoin ahir i va trigar aproximadament 24 hores perquè l'equilibri que aparegui al meu compte a la seva pàgina web. Avui en dia, vaig tractar de pagar la meva factura de mòbil (s'han d'pagar amb una varietat de Visa i Mastercard targetes de dèbit durant diversos anys - un dels meus Mastercard és una Mastercard Internacional del Regne Unit i l'he utilitzat moltes vegades sense problemes). Pel que sembla, l'Anònim Bitcoin Mastercard no és reconegut per la meva companyia de mòbil (Cricket / AT & T). Això mai ha succeït amb qualsevol targeta abans. Només em preguntava si alguna vegada havia sentit parlar d'ANÒNIM Bitcoin MASTERCARD (anonymousbitcoincard.com). I sí, ja les he enviat un correu electrònic notificant-los que la meva targeta no funciona. Gràcies!

Resposta:

Hola Laura,
 

La prova d'estafa Bitcoin


 

Comentaris:

[Url = http: //bit.ly/2myttm4] Millor emmagatzematge en fred per Bitcoin i Altcoins «Ledger Nano S» [/ url]

= $ =

Notícies relacionades


Post Litecoin

Com puc guardar altcoins de forma segura?

Post Litecoin

Qoinpron prou bo per invertir?

Post Litecoin

Acumulació de blocs

Post Litecoin

Cryptoshop tenda minera

Post Litecoin

Compra i venda de monedes 2

Post Litecoin

Com els miners recullen transaccions

Post Litecoin

Nou en Bitcoin 1

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - és una criptocurrency real

Post Litecoin

Mineria de Bitcoin amb mines de gènesi

Post Litecoin

Dades comercials històriques

Post Litecoin

Com puc transferir TKN duna cartera allotjada a Jaxx?

Post Litecoin

Quant a la cartera de cartutx Electrum :