Exporta la clau privada de ladreça de recepció usada | Catalan.Lamareschale.org

Exporta la clau privada de ladreça de recepció usada

Exporta la clau privada de ladreça de recepció usada

Pregunta:

Darrera actualització el 26 de gener de 2018 13:17

Em va donar una adreça de rebre usat de la cartera blockchain a algú i tinc alguns fons, però no puc usar-lo sense la clau privada. Nova interfície d'aquesta cartera no dóna l'opció d'exportació i el suport de blockchain.info no va tenir èxit. Hi ha alguna manera de trobar la clau privada?

Gràcies

Resposta:

Si vostè té la seva frase de recuperació que ha de poder utilitzar-lo. Veure aquesta entrada del bloc de Blockchain.info. Estic una mica confós sobre la seva pregunta, ja que no entenc si pot accedir al seu compte o no.

Comentaris:

Hola instint,

Tindrà la clau privada a aquesta direcció per poder gastar els fons. Estic assumint que va fer una cartera en Blockchain.info. Que va fer còpia de seguretat de la clau privada perquè la cartera? Si no és així, em temo que no es pot fer molt... No diré res perquè potser si es comunica amb Blockchain.info que poden ajudar-lo.

Així que si jo esborrat la meva cartera per error una encara tenen la direcció amb els fons en ell Com puc desbloquejar el meu rellotge única direcció bitcoin

Hola nois tinc una mica el mateix tema però amb dogecoin. He descarregat l'aplicació per a Android de dogecoin.com i ha creat una adreça d'usar-lo i de rebre monedes. Com apareix en la cadena, però no en l'aplicació.
la meva pregunta és, hi ha alguna manera d'aconseguir el PrivateKey de la direcció utilitzant l'arxiu de còpia de seguretat o l'ús de qualsevol altra manera ??

Hola Nanda, lamentablement sense la frase clau o la recuperació privada de llavors que no pot accedir al seu compte.

La meva adreça bitcoin. No veure el meu. Clau privada

Hola Nanda, si vostè té una frase de recuperació encara es pot accedir al seu compte, vegeu la pàgina vinculada per Ofir anteriorment.

Si us plau, ajudar a trobar la meva clau privada

És

Vaig comprar BTC d'algú i després del pagament es nega a enviar el codi privat per a mi mentre que les monedes es troba encara a la cartera. Si us plau, què hauria de fer?

Hola Nuhs, de fet, cal tenir la clau privada per tal de controlar la seva direcció Bitcoin i enviar les monedes. Aquí es pot

Notícies relacionades


Post Litecoin

Qoinpron prou bo per invertir?

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte

Post Litecoin

Coinbase tancant el meu compte

Post Litecoin

Préstecs Poloniex

Post Litecoin

El millor lloc per comprar Bitcoin a lÍndia al tipus de canvi?

Post Litecoin

Ladreça sha desactivat

Post Litecoin

Microhash és una estafa perillosa

Post Litecoin

Com començar sense SMS

Post Litecoin

Wallet de maquinari

Post Litecoin

És una inversió una estafa?

Post Litecoin

Puc comprar BTC sense un telèfon mòbil?

Post Litecoin

Recuperació de mina i cartera